Magnezi kalsine diye bir magnezyum var bagirsaklar için daha önce bir arkadaşa daha yazdım. dr sor izin verirse onu iç hemen ishal yapıyor en kötü bi kaç saat sonra ama dr izin verirse kullan benim ki verdi ben arada içiyorum.
Yarın sorup alıcam mutlaka ay işe yararsa bol bol dua ederim sana
AA internetten baktım da ben bu ilacı hatırladım şimdi 3 sene önce kullanmıştım beyaz toz alçı gibi tadı vardı kusmamak için zor tutuyordum kendimi ama hatırladığım kadarıyla çok fazla sancı vererek ishal yapıyor bebişe bi zararı olmasın Bunun
Mutfak dolaplarını da sildim Rabbım nasıl basladigimi bilmiyorum ama bitti çok fena valla bitmicek gibiydi, uzanmam gereken yerleri silmedim mutfak dolabının üstü falan, dolapların içleri ozgurlugunu ilan etmis resmen... evett, geriye kaldı 593947483 ev işi daha
Mutfak dolaplarını da sildim Rabbım nasıl basladigimi bilmiyorum ama bitti çok fena valla bitmicek gibiydi, uzanmam gereken yerleri silmedim mutfak dolabının üstü falan, dolapların içleri ozgurlugunu ilan etmis resmen... evett, geriye kaldı 593947483 ev işi daha
Evet ya insanlar neeee yemek yerken mi diyor ama cidden başka pencereden bakıyoruz sanırım adli vaka gibi ne bileyim aynı düşünüyorum seninle benim tabi olay yerine gitmişliğim otopsiye girmişliğim var gerçi ordan da kalma olabilir
Ayyy bende vajinusmustum gerçi yendim ilk başlara göre ama geçen gün alttan muayene ederken bağırdım sıktım kendimi doktor demez mi sen bunu tolore edemiyorsan ilişkiye nasıl giriyorsun diye vajinusmusun ben dedim
Çatı muayenesinden de deli gibi korkuyorum
Yendim desemde ilk başta çok sıkıyorum kendimi vajinal ultrason yaptirdigimda mahvolmuştum doğurma anına kadar hastaneye gidesim yok parmaklamasınlar diye ayy biz napcaz böyle