2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

HSDHAHSHAHAAHAHAHAH ee bak atsam ben de banlanacakmisim sizin hakkınızı kim savunacak burda memeleri örnek gösterip
Bana da dedi ben bir buçuk milyear kredi kartı çektim peki sen üç üç milyaer yediyüzelli milliyon sean milyar sen para çekmişsin sen bu parayı ne yaptın
Sen palavere bırah sen bırah bırah bırah bırah o hikayeleri bana anlatma

Gidemedim kız daha

ama varya seri katiller serisini şiddetle tavsiye ederim öffff ted bundy falan abaaaoooowwwww diririra diririra. Benim kafaymışsın kız yessss gel sarılalım
Gel bacım aç golleriniii bakıcam ona belki izlemissimdir yemek yerken iyi gidiyor çerez niyetine ama bazen ıssız yerlerde yürürken paranoyaklaşıyorum sende de oluyor mu afsfdhdj

Bugün bizim menüde de menemen var çünkü dün lahana sarmıştım iki gün üst üste yemek mi yapıcam daha neler

Arkadaşlar merhaba. Yazışmaları pek okuyamadığım için konuşuldu mu daha önce bilmiyorum ama bir şey soracağım.
Sizce süt sağma makinesi olmazsa olmaz mi? Alınmalı mı?
İlk oğlumda almistim. Simdi onu calistirdim da tam verimli çalışmıyor silikonu yıpranmış. Yenisini alsam mi diye düşünüyorum.

İlkinde kullandıysan al bence. Çünkü süt azsa arttırmak için emzirme sonrası sağım öneriyolar. Çok olduğunda da mastit olmamak için yine fazlasını sağmak gerekiyor

Canım benim ilk doğumumdan sonra organım gibi bişeydi, bir arkadaşımda çok nadir kullandı. Kişiden kişiye değişiyor bence ihtiyaç durumu. Benim eski süt sağma makinemin baya fiyatı yükselmiş 8 bine fln çıktığı için orjinal yedek parçalarını aldım yıparananların yerine. Yenilendi gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…