Zor valla ama sabretcez artik ne edekAhh cnm bende o kadar bıktım ki yaklaşık 8 aydır igne yapıyorumve artık bezelerle doldu nerden yapacağımı şaşırıyorum
Ben elenatol 2 kullanıyorum uzun zamandır hatta 2. Trimesterdan beri vitmanlerim çok eksikti.Kızlar demir, d vit, magnezyum dısında multivitamin tarzı seyler kullanıyor musunuz bu haftalarda ?
Evt zaten başka hiç birsey için yapamazdım herhalde normalde nefret ederim iğneden tansiyonumu düşürür ama evlat için herseye katlanılıyor. Hersey sağlıkla kavuşmak içinZor valla ama sabretcez artik ne edekbebitolar icjn hepsi
1530 olmuş canımmm emme yeteneği oksijen desteği kilosu bekleniyor 15 mart 1 aylıkNasılsınız canım merak ettım
Şubatta doğurmuş olabilirsin ama sen bir Nisan annesisinŞubat annesi oldum ama sizide bırakmıyorum he kızlar
Ahh dimi. Çok duygusal bi lqhısayım şu aralarŞubatta doğurmuş olabilirsin ama sen bir Nisan annesisin
Amine Eylülümüz 1530 oldu kilosu büyüyüp kavuşmayı bekliyor zaman yaklaştıkça daha iyiymGüzel kızlar bizi arada güncelleyin ne durumdasınız, lohusalık nasıl geçiyor, bebişleriniz nasıllar, umuyoruz çok iyisinizdir.@tospalak M Minikmucizem9494 difembahyaa
Canım senden hala haber gelmedi. Umuyoruz iyisinizdir.@Cookiee
1 ay kalicakmis bir de gec dogururmusum oyle karar vermis hanimefendi o yuzden tarihini de kendi belirlediNe kadar kalacak?
Ben şu noktada bebeğe odaklanırdım. Eşime ve bebegime demiyorum bak, su an benim için tek önemli şey bebeğim, geri kalan kimse su an onun rahatsız olup kipirdanmasina değmez. Zaten konuşulmuş, büyük kavgalar edilmiş, uzlaşmaya varilamamissa beni ne kadar düşündürse de takmıyorum moduna geçmeye çalışırım. Bu kolay mı hayır. Ama su an kvne bir şeyler yazman veya esinle sürekli bunun muhabbetini yapman bir şey değiştirmeyecek. O yüzden kendini düşün. Haksızlığa uğramak ve anlaşılmamak cok kötü duygulardır ve insan sürekli kendini açıklamak ve anlaşılmak ister. Ama inan aslında bunun bir önemi yok. Bu arada eşinin boyle davranmasindaki motivasyonu da bilemiyoruz, çünkü sadece senin anlattığını biliyoruz. O da haklı olabilir demiyorum ama neden böyle davranıyor o konuya giremeyiz.
Sana biraz başka açıdan bakmanı sağlayabilecek bir şeyler söylicem.
Sen almanyadasin sanırım, almanyada esin ya da belirledigin bir kişi dışında kimse ziyaret saatleri harici odana alınmaz, madidenin altın günü gibi olmaz zaten. Direkt doğumdan sonra hastaneyi dert etme.
Kıyafet falan almasın zaten, düşünsene hiç sevmediğin bir insanın aldığı şeyleri çocuğuna giydiriyorsun. Severek kullanamazsın yani içine sinmez zaten, o yüzden bosver hatta iyi bile oluyor de.
Alisveris yapsın ne güzel. Bunları düşünen insan bol bol da gezmek ister. Birlikte geçireceğiniz potansiyel zamanların az olması demektir. E sen de zaten artik kaçıncı haftadasin, bebek aşağı baskı yapıyor, doktor onu bunu dedi der ve gitmezsin. Bırak gezsin, ne kadar az vakit o kadar iyi.
