2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim aslında o 1 saat önce sonra süt ürünü olayına hiç dikkat etmiyorum ona dikakt edeceğim. Tahin de yiyeyim bari

Merhaba kızlar nasılsınız bizde 34+5 olacağız bu gece benim ilk doğum sezaryen olmuştu 2021 de. Bu hamileliğim ikiz ile başlayıp biri 12. Haftada sonlanmıştı. Bu yüzden devlete gidiyorum perinatoloji bölümü. 2 haftadır baş aşağı pozisyon da doğum konusunda bişey demediler daha biraz endişe de var nasıl olacak ne olacak bişey bilmiyorum. Taşınma işim var doğumdan sonra olursa nasıl olacak bilmiyorum. İlk doğumda bu kadar stresli değildim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar günde 2 demir hapı içiyorum ona rağmen kan tahlilinde kansızlık cıkmıs. Tavsiye edeceğiniz öneriler var mı yükseltmek için?
Benimde o şekildeydi son tahlilimde yükselme olmuş. Yukarıda arkadaş yazmış zaten ben onların üzerine ek olarak şunları söyleyeyim. Bulabilirsen hakiki üzüm pekmezi , karadut özü ben bir şişe bitirdim ikinciye geçtim. Kahvaltıdan önce aldıysam demir hapımı kahvaltıya mutlaka bir C vitamini ekledim hapın emilimine ekstra faydası var. Kuru üzüm yiyorum bide

Şu an pek yok eski çatlaklarım belli olmaya başladı kayb olmuştular yani abartı çatlağım olmamıştı zaten minik minikdi onlar biraz gözüküyor daha yeni çatlama olmadı.
Bende 35.haftamdayım 9 kg aldım çatlak kremleri , yağlar nemlendiriciler derken çatır çatır çatlıyorum hala devam şimdi bacaklara geçtiler ondan da çok kaşınıyor

Bende 35.haftamdayım 9 kg aldım çatlak kremleri , yağlar nemlendiriciler derken çatır çatır çatlıyorum hala devam şimdi bacaklara geçtiler ondan da çok kaşınıyor
Benim 9 aya girince bir anda çatlaklar oluştu yag krem sürsemdeçatlayınca çatlıyor yani ne kadar krem sürsende.Evet krem sürünce kaşınma geçiyor en azından.

Oh ne güzel baya dikkat ediyorsun ben de dediklerinize dikkat edeceğim, pekmeze başlayacağım ben de

Bir aksilik yokmuş ki rahat ol, stressiz güzel gecsin sürecin taşınma işi bence doğum öncesinde de sonrasında da zor olsa gerek

İyi akşamlar herkese bugün ilk defa yalancı kasılma yaşadım ilk gebeliğim olduğu için bir an doğuruyorum sandım 36+0 ım tam önce karnımın üst bölgesinde hafif ağrı ile başladı sonra bi anda kramp girer gibi anlık ağrı ve sancı geldi bebeğim sol tarafta toplandı bildiğiniz tek avcumun içine sığacak kadar bianda kaskatı kesildi karnımın sol tarafı 3-4 dk sonra karnıma yayıldı ardından da kasığıma indi sancı 2 saat falan böyle devam etti uzanıp bekledim sancı artar mı diye ama düzeldi şimdi normale döndüm var mı böyle yalancı kasılma yaşayan

36 haftadan sonra normal mi artık bu şekilde yaşamak? Bu arada hemen ılık duş alın cok iyi geliyor gecıyor diyorlar genellikle

Oh ne güzel baya dikkat ediyorsun ben de dediklerinize dikkat edeceğim, pekmeze başlayacağım ben de
Dene bakalım inşallah sende artışı kısa sürede görürsün. Göremezsen de canını sıkma bir iki takviye kana bakıyor diyelim

Kızlar merhaba bilenler yadımcı olabilirmi ? Allaha şükür 28 haftalık olduk. Bebeğimin gelişimi ve kilosu 10 gün önde. gayet iyi ben toplam 8 kilo aldım. Tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 ödem şişlik yok yani genel olarak iyi gidiyor. Ama dün rutin idrar testimde protein değeri eser cıkmıs ( var işe yok arası bir şey miş) idrarda protein gebelik zehirlenmesi diyolar nette cok korktum. Doktorum enfeksiyon kaynaklı sorun yok dedi tansiyon ölçmeye devam dedi. Kuzenim doktor kendisine sordum tansiyon daha önemli dedi. Böyle bir şey yasayan var mı ben gereksiz panik mi yapıyorum

36 haftadan sonra normal mi artık bu şekilde yaşamak? Bu arada hemen ılık duş alın cok iyi geliyor gecıyor diyorlar genellikle
Valla bilmiyorum pek tecrübem olmadığı için doğum sancısı sandım doktorum biraz bekle geçmezse gel dedi, yavaş yavaş geçince gitmedim bende ama eğer yalancısı böyle ise gerçeği nasıl tahmin edemiyorum

Hepimizin doğumuna çok az kala parçalandık resmen... Emeği geçen herkese teşekkürler cidden ne geçti elinize çok merak ediyorum herkes tek tek banlanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…