2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende haftaya görcem bakalım tersi mi düz mü ne durumdayız

Kızlar benim bebem niye dönmüyor. Gece gündüz bir yerde toplanıyor. Uyurken Tötünü mü sırtını mı bilmiyorum ama sağ tarafıma dayıyor. Karnımı gerdiriyor. Gerginlikten yürüyemiyorum yatamıyorum uyuyamıyorum birşey yemeye korkuyorum. Hareket eden arada hamile yogası yapan biriyim ama bir aydır bu pozisyonunu değiştirmiyor. Fenalardayım. 34. Hafta benim ne yapayım bilmiyorum.

Benim anladığım spinal ve kombine epidural farklı, yani ikisi de belden ama verilen ilaçlar ve dozlar farklı. Doktor şey dedi, spinaldeki İlaç baş ağrısı yapabiliyor ama o ilacı vermeden kombine epidural yapıp ağrısız hallediyoruz dedi. Epiduralde hafif bir his kalıyor diye anladım. Detayı bilmiyorum Ama benim de baş ağrısı en korktuğum şey, karındaki kesiden bile fazla çünkü onunla bebeğe bakmak çok zor olur.

sabah nişanım geldi ertesi sabah doğumum oldu yani tam 24 saat sonra. yogun kanama başladı korkup hemen gittim adet ağrısı gibi ağrım vardi.kanamayla da doğum başlayabiliyormuş bilmiyodum. Ikinci doğumumda da sadece kuru sanci vardı ishal olmuşum gibi kramp giriyordu kasılmalar 7 dkya düşünce gitmiştim hastaneye . Her doğum farklı. Ama anlaşıliyo merak etmeyin kendini belli ediyo

Ben de bı sorayım detaylıca aynen baş agrim tutar diye ölümüne korkuyorum gerçekten çocuk mocuk gormez gözüm Allah korusun

Benim de var migren doğruluk payını bilmiyorum ama bunun için özellikle iğneden sonra başı oynatmamak gerektigini okumuştum. Ameliyat süresince ve sonrasında sabit tutunca başa etki etmiyormus diyollar.
Migren öyle bir hastalık ki beni kesicekler diye değil de ya başım ağrırsa diye korkuyorum korkutucu birisi migren

Benim de var migren doğruluk payını bilmiyorum ama bunun için özellikle iğneden sonra başı oynatmamak gerektigini okumuştum. Ameliyat süresince ve sonrasında sabit tutunca başa etki etmiyormus diyollar.
Bende benzer bir şey okudum bir de başı yüksek yatmak gerekiyormuş ki o belden verdikleri ilaç yukarı beyne çıkmasın.

38haftaya kadar döne bilir canım sabırlı olmak lazım bazen bebeklerin geç dönesi geliyor.Duş al bedenin rahatlasın öyle çok gerilince.
Bebek dönmesi için bazi hareketler vardı galiba benim eltim yapmıştı çocugu döndu son haftalarda doktor söylemişti ona.

Burun ameliyatından çıktım başım ağrıyodu endoskopiden çıktım başım ağrıyodu o kadar korkuyorum ki kendisinden çocuk doğurmak bile daha az korkutucu geliyo

Ayakları mı aşağıda? Bebekler genelde sola kendini dayamaya meyilliymiş %80 i öyleymiş. Sağa dayayınca sağdan büyük damarlarımız geçtiği için daha fazla ağrı yapıyolarmış benimkisi de hep sağa dayanık şekilde duruyo o kadar gerdiriyo ki kendini yanlarımdan çıkıcak gibi hissediyorum. 35-36 da da dönüyolarmış

Anladım hayırlısı olsun bakalım. Ben kendi tercihimle sezaryen olacak gibiyim de o yüzden sordum
Normal doğumdan korkma canım sezeryandan daha erken kendine geliyorsun ve sütünde daha erken geliyor bebegin solunum açısından cigerleri öyle daha kolay açılıyor.Agrı sızı sezeryanda da oluyor normal dogumda da kendini asla korkutma bu yüzden.Ben sancıda çektim son ana kadar sonra sezeryanda oldum ikisinide yaşamış gibi oldum.Normal dogumda acıyı o an yaşıyorsun sezeryanda sonrasında yaşıyorsun.Normal dogum anneleri vardı yanimda benim kendileri ayaklanıp bebeklerine daha kolay bakıyorlardi benim gibi sezeryanli anneler nine gibi yürüyordu zorla.
Iki türlüde acı var bu işte ama sonunda bitiyor ve bebişine kavuşuyorsun.Normal gelmek isterse engelleme bence ama yinede sen bilirsin inşallah gönlünce olsun.

Migren öyle bir hastalık ki beni kesicekler diye değil de ya başım ağrırsa diye korkuyorum korkutucu birisi migren
Ben de bı sorayım detaylıca aynen baş agrim tutar diye ölümüne korkuyorum gerçekten çocuk mocuk gormez gözüm Allah korusun
Bence de aynen öyle. Migreni olanı halinden gene migreni olan ağrıyor. Beni de en çok korkutan baş ağrısı eğer olursa, hamilrlikte de çok korkmuştum neyde ki idare ettim parolle magnezyumla vicksle. Bebek vicks kokusunu direk tanıcak Ben biomtech aşısında o kadar kötü yamuldum ki anlatamam. Asla geçmedi baş ağrım günlerce, ondan sonra iyice korkar oldum.

Hamilelikte bol su ve magnezyum hayatımı kurtardı benim de. Yaa bi de migren genetik inşallah bebelere aktarmamışızdır. İşe yaradığı tek yer kaynanamlara gitmek istemediğimde migren kartımı kullanıyorum hemen

Benim eşimde yok ona güveniyorum ama genetik tabi, bizim sülalede olmayan yok

İki kez spinal anestezi ile sezeryan oldum ikisinde de hiç baş ağrısı olmadı.

değişiyor bu. Benim ilk hamilelkte nişandan 24 saat sonra olmuştu dogumum. Ben evde bekliyodum nişandan sonra yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler.
Bazılarında hıc nişan olmuyormuş direkt su geliyomuş onu da duydum ay o daha heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…