2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar profesyonel olmayan bir şekilde bir yönetim hiç yakıştıramadım cidden. Ben bu sitedeki yönetimi artık, ellerinde sigara, ağzında sakız, bir yandan çekirdek çitleyen tipler gibi hayal ediyorum. O kadar kötüsünüzki burada yazılan eleştirileri kişisel algılayıp nasıl intikam alırım duygusuna kapılmışsınız, resmen çocukça hareketler. Hiç bir uyarı yok, açıklama yok, çok acemice ve tecrübesizce hareketler. Ben burada daha yeniyim, beni de banlayabilirsiniz hiç sorun değil, fakat burada senelerce üye olan insanlar var, özellikle bu grubun kurucusu "afraa" nın hepimizin üzerinde emeği var. 9 aylık süreçte birbirine en başından beri destek olmuş insanların iki muhabbeti gırgırı battı size oturup ordan tanrıcılık oynayarak onu kısıtlayım bunu engelleyim diye keyfinize göre takılıyorsunuz. Bence hayatınızda başka meşguliyetler edinin, kafayı çok yormayın burdaki insanlarla:)

Ben de dün taburcu oldum.
Bebeğim hala kuvozde. Antibiyotik tedavisi oluyor. 9.30'da ziyarete gidicem.
İlk oğlumda da kuvoz surecimiz oldu. Cok yipratici. 10 dakika ya gördüm ya göremedim bebegimi ve götürdüler kucağıma alamadan.
Hastaneye doğum yapmak için gidip eve yine onsuz dönmek çok zor Vardır Allah'ın bir bildiği. Hayırlısı olsun

Canım bebeğin hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda eve de gelir. Haklısın tabi insan bebeğiyle eve dönmek ister. Allah tez zamanda kavuştursun yavrunla seni

Zor gerçekten sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallah

Günaydınnn Buranın hiç tadı tuzu kalmadı her gün eksiliyoruz. giden arkadaşlardan gören yok mu ya başka yerde toplanmadınız mı bizi de alsanız…

Selam kızlar bebitom şuan iyi hiç bir sorun yaşamadık çok sukur emmesi kilosu yerinde benim ağrılarım var bugün öğlen taburcu oluyoruz
Maşallah canım evinde daha rahat edersin artık tabi ağrıları biraz çekeceğiz gibi
Hakkında hayırlısı olsun kavuşmaların en en güzeli seni bulsun inşallah okurken duygulandım

Bebek kaç haftalık?Inşallah tez bir vakitte bebegine kavuşursun canım.

Doktoru dinleyin bir sorun yok demişse yoktur herhalde stres yapmayın inşallah bir sorun çıkmaz.

Günaydınnn Buranın hiç tadı tuzu kalmadı her gün eksiliyoruz. giden arkadaşlardan gören yok mu ya başka yerde toplanmadınız mı bizi de alsanız…
Böyle konuşmak yasak bilginize başka sosyal medya buluşalım numaralaşalım derseniz banlanırsınız.
Ve banlanan arkadaşlar ve bu konular hakkında daha fazla konuşmaya devam ederseniz yine banlanıcaksınız o yüzden açmayın konuyu arkadaşlar uyarmadı demeyin sonra.

anksiyete ile de savasıyorum o yüzden stressiz bir günüm olmuyor maalesef. stresinde tansiyonu yükselttiğini okudum daha cok stres oldum
Bebeginizin ve kendi sağlığınız için elinizden geldigi kadar sakin olmaya çalışın.Stres herşeyi etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…