Maşallah canım ne güzel toparlıyor bebeğin Rabbim tez vakitte kavuştursun siziAmine Eylülümüz 1530 oldu kilosu büyüyüp kavuşmayı bekliyor zaman yaklaştıkça daha iyiym
Amin Can’ım dua edin hamilesiniz ramazanda mübarek…Maşallah canım ne güzel toparlıyor bebeğin Rabbim tez vakitte kavuştursun sizisen nasılsın daha iyi misin
Yulafla süt muz karışımı yap. Beslak damla . Elenatal 3 vitamin . Bol su . Komposto . Kuru dutKızlar nasılsınız,
Yeni doğum yapan bilmiyorum ama sizleri de özledim, mesajları okuyamıyorum. Her gün hastadenedeyim artık olumlamalar yapıyorum kendime, üzülmemeye çalışıyorum, oğlum başta güzel kilo alıyordu biraz vermiş, hemen üzüldüm, lohusalıkta var tabi, aşırı duygusalım, gözyaşım hemen sanki hazırda bekliyor gibi, düşüveriyor.
Sütüm artmadı, yetmiyor, az geliyor. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, artacak inanıyorum.
Bu arada sezeryan sonrası bandaj alındıktan sonra ve o antibiyotikli merhemi sürdükten sonra epeyce iyileştim, hatta doktorum korse takabilirsin dedi. Karnım epeyce indi, eski kıyafetlerimi giymeye başladım( karnımı penye şalla hafif sıktırıyorum).
Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor hamilelikleriniz
Cok sukur ınsallah daha da ıyı olur en kısa zamanda Allah ım saglık versın1530 olmuş canımmm emme yeteneği oksijen desteği kilosu bekleniyor 15 mart 1 aylık
Kızlar nasılsınız,
Yeni doğum yapan bilmiyorum ama sizleri de özledim, mesajları okuyamıyorum. Her gün hastadenedeyim artık olumlamalar yapıyorum kendime, üzülmemeye çalışıyorum, oğlum başta güzel kilo alıyordu biraz vermiş, hemen üzüldüm, lohusalıkta var tabi, aşırı duygusalım, gözyaşım hemen sanki hazırda bekliyor gibi, düşüveriyor.
Sütüm artmadı, yetmiyor, az geliyor. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, artacak inanıyorum.
Bu arada sezeryan sonrası bandaj alındıktan sonra ve o antibiyotikli merhemi sürdükten sonra epeyce iyileştim, hatta doktorum korse takabilirsin dedi. Karnım epeyce indi, eski kıyafetlerimi giymeye başladım( karnımı penye şalla hafif sıktırıyorum).
Ya okuyunca kıyamadım sana, iyiki annen gelecekmiş. Umarım 1 ay kalmaz az zaman değil. Sen onun söylediklerine kulaklarını tıka bence1 ay kalicakmis bir de gec dogururmusum oyle karar vermis hanimefendi o yuzden tarihini de kendi belirledi
amerikadayim ben, umarim burda da sistem aynidir cunku dogum konusunda da sadece olumsuz konusuyor beni makasla kestiler ya seni de keserlerse sor doktoruna yok soyle zorlandim boyle zorlandim diye. evim 1+1 burda ise yaramiycak birinin kalabalik yapmasi beni delirtiyor bir de alisveris yapmasi demek bize zarar her seyi kiymetli oglundan ister beni gotur bana sunu al gibisinden ingilizcesi de yok cunku tek basina cikip halledemez gercekten umarim dayanabilirim 1 ay tek tesellim kendi anneminde burada olucak olmasi. bebisle ilgilide su iciririz, dogar dogmaz mama verirsin gibi yorumlar yapti ben cevap bile vermedim tabiibebisin ismini basindan secmistik biz isme bile kopek ismi dedi dusunun yani garip bir kafada
Canım benim çok iyi yapıyorsun hep pozitif düşün ve hersey pozitif gitsin Rabbım hep iyi haberler çıkarsın karşınaKızlar nasılsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?