2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Vişne suyunu karıştırarak içtim. Bana sancı yapmadı ama bagirsaklar gurul gurul ötüyor. Eğer dr izin verirse yarım ölçü ile başla ona göre ağrı yapmaz ve etki etmez ise tam ölçü içersin. Ben yarım ölçü içtiğimde de ishal yapmıyor ama çıkarıyor.

Şiiii sessizlik bugün en mutlu günümmmm Bugün iki görümcem geldi tüm perdelerimi yıkadılar tüm pencerelerimi sildiler bende tüm gün oturdum
Benimde 3 görümcem var benim için kıllarını kıpırdatmazlar aksine beklerler ki hizmet edeyim . Çok şanslısın valla..

E şey yapsana hamile kalmaya çalışırken ayaklarımızı dikip yattık ya onun gibi yat iyice içine kaçsın. O zaman girsin diye şimdi çıkmasın diye @Afratafrac seksenlerdeyim gruptan hatırlar
Benim de aklıma dün geldi ne oldu hatırlamıyorum şimdi valla az dikmedik bacakları havaya bir de çörek otu furyası vardı

Benimde 3 görümcem var benim için kıllarını kıpırdatmazlar aksine beklerler ki hizmet edeyim . Çok şanslısın valla..
Burdaki kv gorumcleri okuyunca benimkiler türlerinin son örneği diyorum herhalde 1 ay öncede komple evi temizlemistiler ya bide benimki 7 yıl üstüne tüp bebekle olunca ilk kez hala olucaklar eşim tek erkek benden hevesliler maşallah bana bişey bırakmıyorlar sağ olsunlar

Sen zaten olayların içindeymişsin sana normal gelir ama bu zevke sahip çok az normal insan vardır biz gibi
İlk dolandırıcılık büroya verdiler beni zaten aile içi şiddetten geçmişim gözümün feri kaymış savcım annem gibiydi falan yeri değişince beni götürdü neyse, dolandırıcık büroda ilk ifademi alıyorum ay adam bir konuşuyor ama ağladım ağlayacağım adama o kadar üzüldüm ki artık ifade bitsin adama sarılcam nerdeyse. Neyse ifade bitti adam çıktı ben tabi ağlamaklı, savcım döndü bana inandın mı dedi. Ben gözü yaşlı evet ay yazık adama dedim. Kullandığı her kelime yalandı dedi. Ben şok. Ogünden sonra kaşarlandık bizde cinayetler ne ki

Benim beş görümcem var biri aramaz ne durumdayım diye Allah muhtaç etmesin inşallah

Benim de aklıma dün geldi ne oldu hatırlamıyorum şimdi valla az dikmedik bacakları havaya bir de çörek otu furyası vardı
Bide ilişkiden sonra poponun altına yüksel minder yastık koyma olayı bide günleri takip etme

Kız bizede gönder görümcelerini tü tü maşallah nazar değmesşn yapsınlar

Tüm işler bitince başta yaptığın yine kirlenmiş olcak kısır bi döngü kolay gelsin
Kocamı mutfağa sokmazsam sıkıntı olmaz benim hamileligim boyunca evle eşim ilgilendi o yüzden her yer her yerde, düzeni sağlarken temizliyorum, ağır işler bitsin günlük temizlik zor değil zaten ya o kadar olsun insan yaşıyor evde djsj koltuklar silinecek halilar yikamayaciya gitcek perdeler yıkancak, halıları vermisken de yerleri kocamla paklarız oldu da bitti inşallah vaktim yeter

Ya bana da gelelim dediler ama ileride onlar da benden beklerler yani sende ileride gitmek zorunda kalacaksın onlar 1 yapıyorsa gelinden 2 bekliyorlar o yüzden herkes yapabildiği kadar kendi işini yapsın bence ben kimseye eyvallah etmek istemedigimden hep temizligimi kendim yaptım

Bide ilişkiden sonra poponun altına yüksel minder yastık koyma olayı bide günleri takip etme
Ben istediğim zamanlar bunları hep yaptım tutmadı, sonra amann yumurtlama tarihim geçti dedim korunmadkk, ardından hemen tuvalete girdim ordan da duşa, tutacağı varsa tutuyo bi baktim hamileyim

Aynen hepsini yaptık
çok şükür pozitif oldu sonuç. Allah isteyen ve anneliğin babalığın hakkını verecek herkese nasip etsin inşallah
Hepsını yaptım olmadı cok sukur tüpte içime bir koydu cok şükür hemen oldu ama koyacagını bulana kadar neler cektık aman ne zor sonu guzel olsun ınsallah

Hepsını yaptım olmadı cok sukur tüpte içime bir koydu cok şükür hemen oldu ama koyacagını bulana kadar neler cektık aman ne zor sonu guzel olsun ınsallah
Çok şükür sende doktoruna denk gelmişsin sağ Salim kucağımıza alalım da inşallah. Geçen günler unutuluyor şimdi hepsi tatlı birer anı.

Aman bazen de işi arsızlığa vurmak lazım ya. Gelip yapıyolarsa yapsınlar onlar istediklerinde gitmek zorunda değilsin bu sebepten. Doğacak olan onların da torunu yeğeni neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…