2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ah hamilelik hepsi ondan hahaha

Ya kafam muggle da kaldi benim ya insallah birsey olmamistir.

Ah hamilelik hepsi ondan hahaha

Ya kafam muggle da kaldi benim ya insallah birsey olmamistir.
Amin canım inşaAllah haber eder gün içinde inşaAllah Rabbim cümlemize sağlık afiyet huzur mutluluk versin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin

Amin canım inşaAllah haber eder gün içinde inşaAllah Rabbim cümlemize sağlık afiyet huzur mutluluk versin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
Dun kildin mi sen fetih namazi vardi

Nst iyi çıktı ama hastanede doktor yokmuş sabah gelir dediler ebe ilgilendi biraz kasilmalarim var düşme adli vaka sayılıyormuş bu arada o yüzden ifade verilcekmis ayrıca düşmelerde 1 gün zorunlu yatış veriyorlar bacağımla vajinam arasında bi sıkıntı var yürüyemiyorum şimdilik ama nst iyiyse iyidir bebek diye rahatlattılar şuan bi sancım kanamam yok çok şükür

Çok geçmiş olsun canım bebekler çok korunaklı yerdeler bişey olmamıştır inşallah içini ferah tut kuzenim 8 aylıkken yolda yüzüstü yere düştü yüzü gözü yara bere içinde kalmıştı bebişe hiçbir şey olmadı çok şükür doktoru öyle demişti onların yeri çok sağlam diye. Bacağın da ayrılınca belki kas gerilmesi olmuştur orda Ondan ağrıyodur

Aklim sendeydi cok dua ettim Rabbim senide bebisinide korusun canim benim... Ultrasyonlada bakar doktor gelince insallah Iyi olunda bir gun yatis birsey degil. O bolgeye darbe aldin kuzum tabiki yuruyemezsin ah bebisim ya

Çok geçmiş olsun, bebekte bir şey olmamasına sevindim. Sen de hemencecik toparlarsın inşallah, oradaki kaslar zedelenmiştir muhtemelen daha ciddi bir şey olsa söylerlerdi herhalde. Umarım birkaç güne diner acın

Bebişin iyi olmasına sevindim. Sanırım düştüğünde kaslarınla ilgili bişi oldu o acıyor olabilr. Hemen geçer inşallah. 1 gün gözetim altında olman da iyi bir şey ne olur ne olmaz diye sanırım.

Ancak adli vaka olayına aşırı şaşırdım.

Ay geçmiş olsun kız kötü bir şeyin yoktur inşallah

Hamilelikte düşme veya çarpma adlı vaka oluyormuş intihar çocuğu düşürmeye çalışma veya şiddet olabilir diye

Hamilelikte düşme veya çarpma adlı vaka oluyormuş intihar çocuğu düşürmeye çalışma veya şiddet olabilir diye
Geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasın şifa versin. Durumun o kadar ağır mıydı ya? Genelde hastane polislerine hemşireler falan haber verir bu vaka şüpheli diye. Abartmışlar biraz sanki. Bazen doğal ölümleri de abartıp otopsiye getirilerdi. Cins midir nedir arkadaş.

34haftadan merheba martın 13.kontrolum var umarım iyi geçer herşey başka doktora gidicem pek tanımıyorum kendisini en büyük endişem bu şu anlık.
Sizinde akıntınız eskisinden fazlamı geliyor?Benim her sabah uyanınca pijamam nem oluyor geciyor biraz agrım sızım olmadığı için normal kabul ediyorum artık böyle olmasını.

İstanbul 34 yaş Erkek bebek ismi kuzey sat:20 Temmuz

Merhaba herkese sessiz sessiz okur geçerdim tabloya eklenmek istedim.3.bebiş ve 3 sezeryan herkes sağlıcakla alsın bebişleri kucağına zaten gerisini bizler hallederiz

Son düzenleme:
benım arkadasım 6 ay once amerıka'da doğum yaptı. 2 yıl once de diğer cocugunu orada dopurmustu normal doğum seklınde. 2 cocugu ıcın de hastanede tekti kımse yoktu vatandaslık almak ıcın bebıslere kendısı o sekılde gıttı. eşi doğum olunca gıttı buradan. demem o ki hıc oyle makasla kesme gıbı korku dolu hıkayeler anlatmadı :) hatta amerıka'da hastaneye sadece kendı pijamanı getırıyorsun gerı kalan hersey bezlerden tut mamalara orada hastanede sana paket olarak verıyorlar. tabı doğum ucretı baya yuksek. sormamı ıstedıgın bısı varsa sorarım kendısıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…