2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yine gittigi yere kadar gidecektir siz endişe etmeyin doktorunuz gerekli müdahalelerde bulunur risk oluşursa.
Benim bebeklerde 24. Haftadan beri baş aşağılar, bende serklajlıyım. 27+5 e kadar geldiler böyle.

Yine gittigi yere kadar gidecektir siz endişe etmeyin doktorunuz gerekli müdahalelerde bulunur risk oluşursa.
Benim bebeklerde 24. Haftadan beri baş aşağılar, bende serklajlıyım. 27+5 e kadar geldiler böyle.
İnanılmaz moral oldu yorumunuz çok sagolun.Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum birde antibiyotik kullanıyorum bu yüzden de çok pirpirikliyim bu dönemde.Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimizi

İnanılmaz moral oldu yorumunuz çok sagolun.Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum birde antibiyotik kullanıyorum bu yüzden de çok pirpirikliyim bu dönemde.Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimizi
Amiiin.
Antibiyotiğe başladıysanız sıkıntı yaşamazsınız büyük ihtimalle ama ateşinizin yükseldiğini farkederseniz doktora gidin hemen. Benim doktorum ateşin erken doğumu tetikleyebileceğini o yüzden bu süreçte böyle bir durum istemeyeceğini söylemişti.
Serklajdan sonra bende de crp yükselmeye başlamıştı ilaçlarla atlattık o durumu o zaman.

Bu yorumu gördüm yazmak istedim
Kızlar spinal anestezi oldum migrenim var panik halde girdim size püf noktasını söyleyeyim

Ameliyata girdiğiniz andan itibaren kafanızı robot gibi dümdüz tutun. Sakın sağa sola çevirmeyin. Robot gibi tamamen. Çocuğu yanağınıza verecekler öpün koklayın tamam ama sakın sağa sola bakmayın dönmeyin kitlenip kalın cokkkk önemli.
Baş ağrısı olma sebebi baş sağa sola çevrilince o ilaç baş boyun bölgesine geliyor ağrı yapıyor.
Dümdüz durdum sıfır ağrı aklınızda olsun

Şimdi baktım da listeye zaten aktif konusan birkaç kişi kalmıs zaten diğerleri hep silinmiş. Doğum haberlerini filan hıc alamayacağız sanırım üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…