2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar demir, d vit, magnezyum dısında multivitamin tarzı seyler kullanıyor musunuz bu haftalarda ?
Ben elenatol 2 kullanıyorum uzun zamandır hatta 2. Trimesterdan beri vitmanlerim çok eksikti.

Zor valla ama sabretcez artik ne edek bebitolar icjn hepsi
Evt zaten başka hiç birsey için yapamazdım herhalde normalde nefret ederim iğneden tansiyonumu düşürür ama evlat için herseye katlanılıyor. Hersey sağlıkla kavuşmak için

1 ay kalicakmis bir de gec dogururmusum oyle karar vermis hanimefendi o yuzden tarihini de kendi belirledi
amerikadayim ben, umarim burda da sistem aynidir cunku dogum konusunda da sadece olumsuz konusuyor beni makasla kestiler ya seni de keserlerse sor doktoruna yok soyle zorlandim boyle zorlandim diye. evim 1+1 burda ise yaramiycak birinin kalabalik yapmasi beni delirtiyor bir de alisveris yapmasi demek bize zarar her seyi kiymetli oglundan ister beni gotur bana sunu al gibisinden ingilizcesi de yok cunku tek basina cikip halledemez gercekten umarim dayanabilirim 1 ay tek tesellim kendi anneminde burada olucak olmasi. bebisle ilgilide su iciririz, dogar dogmaz mama verirsin gibi yorumlar yapti ben cevap bile vermedim tabii bebisin ismini basindan secmistik biz isme bile kopek ismi dedi dusunun yani garip bir kafada

Kızlar nasılsınız,

Yeni doğum yapan bilmiyorum ama sizleri de özledim, mesajları okuyamıyorum. Her gün hastadenedeyim artık olumlamalar yapıyorum kendime, üzülmemeye çalışıyorum, oğlum başta güzel kilo alıyordu biraz vermiş, hemen üzüldüm, lohusalıkta var tabi, aşırı duygusalım, gözyaşım hemen sanki hazırda bekliyor gibi, düşüveriyor.

Sütüm artmadı, yetmiyor, az geliyor. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, artacak inanıyorum.

Bu arada sezeryan sonrası bandaj alındıktan sonra ve o antibiyotikli merhemi sürdükten sonra epeyce iyileştim, hatta doktorum korse takabilirsin dedi. Karnım epeyce indi, eski kıyafetlerimi giymeye başladım( karnımı penye şalla hafif sıktırıyorum).

Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor hamilelikleriniz

Yulafla süt muz karışımı yap. Beslak damla . Elenatal 3 vitamin . Bol su . Komposto . Kuru dut

Güzelce mutluca bekle bebişiniki sütün artsın insallah Allah ım saglık sıhhat versın inşallah

Cocuk tüm gün solumda(plasenta orda önde) geriniyor hıssetmıyorum elimi koyunca anladım sonra da korkuyorum nıye ses yok dıye

Bugün haftasonu olunca pek giremedim, baya kayınvalideleri çekiştirmişsiniz. Valla benim kayınvalidemde aram iyidir, maşallah Eltim görümcem yok, eşim tek çocuk. Zaten kv kp ayrı, kp yeniden evlendi. Bende de var üvey kv, o çok fenadır mesela onunla aramız direk mesafeli, ben görüşmem. Ama kendi kv iyidir, sonuçta kocamı o büyütmüş yetiştirmiş, bende aşık olup evlenim. Hep aklımda bunu tutarım.

Benim gördüğüm kv ya da eşlerin ailesiyle maddi meselelerden çok sorun çıkıyor. Biz de ilk evlendiğimizde kv çok müdahale ederdi, eşim bana çay getirince ters ters bakardı mesela, oğlum sen çok yoruldun falan yapardı bende sinir olurdum. Eve aldığımız yardımcının ücretine laf etmişliği var. Oluyor böyle şeyler; ama ben bir şekilde bence yolunu buldum. Bir kere kv ile didişmek demek kocanın arada kalması demek ve o zaman çok üzülüyor kocan. Ben de didişmiyorum. Direk bu konulara kvyi sokmuyorum. Ben hep biz bir çiftiz modunda takıldım. Müdahale ederse, biz konuşup hallederiz dedim. Benim evim de ufak, annem de var doğuma kv de gelecek, ilk torunu gelsin tabi. Öyle şeylere hiç karışmam, evime gelince hep el üstünde tutarım, o da ben gidince aynısını yapar. Sınırlar belli olunca benden bir iş beklemez. Bende ondan beklemem.

Bence bizim sorun yaşamamızın sebebi bu. Ben kv ya da kp’den maddi bir şey beklemiyorum. Onlar da bizden beklemez. Biz beklemeyince otomatik onlar da istemiyor. Ayrı şehirlerdeyiz tabi o daha kolaylaştırıyor. Hep eşimle ayağımızı yorganımıza göre uzatıp hareket ediyoruz. Öyle olunca benim ailem senin ailem muhabbeti olmuyor, biz yapmış oluyoruz.

Bir de bizim eşimle hesaplarımız ayrı ve çok öneririm. Ortak aile hesabı var ama onun dışında herkesin kendi hesabı var. Kendi hesabına diğeri karışmaz, ortak bütçeye de ona göre para koyarız. Bu bence en temiz yol ve çok öneriri. Biz 7 yıldır evliyiz, daha aramızda maddi meseleden tartışma çıkmadı. Öyle çok zengin falan da değiliz, tamamen sınırla ilgili. Yine ben eşimden maddi bir şey beklemem, kendim çalışıyorum, öyle yaparım yapamıyorsam salarım. Şimdi doğum izninde gelirim olmayacak, maaşlı değil işim. Bu süre için mesela hamileliğin başından biriktirdim kendi ihtiyacımı, ev tamamen eşimde. Hani hep böyle planlayınca sorun olmuyor. Tabi herkesin koşulu kendisine, ben sadece bir çözüm önermek istedim.

Ya okuyunca kıyamadım sana, iyiki annen gelecekmiş. Umarım 1 ay kalmaz az zaman değil. Sen onun söylediklerine kulaklarını tıka bence

Canım benim çok iyi yapıyorsun hep pozitif düşün ve hersey pozitif gitsin Rabbım hep iyi haberler çıkarsın karşına

Sen iyi oldukça umarım sütün de artar. Ama artmasa da buna da üzülüp yorma kendini mama ile büyüyen bir sürü bebek var. Önemli olan sağlıkla kavuşmanız ona da allahin izniyle az kaldı. Rabbım kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…