Bana da dedi ben bir buçuk milyear kredi kartı çektim peki sen üç üç milyaer yediyüzelli milliyon sean milyar sen para çekmişsin sen bu parayı ne yaptın
Sen palavere bırah sen bırah bırah bırah bırah o hikayeleri bana anlatma
Başta bende böyle okuyordum bigün kendisi bişeyler yazıp yazıp "liyakat söylemişti dersiniz" demişti sonra bağdaştırmaya çalıştım baktım ki ismi liyakat
Gel bacım aç golleriniii bakıcam ona belki izlemissimdir yemek yerken iyi gidiyor çerez niyetine ama bazen ıssız yerlerde yürürken paranoyaklaşıyorum sende de oluyor mu afsfdhdj
Çatı muayenesi acısız diyorsunuz ama bende vajinusmus var ödüm kopuyor kızlar hiç yaptırmadan dogursam olmuyor mu at gibi karıyım bence yeterli genişlik vardır
AAfratafrac
canım biz isme karar verdik Yaman olacak. Son dakika belki bişey eklerim yanına Mert fln hep içimde kaldı ama hep tek isim istediğim için ne olur belli olmaz.
Eşim aradi napiyosun nediyosun diye. Ah uh ettim tabi 1-2. Çok iyiyim superim diyecek halim yok sonuçta her doğru her yerde söylenmez akşama neye kirayim yumurtayı diye sordum, yorma kendini menemen yeriz dedi hadi bugün de yirttik
Arkadaşlar merhaba. Yazışmaları pek okuyamadığım için konuşuldu mu daha önce bilmiyorum ama bir şey soracağım.
Sizce süt sağma makinesi olmazsa olmaz mi? Alınmalı mı?
İlk oğlumda almistim. Simdi onu calistirdim da tam verimli çalışmıyor silikonu yıpranmış. Yenisini alsam mi diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Yazışmaları pek okuyamadığım için konuşuldu mu daha önce bilmiyorum ama bir şey soracağım.
İlk oğlumda almistim. Simdi onu calistirdim da tam verimli çalışmıyor silikonu yıpranmış. Yenisini alsam mi diye düşünüyorum.
İlkinde kullandıysan al bence. Çünkü süt azsa arttırmak için emzirme sonrası sağım öneriyolar. Çok olduğunda da mastit olmamak için yine fazlasını sağmak gerekiyor
İlkinde kullandıysan al bence. Çünkü süt azsa arttırmak için emzirme sonrası sağım öneriyolar. Çok olduğunda da mastit olmamak için yine fazlasını sağmak gerekiyor
Canım benim ilk doğumumdan sonra organım gibi bişeydi, bir arkadaşımda çok nadir kullandı. Kişiden kişiye değişiyor bence ihtiyaç durumu. Benim eski süt sağma makinemin baya fiyatı yükselmiş 8 bine fln çıktığı için orjinal yedek parçalarını aldım yıparananların yerine. Yenilendi gibi oldu.