2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uzanırken hiss ediyorum çogu zaman hareketlerini.Çok sert degil normal hareket ediyor geceleri en cok.

Suyun altına sokup artık bir şekilde yıkarsin
Kartonu erimesin aman biraz da mikroba alısık büyüsün bebişler valla ütü filan da yapmayacagım ugrasamam kucucuk kıyafetler zaten birkaç tane ütülemeye calıstım zor oluyor

Kartonu erimesin aman biraz da mikroba alısık büyüsün bebişler valla ütü filan da yapmayacagım ugrasamam kucucuk kıyafetler zaten birkaç tane ütülemeye calıstım zor oluyor
Kartonmu ya keşke öyle almasaymışsın öyle ancak sile bilirsin tabi.Ben yıkana bilinir olanından almıştım.
Ilk zamanlar ütüle en azından 1 ay dolsun hassas dönemleri geçsin.

Bu arada bende bebek kiyafetlerini ütüleyene kadar belim koptu minik minik ama bitmiyor.
Ilk çocukta yıkadıktan sonra hemen ütülerdim toplanmasın diye çok olunca zor oluyor.
Evet kucuk oldugu ıcın daha cok yoruyor bence de özellikle o çıt çıt kısımları.

Tamamdır sag olun kızlar ben de sız kadar hissediyorum sukur hayırlısı olsun

Bir sorum daha var karnınız aşırı büyüdü mü ben zaten zayıftım aşırıda buyumedı

Bir de editör sanırım duzenleme yapmıyor kım duzenlıcek gönüllü varsa moderatöre soyleyıp yapabılır afradan once bendım ona teslım ettım ama benım yuregım yok

Bir de editör sanırım duzenleme yapmıyor kım duzenlıcek gönüllü varsa moderatöre soyleyıp yapabılır afradan once bendım ona teslım ettım ama benım yuregım yok
Benim düzenleme konusunda bilgim yok hiç ilgilenmedim o konuyla araştırıp bakmadım yani bilgisi olan varsa söyleye bilir evet.

Bir sorum daha var karnınız aşırı büyüdü mü ben zaten zayıftım aşırıda buyumedı
Benim karnım aşırı büyüdü öne doğru gittikçe gitti daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum yer kalmadı sanki

Ben 34+0 olacağım yarın doktor hala ayda 1 çağırıyo nstyede bağlamadı daha hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…