2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aman bazen de işi arsızlığa vurmak lazım ya. Gelip yapıyolarsa yapsınlar onlar istediklerinde gitmek zorunda değilsin bu sebepten. Doğacak olan onların da torunu yeğeni neticede
Kocamla yaparız biz o ne güne duruyor ssjs

Yendim desemde ilk başta çok sıkıyorum kendimi vajinal ultrason yaptirdigimda mahvolmuştum doğurma anına kadar hastaneye gidesim yok parmaklamasınlar diye ayy biz napcaz böyle
Bende ilk başında problem yaşıyorum hep o ultrason aleti girene kadar sızlatıyoo sonra içine ilerleyince ağrı hissetmiyorum ya aslında ben vajinal kuruluktan olduğunu düşünüyorum bununla ilgili fitiller varmış çözüm sağlayan ama deneyemedim hiç onları

Bizim meslekte de öyle (sosyal hizmetler). Yani ayak üstünde öyle hikayeler anlatırlar ki bu kadarı da artık zekama hakaret dersin. Ama bunu demek için kaşarlanmak lazım.
Mesela iki taraf kavga etti diyelim. Baslarda hem iki taraf da haklı geliyordu hem de hangisi haklı diye kafa patlatıyordum, inanip üzülüyordum falan. Simdi beni ikna etmeye çalıştıklarında "ben polis degilim, orasi beni ilgilendirmiyor" deyip isime geçiyorum. Çünkü milletin ne derdi ne de manipülasyon çabası biter

Bende pazartesi başlicam büyük temizliğe şimdiden yoruldum dndke

Bakınca söylediğin çok mantıklı ama hiç bir görümcem daha çocuk yapmayı düşünmüyorlar yani umarım yapmazlar kaza ile olmadığı sürece ikiside istemiyor olur da olursa yaparım yardim ya hiç görümce olarak görmedim onları onlarda gelin olarak görmediler beni temizliktir bu ne olacak yapılır bir şekil

Kızlar selam. Uzun süredir mesajları tam olarak takip edemiyorum, sizinde maşallahınız var günde sayfalarca konuşuyorsunuz yani dün biraz bakındım yatmadan. Artık bilinç altıma nasıl işlediyse Y ysnmrv yi gördüm. Buraya fotoğraf atmış ama yarı cıbıl gibi kız diyorum maşallah nasıl sımsıkısın öyle benim her yerim yumuş yumuş oldu tabi sen sporcusun normal falan diyorum dkkdk değişik bir rüyaydı

Kız nabıyon nerelerdesin kvyi naptın şıtladınmı

Bu arada bugün de görüş günümüzdü. Kızçem yine göstermedi tam olarak yüzünü. Gördüğüm kısımda da yine kaşlar çatık sinirli ciddi anlamadım derdi ne bu çociğin makat geliş yine. Doktor 34e kadar dönmediyse bu saatten sonra zor ama imkansız değil dedi. Erken doğum korkuma sadece yürüyüş yapıyordum az bişey. Haftaya inşallah uzun yürüyüş evde pilates falan başlamayı düşünüyorum. Dönerse bizimdir dönmezse de 39 da sezeryanla alırız dedi doktor ama bayrama denk geliyor o yüzden 38 de istiyorum bakalım nasip

Gelsin egzersizler yürüyüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…