- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
33+2 bugün. Benimki hala sert. Ancak o hareket olayı su ile alakalıymış. Suyu fazla olan daha fazla hissediyormuş mesela. Bu hareket olayı da kişiden kişiye değişiyor benim anladığım.Kızlar 33. Haftadan sonra hareketleriniz nasıl benimkinin yavaşladı sert hareketleri yok ufak tefek gün içinde kıpırtı şeklinde sizinde oylemi
Bebeğin yüzünün öne ya da arkaya bakmasıyla da ilgili bence. Öne baktığı zamanlarda tam bi tekme hissetmemiz normal ama arkaya bakıyosa o tekmeler bağırsaklarımıza vuruyo olabilir33+2 bugün. Benimki hala sert. Ancak o hareket olayı su ile alakalıymış. Suyu fazla olan daha fazla hissediyormuş mesela. Bu hareket olayı da kişiden kişiye değişiyor benim anladığım.
Nisan anneleri açıldı kız kaç haftalıksın canım döner yine baş gelişe inşallahSelam kızlar iki gün girmedim buraya ne çok sayfa birikmiş. Okuyamadım malesef.hepiniz iyisinizdir inşallah. Bugün perinatolog randevum vardı herşey güzel görünüyor dedi. Sadece makat geliş dedi ona canım sıkıldı halbuki 3 gün önce kendi doktorumda baş gelişti. Doktor dediki bugün böyle yarın baş geliş olur sagi solu belli olmaz bunların dedi bakalım hayırlısı
Valla ben bebitonun yaramaz olcağını düşünüyorum içimde böyle kıpır kıpr dışarı çıkınca neler yapar kim bilir dün oturuyordum aniden tekme attı tam baya sertti33+2 bugün. Benimki hala sert. Ancak o hareket olayı su ile alakalıymış. Suyu fazla olan daha fazla hissediyormuş mesela. Bu hareket olayı da kişiden kişiye değişiyor benim anladığım.
Valla kuzum ben o işi anlamadım. Haftalardır arkama bakıyo bu velet. Ama doktor yanındayken bile tersten tepiyordu beni. Dirsek mi atıyo napıyo anlamıyorum.Bebeğin yüzünün öne ya da arkaya bakmasıyla da ilgili bence. Öne baktığı zamanlarda tam bi tekme hissetmemiz normal ama arkaya bakıyosa o tekmeler bağırsaklarımıza vuruyo olabilir
Aynen bir açıldılar pir açıldılar biseyler olmuş ama okuyamadım uzun süre ekran bakınca başım ağrıyor.32+1 cıktı usg de yani haftasıyla uyumlu dedi.1 mayıs da doluyo 40 haftamizNisan anneleri açıldı kız kaç haftalıksın canım döner yine baş gelişe inşallah
Ay niyeyse ben de böyle düşünüyorum. Asla durmuyor asla. Yandım bu kızla nasıl baş edeceğim diyorum. Gece hiç uyumuyo zaten. Gümbür gümbür.Valla ben bebitonun yaramaz olcağını düşünüyorum içimde böyle kıpır kıpr dışarı çıkınca neler yapar kim bilir dün oturuyordum aniden tekme attı tam baya sertti
Ay muhtemelen bacakları katlı duruyodur topuğuyla neyin vuruyodurValla kuzum ben o işi anlamadım. Haftalardır arkama bakıyo bu velet. Ama doktor yanındayken bile tersten tepiyordu beni. Dirsek mi atıyo napıyo anlamıyorum.
36 ya kadardı herhalde hatırlamıyorum baş geliş dönme şeyleri varmışAynen bir açıldılar pir açıldılar biseyler olmuş ama okuyamadım uzun süre ekran bakınca başım ağrıyor.32+1 cıktı usg de yani haftasıyla uyumlu dedi.1 mayıs da doluyo 40 haftamiz
Doğduktan sonra senle geceleri burda oluruz gibime geliyorAy niyeyse ben de böyle düşünüyorum. Asla durmuyor asla. Yandım bu kızla nasıl baş edeceğim diyorum. Gece hiç uyumuyo zaten. Gümbür gümbür.
