2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kayganlastirici jel tarzı şeyler vermişti doktor ama benim onunla çok alakası yok ya tamamen psikolojik

En kısa zamanda bebeğin de sen de huzurla evinizde olursunuz inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah sağ salim kavuşursunuz

Sağlıkla kavuşun inşallah
Demek dışarda daha güzel devam edecek gelişimi annesi ikiniz için de en hayırlısı olsun rabbim kolaylaştırsın

Kıyamam rabbim tez zamanda bugünleri anlatmayı nasip etsin sağlıkla dualarım sizinle

Kızlar 33. Haftadan sonra hareketleriniz nasıl benimkinin yavaşladı sert hareketleri yok ufak tefek gün içinde kıpırtı şeklinde sizinde oylemi

Kızlar 33. Haftadan sonra hareketleriniz nasıl benimkinin yavaşladı sert hareketleri yok ufak tefek gün içinde kıpırtı şeklinde sizinde oylemi
32+4 benim bugün ve bi süredir çoğunlukla kayma şeklinde hareketleri

Benim 28 den sonra azaldı yavaşladı ama tekrar 32 itibariyle net hareketlerini hissetmeye başladım hatta göbeğim hareket ediyor sağ sol ... doktor büyüdüğü için alanı azalıyor o yüzden hareketlerinin yavaslayip azalması normal demişti

Bugun dua edıcem Allahım saglıklıca saglamca size başıllasın benegınızı

Benım bir iki kez sag altta takılma gibi ard arda vuruyor onun dısında dalgalanıyor ıttırıyor kayıyor dötünü yerim

Kızlar midem yanardı ama hiç ağrı olmazdı. Şuan uyutmuyor beni birşey midemi sıkıp bırakıyor gibi ağrım var. Sırtımda çok ağrıyor. Çözümü var mı fenalardayım
Benım de gece dok kotuydu uyuyamadım leblebı yedım gectı kraker falan alcam bugun işe yarıyor ben de

Allah yavrunu sağlıkla kucaklayıp evine götürceğin günü göstersin inşallah hayırlı doğumlar diliyorum canım her şey çok güzel olsun ikiniz için de

İkinizde iyi olucaksınız inşallah dualarımız sizinle

34 haftadayım hareketleri aynı saati bile bar akşaö 9ile 10 arası şov yapıyor yada babası elini koyunca tekme de atıyor yer felanda değişiyor bende ayağını yakalamıştım bi kere tuttum kaydırdı hemsn

Evet benimde öyle ve endişe edici, dürtüyorum galkk diye

canım ınsallah saglıkla kucagına alacaksın en kısa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…