2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaa çok geçmiş olsun of Allah yardımcın olsun korkma inşallah hiç bişi olmaz

Canım çok geçmiş olsun nasılsın? Haber et bize de inşaAllah. Dikkat et…… Allah kolaylıklar versin

Allah korusun bebişi inşallah yoktur hiç bir şey ,rabbim esirgesin geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle.

Ayy subhanallah hemen abdest alip dua edicem bacim okurken yasadim resmen ya

Bunu nasıl rahat rahat söyleyebiliyor ya pes doğrusu kv sanki biraz cahil canım ya bazı insanlarda cahil cesareti ve çenesi olur sanki seninkide öyle. Okuyup okumaması önemli değil bak bazen gerçekten ordinaryüs bile olsa çenesinden dilinden cahillik akan insanlar görüyoruz. Herşey heryerde söylenmez yani. Torununun ismini beğenmemiş olabilirsin de o üslup nedir. Ora doğrusu. Allah sabırlar versin canım. Ama dediğim gibi sen kendi kalitene bak. Dik dur. Ve kocana annesini kötüleme. Kalitenle döv insanları. Kocan sana bu tavırlarına hayran olsun. Zaten bak göreceksin kendiliğinden düzelecek herşey.

Y ysnmrv kiazzzzz hayirli sahurlar
Cümlemize kuzum sahur yapamıyoruz ama kocam ben kendim hazırlarım kalkma sen dedi bir burukluk hissediyorum bende yatakta sizin yazdıklarınıza bakıyorum dünden beri çok iyi değilim fiziki olarak maalesef neyse negatif basmiiim şimdi ramazanın ilk günü hamdolsun bu günümüze ya

Çok geçmiş olsun, inşallah herşey yolundadır haberdar et bizi de

Ay ağlicam ben kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum hatta yazarken ağlıyorum sanırım üzerime manevi bir ağırlık çöktü. Bugünümüze hamdolsun Allah hep kolaylık vermiş ibadetlerde bize elhamdulillah bi duygusallaştım

Valla bacim burada dertlesmeyeceksek nerde dertlesecez fiziksel derken kasik agrisi vs mi cunku bende de mevcut ben esime hazirladim bugunluk oda kalkma dedi ema kendimi pertim cikana kadar zorlamazsam kafam yerine gelmio ayrica hazirladiklarimdan mincikladim attim agzima canimm cekti

Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ne bileyim kuzum ya ben ağlarken bile gizli gizli ağlarım çok sıkıntılarımı dertlerimi insan içinde açmayı belli etmeyi sevmem bi burda duygusal olarak en rahat takıldığım yer oluyor sanırım ne bileyim güçlü olacağız diye mi aşılandı zamanında neden böyleyim bilmiyorum… ama nedense sabah uyandığımdan beri nefes darlığım vardı zaten kocam sürekli beni mutlu etmek için uğraştı bende evet mutlu oldum da fiziksel olarak kendimi güçsüz hissediyorum manevi olarak da içimde böyle anlam veremediğim bir boşluk vardı. Bi gudubet nalet bişi oldum bazen birde müdahale edemiyorum bazı şeylere kendim ile ilgili bu canımı sıkıyor ne durumum anlasam gerçi durumum belli aaaaaa hamileyim de

sen nasılsın iyimisin yolunsa mı herşey?

Ya canım çok geçmiş olsun. Ne durumdasın bizi de bilgilendir.

Bende korkudan vesveselendim sanirim o nefes darligi bende de var birde kalp carpintisi oluor aniden yatarken hepsi hamilelikle alakali kuzum napalim ? Bu son zamanlarimiz hamilelikte insallah guzelce atlatiriz bende sancilarim oldu agladim zirladim ama yapcak ne var plan kuruoz su zaman olur bu zaman olur ama cogu bebek kendi zamaninda geliyor sebepler dahilinde oluor bizde sebeplere tutunuyoruz..

Aynen canım zaten bir heyecan bastı diyorum ya çok az kaldı emanetimiz geliyor inşaAllah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Benim nefes darlığım sanırım hamileliğim ile ilgili değil kuzum ya. Fiziksel bir durum değil yani. Kendi içimde bir süredir manevi olarak bana verilen zararlardan ötürü boğuşuyorum. Acayip kırıldığım durumlar var ancak mevzu yapmıyorum takmıyorum ama bazen altlarda bir yerlerde çıkıyor bişiler. Atlayacağım kimsenin bana be özellikle de şuan bebeğime zarar vermesine izin vermem biiznillah ama insanların bencilliklernden midem bulanıyor artık. Sanırım çevremde iyi bir temizlik yapacağım. Şu günleri biiznillah bi atlatayım da bazı kararlar alıyorum. Bencil insanları bundan sonra katiyen istemiyorum çevremde. Yani durumumun bununla alakalı olduğunu düşünüyorum içten içe sinirliyim. Ama muhatap olmadığı için mesele yapmamaya çalışıyorum falan bilmiyorum anlatabildim mi. Tabi ben bundan diye düşünüyorum daha doğrusu. Böyle o insanları şimdi görsem bir kaşık suda boğasım var ama boğacak yerlerim aciiiyiiiii

Simdi daha iyi anliyorum açıkçası..Ve o durum icine attigin icin olusan birsey bir nevi panik atakimsi ama degil gibide ruhunu boguyor yapilanlar takmamaya calisiyorsun fakat beyninin bir kismi ister istemez de buna calisiyor.

Bende yapicam o temizligi ya gerekli de bence. Insanlar zor gunlerde belli oluyormus cidden. Cogu hamile arkadasimizinda icten ice bu temizligi yapmak icin niyetlendigini de var sayiyorum aslinda.

Rabbim seni guzel insanlarla karsilastirsin hep. Bir sorunun skntin olursa bende burdayim insallah.

Amin kuzum Allah razı olsun.

Bebeklerimiz, emanetlerimiz şuan bunlardan, bu insanlardan daha önemli. Ve benim bu duruma gelmemi sağlayan, beneğiminde umrunda olmadığı kişileri ne düşüncem artık modundayım açıkçası ama işte herşey öyle müdahale edilemiyor. En azından boğuşuyoruz. Bebeğim stres olmasın diye uğraştım hep hamileliğimde çünkü hissediyorlar onlar… minnaklar ama hissediyorlar. Ve benim bebeğimi düşünmedi bu insanlar bencilliklerinden dolayı hemde. Buna sinirliyim sanırım kendim için değilde bebeğim için. Neyse geçecek. Hepimiz belirli imtihanlardan geçiyoruz önemli olan ders çıkarmak.

O minnakları biiznillah kucağımıza aldığımız gün artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ya ayyyy kız boşver bunları düşünüp heyecanlanım biz toy dötüne 1 dakikam nir dakikama tutmuyor şuan duygu durum bozukluğu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…