2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi baktım da listeye zaten aktif konusan birkaç kişi kalmıs zaten diğerleri hep silinmiş. Doğum haberlerini filan hıc alamayacağız sanırım üzüldüm
Evet ya maalesef öyle oldu, en çok konuşulcak zamandı ben de üzüldüm valla. Hep bakıyordum çok yazmasamda, evdeyim de şimdi, üzüldüm bir.

İlk kez duydum nedeninin o oldugunu. Cok güzel bir bilgi vermişsınız teşekkür ederiz

Ben sezaryen olursam eğer genel anestezi ile isticem canım ben tolere edebiliceğimi düşünemiyorum uyanık halde panik olmadan orda öylece bekleyebiliceğimi tek üzüldüğüm bebekle ten tene temas yapamıcam ama yapıcak bişey yok kendi durumum da çok önemli

Şimdi baktım da listeye zaten aktif konusan birkaç kişi kalmıs zaten diğerleri hep silinmiş. Doğum haberlerini filan hıc alamayacağız sanırım üzüldüm
Ya bende bi boşlukta hissettim. 2 gün girmemiştim yoğunluktan, girince yanlış gruptamıyım acaba dedim tanıdık isimleri çok görmeyince geçmişi okuyunca üzüldüm şu an nazar değdi grubumuza pozitif pozitif birbirimize destek, cesaret gidiyorduk ne güzel. İnşallah geri dönerler

Ya bende bi boşlukta hissettim aynen üzüldüm şu an nazar değdi grubumuza pozitif pozitif birbirimize destek, cesaret gidiyorduk ne güzel. İnşallah geri dönerler
İnşallah vallahi mart analarına bakıyorum ne guzel destek oluyorlar dogurunca napcaz buraya guvenıyordum danısırız dıye

İnşallah vallahi mart analarına bakıyorum ne guzel destek oluyorlar dogurunca napcaz buraya guvenıyordum danısırız dıye
Yemin ederım ben de buraya güveniyordum. Bir de yavas yavas doğum hikayeleri de geldikce dhaa aşina olacaktık sürece. Simdi o imkan kalktı üzüldüm cok

Biliyorum üzülüyorsunuz ama bu siteninde bazı kuralları var o kuralları bozmuşlar boş yere kimse banlanmamış yani siz anlamasanızda kurallar bozulunca anında ban geliyor yöneticiler kontrol ediyor.O yüzden önceden kuralları okumak lazım.Maalesef hepsi kalıcı ban yedi yani gelmiyicekler onlar yoksa da biz varız konuşarak grubu canlandıra biliriz siz sessiz durursanız tabi ki passif olucak.Giden arkadaşlarda farkli bir şey yapmiyordu zaten konuşuyordular gunluk hal hatir dogum konusunda falan.Bu konuyu kapatmaniz lazim artik sürekli açarsaniz sonu nasil bitiyor gordunuz sonra kimse uyarmadi demeyin.Umarim anlamışsınızdır.

Haklısın.Özellikle o konuda konusmak bence de doğru değildi bu sayfada. İnsan merak ediyor ama yine gelecekler mi filan diye ben 3 gün sanıyordum acıkcası. Neyse artık.

Kızlar bu dolap içi düzenleyiciler var ya 6 gözlü filan. Onlar yıkanmıyor nasıl temizlyorsunuz? Silmesi de cok zor napcam bilemedim

Ben de oyle seyler sonra alırım dıyordum nıye yıkanmıyor acaba pof nasıl temızlencek

Bir de bebek hareketlerınızı tarıf edebılır mısınız benım bebegım bıraz gerılemeye basladı kilo alması yavasladı 1 hafta falan geride sabah ve öğlen hareketlı ama boyle aşırı sert degıl kılosu az dıye mıdır

Benım günde 1 ya da 2 farklı zaman diliminde harekt ediyor ama aşırı asırı değil. Tekme yok zaten artık sadece mesela dirseğiyle ittiriyo ya da poposuyla filan cok net hissediyorum.

Son haftalarda artık az hissediyorsun diyorlar ya hareket alanı kalmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…