2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar midem yanardı ama hiç ağrı olmazdı. Şuan uyutmuyor beni birşey midemi sıkıp bırakıyor gibi ağrım var. Sırtımda çok ağrıyor. Çözümü var mı fenalardayım

Selam kızlar 10 gündür hastanedeyim ve hemişliğimin son gününü yaşıyorum bbugün bebişimi alacaklar 31+3 olduk
Bebişim artık pek hareket etmiyor
Bebeğe giden kan akımı yavaşladı
Bebişimin gelişimi durdu hatta çok geride artık 1195 Gr ölçüldü
Gece 3ten sonra birşey yiyp içme dendi
Bugün dualarınızda Göktuğ ve bana yer yer verin

Çok üzüldüm okuyunca, iyi haberlerini alırız umarım bugün, vaktin enerjin olursa yaz Allah seni ve Göktuğ bebişi birbirinize bağışlasın, tez elden sağlıkla sıhhatle evinize dönün inşallah

Saçma sapan konular konusmuyosunuz diye sıkıldım kayınvalide elti gorumce konularına dalmışım bide surtunup hamile kalır mıyım diye soranlara hayırlı olsun demeye gittim siz uyuyun anca
Valla biz ancak tüp bebekle hamile kaldık, bu sürtünüp hamile kalanlar Meryem ana misali keşke o kadar kolay olsaydı

Canım benim Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla doğar moralini yüksek tutmaya çalış demek ki dışarda büyüyesi var Göktuğ Paşa'nın hayırlı doğumlar diliyorum kendine gelince yaz bize de mutlaka

Zor günler atlattınız sen ve Göktuğ. İnşallah hayırlısıyla bugün oğluna kavuşacaksın, sağlıkla gelsin. İkimiz de iyi olun
1200 hiç de az bir kilo değil, 31. Hafta da o kadar erken değil. 30. Hafta ve 1000kg geçmek sınır diye biliyorum. Kalan süreyi 36’ya kadar küvözde tamamlıyor böyle durumlarda. Sonuçta haftası gelişimiyle alakalı, o yüzden kilosu geride olsa bile organ gelişimi olmuştur. Bir retinası bir de ciğerinde sorun olabiliyor. Zaten ciğer geliştirici yapılmıştır, retinaya da rop dedikleri bir şey yapılıyor gerekirse.
Dualarımız seninle ve Göktuğ bebekle

Bazen böyle diyorlar ya mesela genelde savcılara, hakimlere, hemşirelere, doktorlara (hatta belki bizde bazen diyoruz ) işte belirli meslek gruplarına ay ne duygusuzsun ama işte o duygusuzluk değil tecrübe oluyor. (Tabi tecrübe ile mesleğine saygı duymamayı da karıştırmamak lazım ince çizgi)

Allah sana da kolaylıklar versin her şeyden önce insan ile uğraşmak zor. Dili dini ırkı ne olursa olsun ahlakı yoksa ayak üstünde 40 yalan söylüyorlar neler neler gerçekten.

Eskiden şey derdim çok gençken; ya insanlara güvenmeyip ruhumu kirletemem insanlar güvenilir olmayı öğrensinler falan ama o işler öyle olmuyormuş

Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin canım minnakımız sağsalim gelsin kolaylaştırsın afiyetle sağlıkla huzurla hayırla doğumun gerçekleşsin. Göktuğdan ve senden güzel haberler bekliyoruz inşaAllah

Fotoğraf sohbetiyle alakam yok ama yine olay bana patlamış rüyalarda buluşalım beybi

Sen nerdaaaaaa?
Herşey yolunda demi

diyetisyenim dün uzun zaman sonra bana yazdı uzaktan kontrol ediyor artık beni ne kadar darladılarsa ve size de sirayet ettirmişsem

Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun. Sağlıkla gelsin. Gönlünü ferah tut böyle erken gelen bebekler çok çabuk toparlıyor. Tez vakitte de hastaneden sağlıkla çıkarsınız

Çok çok geçmiş olsun Rabbmi safi ismi ile sana bebeğine şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel geçsin amaliyat amin

Allah yardımcınız olsun sağlıklı bı şekilde çabucak atlatmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…