2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzdük sonuna geldik noldu da bu gruba taktı yöneticiler ya anlamadım konuyla ilgisi olmayanlarda ceza almış
Sanırım başlık dısında konulara girilmesini istemiyorlar. Yoksa neden cıkarsınlar anlamadım

Sanırım başlık dısında konulara girilmesini istemiyorlar. Yoksa neden cıkarsınlar anlamadım
Umarım geri gelirler ya hepimiz merak ediyoruz birbirimizi artık doğumlarımıza bu kadar az bi zaman kalmışken

Umarım geri gelirler ya hepimiz merak ediyoruz birbirimizi artık doğumlarımıza bu kadar az bi zaman kalmışken
Gerçekten öyle yoksa tabloda yoksa neye giriyoruz lütfen iptalleri geri alın arkadaşlarımızı yollayın rica ediyoruz

Tebrik ederim canım benim, bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşallah minik bir tosunun olmuş sen de hızlıca toparlarsın inşallah, haber et biraz daha kendine gelince

Maşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Dualarımız şenimle inşallah en kısa zamanda toparlarsın

Kordon kanı ile ilgili düşünen var mı diye soracaktım tam açtım sayfayı şok oldum
kordon kanı ben çok düşündüm ama biraz aldatmacalı bir sistem olduğuna dair birkaç farklı yerde okuduktan sonra vazgeçtim ama neye dayanarak diye soracak olursan nokta atışı şundan ötürü diyemem. mutlaka iyice soruşturarak ve ikna edilme odaklı sorgulayarak nasıl çalıştığını incik cıncık öğrenerek ilerlemeni öneririm

Arkadaşlarımıza neden ceza verildi üyelikleri de iptal edilmiş ve ne olduğuyla ilgili hiçbir fikrimiz yok ne saçmalık bu nasıl bir sistem laf kendilerine gelince bi şaha kalkmışlar okuyun okuyun hadi bana da ceza verin sadece burdaki arkadasligimiz yaptığımız paylaşımlar için üzülürüm

Zaman çok az kaldı bu zamana kadar da üzerine düşmedim. Bu gün 3 yer ile görüştüm. Biri daha çok içime sindi diyebilirim. Daha önce kordon kanı saklatan arkadaşımın memnun kaldım demesi etkiledi. Fakat eşimde seninle aynı düşüncede olduğu için kafam karıştı. Araftayım bu konuda. Yarın doktoruma sırf bunu sormak için uğramayı düşünüyorum.

Yönetim yaptıysa çok saçma, kafamda oturtamıyorum çocukça geliyor. Eleştirilmek iyi bi şey diye düşünüyorum ben ama onlar sanırım kaldıramıyo. Benide cezalandırabilirler..

Acaba sistem bazı kelimeleri direk algılayıp ceza mı veriyor, dakikasında tek ayak cezası oldun.

site yönetimi ban yiyen arkadaşlarımızı neden banladıklarını düzgün bir şekilde açıklasa ve geride kalan arkadaşlarımızın aklı kalmasa keşke, geçen gün de böyle cezalar verilmişti ne oldu ne bitti anlamadık hepimiz fotoğraf paylaşmıştık, sonra hepimiz silmiştik üç kişi gümbürtüye gitmişti. bugün kim neden ne sebeple gitti bilmiyoruz.

giden geri gelmesin diye düşünüyorsanız da geride kalanlara saygı göstermeniz yakışık alırdı, ilk sayfadaki listede aylardır konuştuğumuz birbirimizden haberdar olduğumuz, birimiz moral olarak düşünce öbürümüzün kaldırdığı arkadaşlarımızın doğum bilgileri yazılıydı, burada her kontrolümüzü anlatıp bilgilerimizi paylaşıyorduk. keşke listeyi silmeseydiniz, lütfen geri getirebiliyorsanız o listedeki yazılı bilgileri getirin.

patır patır herkese ceza veriyorlar noluyo ya

Tablo geri gelmiş ama afrada mı ceza aldı onun ismi gozukmuyo editör yazıyor

Aaaa neler olmuş burda

9-10 kişi banlanmış resmen iki saat girmedim neler oldu böyle çok üzüldüm ya bi burası vardı derdimizi anlatıp konuştuğumuz dağılıyor burada

Düzenleyiciler harika link varsa alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…