2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 58 den 83 çıktım doğurdum şuan 72 kg 15 kilo nasil gitmek bilmiyorum

Ama benim boyum 160 ve şuan karnım çatlıcak gibi gepgergin bundan sonra kilo alırsam kendime alırım herhalde
Benimde 164 aslında benimde göbeğim çok büyüdü öne doğru bide sürekli bi yerlere çarpıyo dkdksksksksks

Ben de 12 kilo aldım 34 de durdu kilo almam sizde de mi öyle oldu? 56 ydım 68 im şuan
Ya evet ilk aylarda hızlı kilo aldım sonra durdu neden acaba sonlarda artar diye düşünüyordum ama alacağımın hepsini 30. Haftaya kadar topladım

55 le hamile kaldım şuan 65 im 18 gün kaldı doğuma
Doğum tarihi belli olması ne güzel benim doktorum hala gün vermedi 18 günde en fazla 2 kilo daha alınır heralde belki o da olmaz az kiloyla kapatıyosunuz

Ben 58 den 83 çıktım doğurdum şuan 72 kg 15 kilo nasil gitmek bilmiyorum
Yaa 9 kilo kısa sürede gitmiş kalanıda aynı hızla gider inşallah bende 57-58 kilo olmak istiyorum artık eskisi gibi

Benimde 164 aslında benimde göbeğim çok büyüdü öne doğru bide sürekli bi yerlere çarpıyo dkdksksksksks
Ay benim de aynı , bi de yürürken ayağımı kaldıramıyorum herhalde çok, tüm kaldırımlarda düşme tehlikesi iyice penguene döndük ya

Ya grupta banlanan arkadaşların doğumu olan oldu mu acaba çok merak ediyorum

Ya grupta banlanan arkadaşların doğumu olan oldu mu acaba çok merak ediyorum
Ben de meraklardayım, veya onlar gidince hevesi kaçıp yazmayanlar da var acaba herkes iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…