2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de dün gittim kontrole. Doktor bakmadan once ultrasonla dönmediyse döndürme hareketlerine başlayabilirsin döner dedi ama baktık dönmüştğ zaten. G guzel yarinlar

Evet her doğum farklı. Bakalım bu nasıl olcak çok merak ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin
Amin. Mart bitiyor nisan geliyor yani bizim ayımız :))

Benim gibi başı agrıyanlar varmı ya bu hafta?Burun tıkanıklığıda geceler bıktırıyor.
Benim hele dün akşam aşırı ağrıdı karanlık odada saatlerce geçsin diye dua ettim en son uyuyakalmışım. Şimdi yine aynı burnumda tıkanıyor hep kuru kuru

36. Haftada bir kaç hareket varmış dönmezse yaparım diyorum ama zaman geçmiyor ve gürlerim kasılarak uykusuz geçiyor neyse sabır diyorum bakalım doğunca bir rahatlama geleceği kesin tabi sağlıklı olsunlarda

Ayaklar aşağıda canım aynen sağa dayalı zaten uyku esnasında o tarafa dönmeyim daha bin beter oluyorum. 36 da bakayım dönmezse söylenen hareketleri bi denerim. Öyle bir gergin ki karnım sanırsın ordan hort çıkacak

Ben de dün gittim kontrole. Doktor bakmadan once ultrasonla dönmediyse döndürme hareketlerine başlayabilirsin döner dedi ama baktık dönmüştğ zaten. G guzel yarinlar
Kaçıncı haftadasın canım bende ona göre başlarım olmadı. Şükür senin dönmüş darısı başıma hayır sezaryen olacaksa bile pozisyona gelsin istiyorum. Çokta rahatını bozmak istemembir de aşağıdan kesiyorlar ya ayaktan yakalamak zor olur diye düşünüyorum ay bilemedim tabi kendi hurafelerim bunlar sezaryeni bildiğimden de değil

Kasılma kaç haftada başladı benim şu anlik kasilmam yok 34haftadayım.

Aynen aynen inanılmaz can acıtıyolar artık hopladığımı biliyorum neyse henüz deriden fırlayanı olmamış inşallah döner canım ama dönmezse de makat geliş sezaryende sıkıntı olmaz artık bebişin nasıl gelmek isterse

Ben suan 33+1 im. Doktorun sana önerir hareket bence

Benimde tüp bebek kızlar ama doktorum normal doğum diyo değişmezse tabi daha 33.haftadayım hiç risk falan bişeyden bahsetmedi belki doktordan doktora görüş farklılıkları vardır
Ya risk dediği şey doğum süreci bir iki saatlik bir şey değil uzun bir süreç ve komplikasyonlar gelişebiliyor uzun süre bekleyip bir anda sezeryana girmen gerekebilşyor gibi gibi şeyler o yüzden bunlara hiç gerek yok bebek kanala yerleşmeden alalım diyorlar doktorum durumu anlattı sen hangisini dersen dedi bende bu hafta gidince artık o zaman sezeryan olsun diye kara verdim

Kızlar günde 2 demir hapı içiyorum ona rağmen kan tahlilinde kansızlık cıkmıs. Tavsiye edeceğiniz öneriler var mı yükseltmek için?

Kızlar günde 2 demir hapı içiyorum ona rağmen kan tahlilinde kansızlık cıkmıs. Tavsiye edeceğiniz öneriler var mı yükseltmek için?
Hamileliğin bu evresinde kansızlık kaçınılmaz diye biliyorum. Ben tek içiyorum ama yine de tam sınırdaydı. Her gün et yemeğe çalışıyorum ben, bir de tahin pekmez kahvaltıda. Ispanakta çiğde ve yeşilliklerde de demir var, salatayla yeniyor. Roka da falan da var. Bir de demir ilacını alınca bir saat öncesinde ve sonrasında süt, süt ürünü ve çay, kahve tüketmemek öneriliyor. Ben bunlara dikkat ediyorum; ama benim de normal sınırda yani öyle fazla fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…