2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen bebeler geriniyo o yüzden bazı yerlerini daha net hissetmen normal, vajina baskısı falan oluyor kasilmalarda yani ayırt edeceksin , böyle vajinanin içinde top tutuyormussun ağırlığı oluyor kasilmalarda.
Bende öyle bir şey henuz yok sadece sag tarafta ara ara kafası diye düşğndüğüm sertlik oluyor

Seviyorum canım bir de bir şey daha soracagım bebek 10 gün önde gidiyor benim doğum adetime göremi bebege göremi oluyor
İlk zaman sat bakiyorlar, sonraki zamanlar usg yaşı önemli, 2 hafta önde veya geride olması çok sorun edilmiyor

Kızlar ilk gebelikte kaçıncı haftada doğar acaba bebiş 40 ı tamamlar mıyız çok merak ediyorum belirsiz şeylerden hiç hoşlanmıyorum ya
Bunun ilk iki diye düşünme kızımı 38 de doğurdum ilk hamilelikti kızım ikinci gebelik oglumu 43te doğurdum bunu inşallah yine 38 de doğururum

Bebeği. Hareketi orda bebeğin başı vardır kendine dolaşıyor korkma

Bu aralar eşler göze çok batıyor bende watsaptsn hanımlarınızın kıymetini bilin sözü içeren sohpetleri atıyorum

Kız 43 ne maşallah 36 da yeter gözüyle bakıyordum
Valla bazı bebeklerin keyfi ana karnında yerinde oluyor gelesi gelmiyorlar gidip suni sancı alarak doğurdum o yüzden 38 öpüp başıma koyarım

Çocuğun dolabını kurmaya geldi bi adam, evde tekim gerildim

Benimde oyleydi ters durusta oldugu icin oluyor bu durum haftalarca safra kesem agridi sandim ama ters durdugu icin agriyormus dondu simdide rahatladm

Amac ne bunu yazmasinda ki acaba ? Gerizekali kadin sanki normal zamaninda cani cekmis hamile kadin bu insan der kizim nasil edelim alalim sana baklava ye tatli ye diye teferruatiyla sana simdi tovbe tovbe ne insanlar va rya

Amac ne bunu yazmasinda ki acaba ? Gerizekali kadin sanki normal zamaninda cani cekmis hamile kadin bu insan der kizim nasil edelim alalim sana baklava ye tatli ye diye teferruatiyla sana simdi tovbe tovbe ne insanlar va rya
Benim kaynanam pasif kadındır kocasına karşı özellikle, artık benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum 2 aydır bana takmış durumda

Benim kaynanam pasif kadındır kocasına karşı özellikle, artık benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum 2 aydır bana takmış durumda
Zaten boyle insanlar kocalarindan gormediklerinde gozune kestirdikleri goya kendisinden daha suskun ve kendisine cevap veremeyecek insanlari secip bu sekilde psikolojik baski uyguluyor... eger esin her zaman senin arkanda duran biri ise bu konusmalarina bi cevap ver guzel uslup ile.. mesela su yazdigina ne demek bu anne ben anlamadim aciklarmisin ? Yazabilirsin yada ara sor isterse 10 gun gecsin.. Yap bende cok sustum ama sicilan agzina biz oluyoruz ozur dilerim kaba konustum

Tartışmak istemiyorum çünkü tansiyonum yükseliyor sinirlenince elim ayağım titriyor midem bulanıyor, gormezlikten geliyorum çocuk etkilensin istemiyorum şuan için, yoksa ben susan bir insan değilim ama gerçekten cahille uğraşmak istemiyorum muhattapligi kestim şimdilik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…