2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tarihi belli olması ne güzel benim doktorum hala gün vermedi 18 günde en fazla 2 kilo daha alınır heralde belki o da olmaz az kiloyla kapatıyosunuz
Bir kg daha alabilirim gibi doğuma az kaldı ama hala kustuğum günler oluyor yakında sizin de tarih netleşir

Aaa o zaman inince anlarım şimdi daha 35+3 yani şuan bile dev geliyor bu ay demek daha da büyüyecek ya
Classy sanırım sen de çalışıyorsun hala. Ben de devam ediyorum çalışmaya, ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun. Acaba izne çıkarsak beklemek daha mı zor gelir

Bir kg daha alabilirim gibi doğuma az kaldı ama hala kustuğum günler oluyor yakında sizin de tarih netleşir
Yaa ben bir kere bile kusmadığım için 20 kilo aldım demekki inşallahh belli olsun istiyorum bende

Classy sanırım sen de çalışıyorsun hala. Ben de devam ediyorum çalışmaya, ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun. Acaba izne çıkarsak beklemek daha mı zor gelir
Evet ben de bayrama kadar çalışacağım, bence beklemek çok zor bugün eşim 2-3 saat dışardaydı işi vardı. Ev temizdi yemek vardı yapacak iş yoktu sıkıntıdan patladım resmen zaman geçmek bilmedi hep hareket etti mi bilmemne kendimi dinledim yani..

Ben ne zaman boş kalsam alışveriş yapıyorum. Ama ihtiyaçlarım da hala bitmiyor. Büyük ihtiyaçlardan küvet kamera bir de manuel ana kucağı kaldı. Siz bitirdiniz mi ihtiyaçları?

Ben ne zaman boş kalsam alışveriş yapıyorum. Ama ihtiyaçlarım da hala bitmiyor. Büyük ihtiyaçlardan küvet kamera bir de manuel ana kucağı kaldı. Siz bitirdiniz mi ihtiyaçları?
Ben kamera almayacağım ilk etapta ev zaten çok küçük. Diğer odadaysam cok az sesi bile duyarım. Mama almadım sanırım hastanede veriyolarmıs kendileri

Hayatımın dönüm noktalarından biri sonucta

Ve su an dötünü yedıgım göbegimin bir tarafını dıger tarafına fırlatmakla mesgul kemıklerıne kuvvet bebem ben iyiyim sıkıntı yok

Ana kucağı ve kamerayı bende henüz alamadım. Xıaominin kamerasını alıcam sanırım

Bende 53 le hamile kaldım şuan 59 kiloyum. Çok almadım kilo. Çok iştahlı biri de değilim. Kilolar verilir yeterki yolun sonunda sağlıkla ve kolaylıkla doğsunlar.

Kendimce bitirdim ya, bilmediğim kalan bir şey varsa da o süreçte alırım diyorum

Hayatımın dönüm noktalarından biri sonucta

Ve su an dötünü yedıgım göbegimin bir tarafını dıger tarafına fırlatmakla mesgul kemıklerıne kuvvet bebem ben iyiyim sıkıntı yok
Ben de suan aynı sebeple uyandım , dışarda davul sesi benim oğlan onu mu duydu nedir içimi deşiyor şuan

Merhabalaarr ben burayı biraz geç keşfettim kızlar
Doğum yapmak üzereyim böyle bir grup olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı
Ben 37. Haftama gireceğim haftada bir kontrole gitmeye başladık
3100 gramdı en son
Gebelik şekeri var ben de diyet uyguluyorum mecbur
bende haberler böyle..
Umarım herkesin doğumu çok kolay acısız en hayırlı şekilde geçer sağlıkla Kucağımıza alırız

Hoşgeldiin bebişin kilosu maşallah pek güzelmiş şeker konusu da doğumdan sonra geçer gider inşallah Allah tam vaktinde hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallaaah o zaman burda emiyor mu çişi kakası iyi mi diye konuşmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…