Ah hamilelikAmin kuzum Allah razı olsun.
Bebeklerimiz, emanetlerimiz şuan bunlardan, bu insanlardan daha önemli. Ve benim bu duruma gelmemi sağlayan, beneğiminde umrunda olmadığı kişileri ne düşüncem artık modundayım açıkçası ama işte herşey öyle müdahale edilemiyor. En azından boğuşuyoruz. Bebeğim stres olmasın diye uğraştım hep hamileliğimde çünkü hissediyorlar onlar… minnaklar ama hissediyorlar. Ve benim bebeğimi düşünmedi bu insanlar bencilliklerinden dolayı hemde. Buna sinirliyim sanırım kendim için değilde bebeğim için. Neyse geçecek. Hepimiz belirli imtihanlardan geçiyoruz önemli olan ders çıkarmak.
O minnakları biiznillah kucağımıza aldığımız gün artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ya ayyyy kız boşver bunları düşünüp heyecanlanım biztoy dötüne 1 dakikam nir dakikama tutmuyor şuan duygu durum bozukluğu yaşıyorum
Amin canım inşaAllah haber eder gün içinde inşaAllahAh hamilelikhepsi ondan hahaha
Ya kafam muggle da kaldi benim ya insallah birsey olmamistir.
Dun kildin mi sen fetih namazi vardiAmin canım inşaAllah haber eder gün içinde inşaAllahRabbim cümlemize sağlık afiyet huzur mutluluk versin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
Çok geçmiş olsun canım bebekler çok korunaklı yerdeler bişey olmamıştır inşallah içini ferah tut kuzenim 8 aylıkken yolda yüzüstü yere düştü yüzü gözü yara bere içinde kalmıştı bebişe hiçbir şey olmadı çok şükür doktoru öyle demişti onların yeri çok sağlam diye. Bacağın da ayrılınca belki kas gerilmesi olmuştur orda Ondan ağrıyodurNst iyi çıktı ama hastanede doktor yokmuş sabah gelir dediler ebe ilgilendi biraz kasilmalarim var düşme adli vaka sayılıyormuş bu arada o yüzden ifade verilcekmis ayrıca düşmelerde 1 gün zorunlu yatış veriyorlar bacağımla vajinam arasında bi sıkıntı var yürüyemiyorum şimdilik ama nst iyiyse iyidir bebek diye rahatlattılar şuan bi sancım kanamam yok çok şükür
Aklim sendeydi cok dua ettim Rabbim senide bebisinide korusun canim benim... Ultrasyonlada bakar doktor gelince insallahNst iyi çıktı ama hastanede doktor yokmuş sabah gelir dediler ebe ilgilendi biraz kasilmalarim var düşme adli vaka sayılıyormuş bu arada o yüzden ifade verilcekmis ayrıca düşmelerde 1 gün zorunlu yatış veriyorlar bacağımla vajinam arasında bi sıkıntı var yürüyemiyorum şimdilik ama nst iyiyse iyidir bebek diye rahatlattılar şuan bi sancım kanamam yok çok şükür
Çok geçmiş olsun, bebekte bir şey olmamasına sevindim. Sen de hemencecik toparlarsın inşallah, oradaki kaslar zedelenmiştir muhtemelen daha ciddi bir şey olsa söylerlerdi herhalde. Umarım birkaç güne diner acınNst iyi çıktı ama hastanede doktor yokmuş sabah gelir dediler ebe ilgilendi biraz kasilmalarim var düşme adli vaka sayılıyormuş bu arada o yüzden ifade verilcekmis ayrıca düşmelerde 1 gün zorunlu yatış veriyorlar bacağımla vajinam arasında bi sıkıntı var yürüyemiyorum şimdilik ama nst iyiyse iyidir bebek diye rahatlattılar şuan bi sancım kanamam yok çok şükür
Bebişin iyi olmasına sevindim. Sanırım düştüğünde kaslarınla ilgili bişi oldu o acıyor olabilr. Hemen geçer inşallah. 1 gün gözetim altında olman da iyi bir şey ne olur ne olmaz diye sanırım.Nst iyi çıktı ama hastanede doktor yokmuş sabah gelir dediler ebe ilgilendi biraz kasilmalarim var düşme adli vaka sayılıyormuş bu arada o yüzden ifade verilcekmis ayrıca düşmelerde 1 gün zorunlu yatış veriyorlar bacağımla vajinam arasında bi sıkıntı var yürüyemiyorum şimdilik ama nst iyiyse iyidir bebek diye rahatlattılar şuan bi sancım kanamam yok çok şükür
Ay geçmiş olsun kız kötü bir şeyin yoktur inşallahKızlar banyoda ayağım kaydı yere düştüm bacağım ikiye ayrıldı vajinamin üstüne düştüm gibi oldu hemen hastaneye geldik nst ye başlıcalar doktor da yok ortalıkta dua edin bi şey çıkmasın çok canım yanıyor
İyiyim şükür bakalım ne diyeceklerAy geçmiş olsun kız kötü bir şeyin yoktur inşallah
Hamilelikte düşme veya çarpma adlı vaka oluyormuş intihar çocuğu düşürmeye çalışma veya şiddet olabilir diyeBebişin iyi olmasına sevindim. Sanırım düştüğünde kaslarınla ilgili bişi oldu o acıyor olabilr. Hemen geçer inşallah. 1 gün gözetim altında olman da iyi bir şey ne olur ne olmaz diye sanırım.
