2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende pazartesi başlicam büyük temizliğe şimdiden yoruldum dndke
Ben kafamda oturtamıyorum sizin temizlik hatta büyük temizlik yapıyor olmanızı ya bende mi bir sıkıntı var hiç bişeyi ellemiyorum çünkü

Ben kafamda oturtamıyorum sizin temizlik hatta büyük temizlik yapıyor olmanızı ya bende mi bir sıkıntı var hiç bişeyi ellemiyorum çünkü
Camları perdeleri bende ellemicem eşimde o işler yerleri süpür sil koltuk silcem büyle snxjd

Bebiş temiz eve gelsin diye, çocikim mis kokulum paklanmış evde geçirsin ilk günlerini, dolapların üstündeki tozlar, perdelerdeki halilardaki tozlar bile etkileyebilir bebeği, hem evin enerjisi değişiyor temizlik yapınca

Camları perdeleri bende ellemicem eşimde o işler yerleri süpür sil koltuk silcem büyle snxjd
Yani işte mesela ben tüp bebek tedavisinde transfer olduğum günden beri halı süpürmüyorum çünkü halı süpürmek mesele eeee kimyasal da almıyorum elime koklaması, dokunması zararlı diye. Zaten bir sürü şey eleniyor. Eşime süpürtürüyorum ama ne perdesi merdesi yaw iyice saldım. Bir tek namaz kıldığımız için düzenli gırgır yapıyorum, onu da evde gırgır yoktu aldırttım saplı falan, yavaş yavaş akıl hastası gibi evi gırgırlıyorum…. trajikomik durum da gerçekten anlamıyorum ondan soruyorum dalga malga geçmek için değil. Nasıl o şeyleri yapıyorsunuz benim kafam basmıyor şuan

Senin nedenlerin var canım yapmamak için bende öyle şeyler yok hatta dererjan kokusuna bayılıyorum dnxjs öyle yavaş yavaş başlicam

Canım sen sanırım zor yollardan geçmişsin üstüne böyle titremen çok normal ben Allah ne verdiyse camasir sulariyla fosur fosur banyo yikadigimi bilirim djsjs hiç de aklıma gelmedi zararlı olabileceği benim dikkat ettiğim noktalar ağır kaldirmamak uzanmamak, ziplamamak bunlara ediyorum daha çok çünkü agrim oluyor hemen. Allaha emanetler, yasayacaklari varsa kimse elinden alamaz

Ay benimkinin en çıldırdığı anlar nefes egzersizi anları. Oksijen kafa yapıyo djdkkfk

Kızlar 33. Haftadan sonra hareketleriniz nasıl benimkinin yavaşladı sert hareketleri yok ufak tefek gün içinde kıpırtı şeklinde sizinde oylemi
Bazi günler az bazı günler aşırı hareket oluyor. Ama artık tekme cok cok nadir, dirsegiyle bastırıyor, geriniyor, elleriyle gobegime bastiriyor, bacaklarını esnetiyor gibi hareketler yani. Yılan dansı yapar gibi yapiyo bazen lol

Haftan kaç tam olarak. Hep mi makat gelişti. Benim hep baş gelişti hatta 3 gün önce de öyleydi. Bugün perinatolog randevum vardı makat geliş dedi çok şaşırdım ama şiddetli ağrım oldu iki gece önce heralde o zaman döndü

Canım dualarımız seninle. Maşallah 1 kilonun üstündeymiş. Bir süre bebeğinle ayrı kalacaksınız ancak hastanede ona çok iyi bakacaklarından emin olabilirsin. Göktuğ inşallah hızlıca toparlanacak ve kucağınıza alıp evinize gideceksiniz

Dualarımız sizinle

Göktürk çoçik gelecek ve en kısa zamanda evinize gideceksiniz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…