2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrın yoksa bel ve kasık korkma 33.haftadayım göbeğimi yırtıp çıkıcak gibi hissediyorum artık
Bel agrım var ama bel agrım 13. Haftadan beri var calısırken oluyor dinlenince geciyor cok normal sonucta vucut agırşık merkezi feğişiyor o yğzden her bel agrısı doğum belirtisi olmuyor sanırım

Tesekkur ederım canım bende öyle düşünüyordum ama 2015 yılında burda bir postta kasılma falan yazmıslar ne alaka demedim değil
Şöyle, bunlar gerçek kasılma değil. Bebek hareketi dedikleri gibi. Gerçek kasılmalar 100 çıkıyor. Bunlara yalancı kasılma da deniyor, belki onu görmüşsünüdür ama endişe edilcek bir ley değil, bebek hareketiyle rahimde de bir gerilme oluyor. Ben bu hafta nstye girdim, 2 defa nstde oldu, 30 çıktı. Doktor çok normal, 2 hafta sonra gelin şu anda doğumu düşündürtcek bir şey yok dedi, 35. Haftadayım. 37’de çağırdı.

Bel agrım var ama bel agrım 13. Haftadan beri var calısırken oluyor dinlenince geciyor cok normal sonucta vucut agırşık merkezi feğişiyor o yğzden her bel agrısı doğum belirtisi olmuyor sanırım
Aynen aynen benimde sürekli kasık ağrım var gebeliğimin başından beri öyle devam ediyo anlıyo artık insan normal mi değil mi diye aşina olunca

Anladım canım bende öyle düşünüyorum sonucta rahimde kendini hazırlamalı doğuma

Bunlar bizim kocalara niye ağlıyor ya hayırdır?
Provoke edip başa çıkacaklarını sanıyorlar da bana sökmez, yüzde yüz haklı olduğum için telefonda ağzıma geleni söyledim buna onlardan hiç bahsetmiyor cımbız gibi “doğuma da gelme, bebeği görmeye gel ama yardıma gelme” dememi çekmiş ona ağlıyor. Ben kendi annemin provakasyonuna bile pabuç bırakmam sana mı bırakayım

Ay evet ya kilosu iyi her şeyi iyiyse ben de 37 ye okeyim
Valla bende okeyim ama gelmiyorsa ne yapalım normal doğum böyle bişi ne zaman geleceği belli olmuyor ki kaç gün sıcak suda oturdum yıkanmayı geç oturdum neyse beyfendi şimdi sekiz yaşında

Hep işlerine gelen şeyleri konuşurlar zaten ahh ahh.

Ters durması benim için cok sorun değil acıkcası bu karnın bi tarafta şişmesi sertleşmesi kasılmamı onu anlamaya calısıyorum
Bende bunu anlatiyorum zaten ters durnasi ve bir yere obeklenmesi senede kasiliyormus hissi getiriyor ama gercek kasilma tumuyle tum karinda olur bir bolgede degil

Muhabbetiniz bol olsun kızlar

Bugün bütün gün dışardaydım. O nedenle katılamadım size. Yine bir kv mevzusu olmuş arkadaş bu kv hamilelikte salsa şu gelinleri ölürler mi anlamıyorum. Neyse ben sağolsun bir arkadaşım yüzünden (süze anlatmıştım hani düşüncesiz arkadaşımı) o eski yaşadıklarımı hatırladım bolca bana panik atak geçirttirdi. O nedenle çok kv olaylarına girmiiim bir süre bari.

İnananlar için kıymetlimiz Ramazan’ımız mübarek olsun. Bu sene oruç tutamayacak olmanın burukluğu da var üzerimde sanırım bi enerjim düşük. Rabbim Ramazan ayını hakkıyla geçirmemizi nasip etsin.

Benim 32. Haftadan beri dönük, göbek deligimi görmüyorum.

Kızlar demir, d vit, magnezyum dısında multivitamin tarzı seyler kullanıyor musunuz bu haftalarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…