Bi araştırayım bakiyim Rabbim hayırlısını nasip etsin36 ya kadardı herhalde hatırlamıyorum baş geliş dönme şeyleri varmış
Amin inşallah canımmBi araştırayım bakiyim Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hayır biz normaliz lütfen karnı burnunda ev temizliği yapmayı normalleştirmeyin yaBen kafamda oturtamıyorum sizin temizlik hatta büyük temizlik yapıyor olmanızı ya bende mi bir sıkıntı var hiç bişeyi ellemiyorum çünkü
Bu dediğiniz kakaolu gibi olan mı? 90li yılların başında kırmızı bir paketi vardı jfxigxitxOffff benim de canım çekti şimdi. Böyle rafine zevkleri olan insanlar lazım bana ghjkl
Nane limon içtim umarım içmek yasak değildir o da iyi geldi. Leblebiyi deneyim bendeBenım de gece dok kotuydu uyuyamadım leblebı yedım gectı kraker falan alcam bugun işe yarıyor ben de
Kv üvey mi?Yine muhteşem sorunlarımla geldimsanki kimsenin sorunu yokmuş gibi birde beni dinleyin pleasee dün sabah kahvaltı hazırladım kv kp eşim ben yaptık eşim hemencik yedi çıktı kp biraz grip kv deye sofrada dedi ki sana bulaştırayim hanım iyi olur hasta hasta gezeriz bende dedim ki ona bulaştırma akşama kadar dolanıyor kadın bana güvenmeyin yapamam ben kendimi zor taşıyorum falan. Sonra akşam yemekten sonra herkes kendi odasına çekildi yani ben kocamla çekiliyorum odama kv nin çocukları da var 17 yaşında onlarda kendi odasına çekiliyor. Kp kv mutfakta çay içiyordu birden bağırışmaya başladılar aşırı kavga ederler sürekli kv yılan gibi sokar kp de en son patlar sus der bağırmaya başlayınca kp eşim çıktı bakmak için ben artık alıştığım için hiç çıkıp bakmıyorum noldu falan dedi eşim birşey yok oğlum dedi kp çekildi odasına. Sonra ben gece su almak için mutfağa gittim eşimin abisi oturuyordu bişeyler konuştuk sordum niye kavga ettiler diye dedi sen sabah sofrada bana güvenmeyin demişsin kendisi akşama kadar iş yapıyormuş ki konuştu durdu dedi. Yani bana güvenerek mi geldin tekrar evlendin ben sadece kocamdan mesulüm senin çocuklarına birşeyler hazırlamak zorunda değilim ki her sabah kalkar kahvaltıyı ben hazırlarım. Benden ne gibi bir beklentin var anlamıyorum çıldıracam dün geceden beri sinirlerim bozuk kavga etmemek için eşimi yolladım git dışarda kahvaltını yap dedim bende bişeyler hazırladım yedim. Allah aşkına hamile olmasam bile yapamam zaten 7 kişiye hizmet etmek nerde sadece eşime hazırlamak nerde beni ilgilendirmiyor ki çıvdıvacammmm yardimm
Siz bir evde hepücüğünüz mü yaşıyorsunuz. Yoksa hamilesin diye mi geldiler. Kv kp dedin sonra eşimin abisi dedih bir de 17 yaş çocuk dedin şuan tansiyon aletini taktım buna cevap vermeni bekliyorumsssss. Çünkü bağa bişiler oluyorYine muhteşem sorunlarımla geldimsanki kimsenin sorunu yokmuş gibi birde beni dinleyin pleasee dün sabah kahvaltı hazırladım kv kp eşim ben yaptık eşim hemencik yedi çıktı kp biraz grip kv deye sofrada dedi ki sana bulaştırayim hanım iyi olur hasta hasta gezeriz bende dedim ki ona bulaştırma akşama kadar dolanıyor kadın bana güvenmeyin yapamam ben kendimi zor taşıyorum falan. Sonra akşam yemekten sonra herkes kendi odasına çekildi yani ben kocamla çekiliyorum odama kv nin çocukları da var 17 yaşında onlarda kendi odasına çekiliyor. Kp kv mutfakta çay içiyordu birden bağırışmaya başladılar aşırı kavga ederler sürekli kv yılan gibi sokar kp de en son patlar sus der bağırmaya başlayınca kp eşim çıktı bakmak için ben artık alıştığım için hiç çıkıp bakmıyorum noldu falan dedi eşim birşey yok oğlum dedi kp çekildi odasına. Sonra ben gece su almak için mutfağa gittim eşimin abisi oturuyordu bişeyler konuştuk sordum niye kavga ettiler diye dedi sen sabah sofrada bana güvenmeyin demişsin kendisi akşama kadar iş yapıyormuş ki konuştu durdu dedi. Yani bana güvenerek mi geldin tekrar evlendin ben sadece kocamdan mesulüm senin çocuklarına birşeyler hazırlamak zorunda değilim ki her sabah kalkar kahvaltıyı ben hazırlarım. Benden ne gibi bir beklentin var anlamıyorum çıldıracam dün geceden beri sinirlerim bozuk kavga etmemek için eşimi yolladım git dışarda kahvaltını yap dedim bende bişeyler hazırladım yedim. Allah aşkına hamile olmasam bile yapamam zaten 7 kişiye hizmet etmek nerde sadece eşime hazırlamak nerde beni ilgilendirmiyor ki çıvdıvacammmm yardimm
Evet hepimiz aynı evde yaşıyoruz ikiz oğulları var kv denin önceki eşinden 17 yaşındalar. Öz kaynım var ama o arada bir uğrar eve kp kv eşim ben onların evi yıkıldı depremde o yüzden bizlelerSiz bir evde hepücüğünüz mü yaşıyorsunuz. Yoksa hamilesin diye mi geldiler. Kv kp dedin sonra eşimin abisi dedih bir de 17 yaş çocuk dedin şuan tansiyon aletini taktım buna cevap vermeni bekliyorumsssss. Çünkü bağa bişiler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?