2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Olmadi durum seylerini ona ve diger p aile fertlerine kapa kafan rahwt etsn b

Benimde oyleydi ters durusta oldugu icin oluyor bu durum haftalarca safra kesem agridi sandim ama ters durdugu icin agriyormus dondu simdide rahatladm
Ters durması benim için cok sorun değil acıkcası bu karnın bi tarafta şişmesi sertleşmesi kasılmamı onu anlamaya calısıyorum

Ters durması benim için cok sorun değil acıkcası bu karnın bi tarafta şişmesi sertleşmesi kasılmamı onu anlamaya calısıyorum
Kasılma diyebilmemiz için karnın tümünün sertleşmesi gerekiyor. Benim de hep bi tarafta toplanıyo bebiş doktor kasılma değil demişti

Bi tarafının şişmesi bebek hareketi. kasılmada karnın her tarafı sertleşiyo ve büzüşüyomuş gibi bir his oluyo sonra yumuşuyo

Evet tabiki en çokta o haftalarda hissediliyor şuan ben 33 artı 5 teyim o dediginizi daha sık ve sert yaşıyorum bazen içim çekiliyor gibi de oluyor bazen öyle bir tarafa dayıyor kendini

Ne demek istiyor yani?

Kayınvalidelere girilmiş yine, ben de benimkiyle küstüm 2 haftalık çalışmamda gelip çocuğa bakmadığı için, doğumuma da gelme dedim. Hem suçlu hem güçlü gibi doğuma gelme lafımı çarpıtıp ağlaklık yapmış eşime. Sandı ki onu arayıp özür dileyeceğim, 4. haftada paşa paşa kendisi aramak zorunda kaldı. Bende üst düzey kin duygusu var, öyle ki anca ölmek üzere olsa arardım.

Bi tarafının şişmesi bebek hareketi. kasılmada karnın her tarafı sertleşiyo ve büzüşüyomuş gibi bir his oluyo sonra yumuşuyo
Tesekkur ederım canım bende öyle düşünüyordum ama 2015 yılında burda bir postta kasılma falan yazmıslar ne alaka demedim değil

Evet tabiki en çokta o haftalarda hissediliyor şuan ben 33 artı 5 teyim o dediginizi daha sık ve sert yaşıyorum bazen içim çekiliyor gibi de oluyor bazen öyle bir tarafa dayıyor kendini
Nefes darlıgı oluyor mu peki

Tesekkur ederım canım bende öyle düşünüyordum ama 2015 yılında burda bir postta kasılma falan yazmıslar ne alaka demedim değil
Kasılma kesinlikle kısa süreli oluyomuş 1 dk kadar sonrasında yumuşaması gerekiyomuş ve nefes kesen bir acıyla oluyomuş canım. bizde artık bebekler büyüdüğü için sırtıyla poposuyla falan ittirebiliyolar göbeğin şeklini bile değiştirebiliyolar bi taraf şişik oluyo

Bunlar bizim kocalara niye ağlıyor ya hayırdır?

Benimde öyle oluyor hatta eşim ile karsılıklı koltuklarda uzanıyoruz diğer koltuktan yine şişti bir yerin diye goruyor uzunda surmuyor elimi koyyorum 30-40 saniye sonra normale dönüyor her zaman olmuyor

Attığım hikaye de buydu , tatlıyı bitirirsin de geriye teferruati kalır ne demek yani kalsin ne olacak kilo bu alınır da verilir de, kendi dal sanki, ben kv nin beni kiskandigini düşünüyorum, kocası üstüne düşmemiş zamanında, durmadan kıyas yapıyor çünkü kendi hamileligiyle

Eklentiler

• Screenshot_20240308_171801_Instagram.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 94
Kendini gelinle bir tutup yarışa giren kvlerden nefrett boşver görüldü at yazma bile takma göbüşün ne güzel bu aradaa

Benimde öyle oluyor hatta eşim ile karsılıklı koltuklarda uzanıyoruz diğer koltuktan yine şişti bir yerin diye goruyor uzunda surmuyor elimi koyyorum 30-40 saniye sonra normale dönüyor her zaman olmuyor
Ağrın yoksa bel ve kasık korkma 33.haftadayım göbeğimi yırtıp çıkıcak gibi hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…