Ancak adli vaka olayına aşırı şaşırdım.
Heee sen bilerek mi yaptın onu anlamak için. Anladım canım.Hamilelikte düşme veya çarpma adlı vaka oluyormuş intihar çocuğu düşürmeye çalışma veya şiddet olabilir diye
Yok kuzum kılmadımDun kildin mi sen fetih namazi vardi
Geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasın şifa versin. Durumun o kadar ağır mıydı ya? Genelde hastane polislerine hemşireler falan haber verir bu vaka şüpheli diye. Abartmışlar biraz sanki. Bazen doğal ölümleri de abartıp otopsiye getirilerdi. Cins midir nedir arkadaş.Hamilelikte düşme veya çarpma adlı vaka oluyormuş intihar çocuğu düşürmeye çalışma veya şiddet olabilir diye
İstanbul 34 yaş Erkek bebek ismi kuzeyMerhabalar güzel Nisan anneleri
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
Anne İsim ŞehirYaş SatCinsiyet Bebek İsim Doğum Haftası Doğum Tarihi @kelebek012 31 21 Haziran K @Ashleyyy Kahramanmaraş 22 26 Haziran E Miran Efe @tospalak Manisa 28 26 Haziran K Gökçen 35+4 1 Mart @Denizasafhayalim 28 26 Haziran E @asasasad 23 26 Haziran @mihra78 26 Haziran K Feyza @Beetul12 Ankara 30 28 Haziran K @isimsizzzbiriiii Erzincan 23 28 Haziran E Çağatay @snkk Artvin / Samsun 26 30 Haziran K Mihranur @fogis Bursa 28 30 Haziran E @BethLegends Azerbaycan 25 30 Haziran E Emil @asosyalscz İstanbul 33 30 Haziran K İpek @mimoza2015 İzmir 41 1 Temmuz E Rüzgar 21 Mart Planlı G Gamgusar 31 1 Temmuz K Zeynep Yüsra 26 Mart Planlı @Gizem01- 33 1 Temmuz @Snglgrsn Giresun 25 1 Temmuz K Umay Ece @itsmylife_ İstanbul 27 1 Temmuz K Gökçe @papatyagibiii 1 Temmuz K X xDerinMavix Çanakkale 34 22 Haziran E 11 Mart Planlı @Minikmucizem9494 29 2 Temmuz K Amine Eylül 32+4 15 Şubat @difembahyaa 28 3 Temmuz E 34+4 1 Mart @moonbow34 İstanbul 25 3 Temmuz K Almila @Melisa8520 38 3 Temmuz K Defne @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz @ozgbebek 28 4 Temmuz E @Pumpkin04 İstanbul 35 5 Temmuz K Lal @greatcook İzmir 27 5 Temmuz E Atilla @Ranaz Gaziantep 30 5 Temmuz K Gökçe 26 Mart Planlı @BLGESU İstanbul 26 5 Temmuz K Aymira @Eksi_Elma 34 6 Temmuz K @dasistmasist 25 6 Temmuz E @Patilianne86 37 6 Temmuz E evdekiliyakat İstanbul 36 6 Temmuz E Deniz @muggle1 28 7 Temmuz K @mmervee_ 28 8 Temmuz @kayaaaaaddd Antalya 30 8 Temmuz E Milan @Meine Sterne Almanya 36 8 Temmuz E Levent @ozlemhsan 30 9 Temmuz K İdil Naz @seeymaaa İzmir/Aydın 26 9 Temmuz E Ahmed Zeyd @wttrress İstanbul 27 9 Temmuz K Erva @Zaaraaa Diyarbakır 30 10 Temmuz E Muhammed Musab @momento 30 10 Temmuz @ihlamurunkokusu Düzce 25 11 Temmuz E Ilgaz Metehan P Papatyaguluu İstanbul 23 11 Temmuz K Meryem @Seymaty 30 12 Temmuz E @Limoncicegim_ Kütahya 27 12 Temmuz K @goknilay İzmir 31 13 Temmuz E Batuhan 8 Nisan Planlı @ZEYTUB Kocaeli 41 13 Temmuz K Azra @Mavihali 33 14 Temmuz E Alparslan @INKZINKMINK 40 14 Temmuz E @tubish_19 İstanbul 30 14 Temmuz E @srf98 26 14 Temmuz Infinite Soul 27 14 Temmuz K @IADK 36 15 Temmuz E @cerenay000 Adana 39 15 Temmuz K Mila @hiranur3419 İstanbul 28 15 Temmuz E Eymen @muczeanne Çanakkale 26 16 Temmuz E Göktuğ 8 Nisan Planlı @Ilknurck İstanbul 34 16 Temmuz K @papatya00000 22 17 Temmuz @hatice3 24 17 Temmuz K @Karusel Adana 29 18 Temmuz E Berke Han @cule Manisa 35 18 Temmuz E Eymen @esmanur40 Kocaeli 26 18 Temmuz E Alper @strudel İstanbul 36 19 Temmuz E Yaman 8 Nisan Planlı A Afratafrac İzmir 35 19 Temmuz K Beren @pdrci16 Bursa 34 19 Temmuz K Y ysnmrv Antalya 39 19 Temmuz E Muhammed @classy İzmir 34 19 Temmuz E Doruk @Eternal_8 Karaman 28 20 Temmuz K @mhndsbayan Şanlıurfa 30 21 Temmuz E Selim Ahlas @Burcu9593 28 21 Temmuz E @denizz1998 İstanbul 25 21 Temmuz E Efehan @Kapadokyalii 38 22 Temmuz @esragirgin Manisa 30 22 Temmuz @mansure97 İstanbul 26 23 Temmuz E Selim @2kedianasi İstanbul 27 23 Temmuz K Lisa @Buseesii 32 23 Temmuz @lokumm2708 İstanbul 31 23 Temmuz K @kokyanus Ankara 33 23 Temmuz E Göktuğ P pelinn İstanbul 32 23 Temmuz E Kerem @mehtap49 Tekirdağ 30 24 Temmuz K Maral @hmsbki 27 25 Temmuz @gezginimsi Bursa 26 25 Temmuz K Gülce nesilsah İstanbul 32 25 Temmuz K @melikee24 Bursa 28 26 Temmuz K Meyra @lishna Bursa 33 26 Temmuz E @Cookiee Bursa 28 27 Temmuz E Göktuğ 31+3 7 Mart @kzeyno Yurtdışı 24 27 Temmuz E Leo
Canım Sat ın ne zaman? Bebişinin adı belli mi?İstanbul 34 yaş E
benım arkadasım 6 ay once amerıka'da doğum yaptı. 2 yıl once de diğer cocugunu orada dopurmustu normal doğum seklınde. 2 cocugu ıcın de hastanede tekti kımse yoktu vatandaslık almak ıcın bebıslere kendısı o sekılde gıttı. eşi doğum olunca gıttı buradan. demem o ki hıc oyle makasla kesme gıbı korku dolu hıkayeler anlatmadı :) hatta amerıka'da hastaneye sadece kendı pijamanı getırıyorsun gerı kalan hersey bezlerden tut mamalara orada hastanede sana paket olarak verıyorlar. tabı doğum ucretı baya yuksek. sormamı ıstedıgın bısı varsa sorarım kendısıne.1 ay kalicakmis bir de gec dogururmusum oyle karar vermis hanimefendi o yuzden tarihini de kendi belirledi
amerikadayim ben, umarim burda da sistem aynidir cunku dogum konusunda da sadece olumsuz konusuyor beni makasla kestiler ya seni de keserlerse sor doktoruna yok soyle zorlandim boyle zorlandim diye. evim 1+1 burda ise yaramiycak birinin kalabalik yapmasi beni delirtiyor bir de alisveris yapmasi demek bize zarar her seyi kiymetli oglundan ister beni gotur bana sunu al gibisinden ingilizcesi de yok cunku tek basina cikip halledemez gercekten umarim dayanabilirim 1 ay tek tesellim kendi anneminde burada olucak olmasi. bebisle ilgilide su iciririz, dogar dogmaz mama verirsin gibi yorumlar yapti ben cevap bile vermedim tabiibebisin ismini basindan secmistik biz isme bile kopek ismi dedi dusunun yani garip bir kafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?