2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok yanlış bı seçim yapmış ama benimki
Hamileliğimin ilk zamanları tavuktan tiksinmiştim kırmızı ete saldırdım dndndn ama şuan yiyebiliyorım işk yediğimde dedim Yarabbi şükür sen ne güzel bişeysin nssnjs

Ben aylardır toz olanını bulamadim hataydan istiyom istiyom kimse yollamiyor yok diyorlar gerçi zeytinyağını da zor buldum bu sene hep tanıdıklar bırakmış gitmiş
Ben İstanbul’dayken şurdan alıyodum

Bebek kafasıyla vajinama baskı yapıyo yer çekimiyle çıkmasın diye sürekli yan yatıyorum bilim benim köpeğim olmuş köpeğim
E şey yapsana hamile kalmaya çalışırken ayaklarımızı dikip yattık ya onun gibi yat iyice içine kaçsın. O zaman girsin diye şimdi çıkmasın diye A Afratafrac seksenlerdeyim gruptan hatırlar

Olmadı işte yatağa girince doğru hareket işteee dndkkdkd
Ay kız bence gayet etkisi var bu arada bilim benim bkmu yesin hshsshahs ben evde genelde ya ayakta oluyorum ya da yatıyorum ve mis gibi hiç ağrım sızım olmadan geçiyor. Misafir falan geldiğinde fazla oturduğum için iki büklüm oluyorum resmen ve ağrılarım sancılarım başlıyor. Geçen kayinvalidemler burdayken fazla oturdum mesela ve üç gün acayip ağrılar girdi dogurucam sandım

Sürekli aynı pozisyonda durunca benimde ağrıyor evdeyken yarı uzanır gibi uzanıyorum bazen oturuyorum öyle totom ağrıyor direk uzanıyorum kademe kademe bende kvde sürekli oturunca heryerim ağrıyor

Kızlar ben yarın ıspanak yemeği yapcem ama az değil 2 kilo şimdiden sıya koysam olur mı yarın 1 gibi felan yapcam sabah öı koysam bana akıl yükleyin sndjks

Kızlar ben yarın ıspanak yemeği yapcem ama az değil 2 kilo şimdiden sıya koysam olur mı yarın 1 gibi felan yapcam sabah öı koysam bana akıl yükleyin sndjks
Sabah koy bence

Sürekli aynı pozisyonda durunca benimde ağrıyor evdeyken yarı uzanır gibi uzanıyorum bazen oturuyorum öyle totom ağrıyor direk uzanıyorum kademe kademe bende kvde sürekli oturunca heryerim ağrıyor
Ben kp var diye oturdum valla sadece kv olsa full yatarım bide saçımı başımı oksatirim jdfjfj

Koy soğuk suya bi şey olmaz arada süzer yenilersin, ertesi gün de bi 20 dk karbonatta tut daha iyi söküyor toprağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…