2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldummm keşke daha önce keşfetseydim burayı ya doğum yapmış tanıdıklarımı bu kadar darlamazdım belki de sjsjdjd
Ben de 50 kg ile hamile kaldım 72 ye çıktım diyete başlayınca 5kg kilo verdim şuan 67 yim çok değişik bir kilo durumu oldu bende

evet biz burada aylardır birbirimizi epey rahatlattık iyi oldu ama geç olsun boşver bundan sonrası da ayrı bi merak konusu olacak.. kilo da şuan kontrol altındaysa sorun yoktur, tarih belli mi yoksa normali mi bekleyeceksin ?

evet biz burada aylardır birbirimizi epey rahatlattık iyi oldu ama geç olsun boşver bundan sonrası da ayrı bi merak konusu olacak.. kilo da şuan kontrol altındaysa sorun yoktur, tarih belli mi yoksa normali mi bekleyeceksin ?
Bana önümüzdeki salı çatı muayenesi yapılacak, doktor normal mi istersin sezaryen mi diye sordu ben de bebiş için hangisi uygun olursa o olsun dedim
Hiç bir fikrim yok yani ne olacak
İkisinden de aşırı korkuyorum

Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik asıl serüven şimdi başlıyorr çok merak ediyorum nasıl olacak:)

Ben ne zaman boş kalsam alışveriş yapıyorum. Ama ihtiyaçlarım da hala bitmiyor. Büyük ihtiyaçlardan küvet kamera bir de manuel ana kucağı kaldı. Siz bitirdiniz mi ihtiyaçları?
Benim banyom çok küçük kucağımda yikayacam minnosu evim küçük kameraya ihtiyacım olmaz bir şeylere ihtiyaç oldukça almak istiyorum ben şuan tek eksiğim bebek arabası onu da o zaman almayı düşünüyorum mama da sütüm gelmezse yada hemşireler alın derse alırım.

Kızlar geceden beri vajina kısmında resmen agrı var kemik ağrısı gibi sizde de oluyor mu çatı ağrısı dedikleri o mu? Oturup kalkarken, yatakta dönerken oluyor ama bu zamana kadar hıc olmamıştı öylr bişi

Ayy doktor bana 28-29 mart dedi ama bende 1 ya da 2 nisan istiyorum sezeryanı 39 olsun istiyorum Çünkü kiloda yanılmalar oluyormuş şu an 3 kilo dedi bana en azından 3.300 falan olsun istiyorum
Ultrasonda hesaplanan kilolara aldanmayın onlar tahmini.

İlk oğlumda 3600 civari dendi 4 kilo doğdu.
İkinci oğlumda 3400 civari dendi 3710 gr doğdu. Onlar tamamen tahmini.

Günaydın kızlar sizlerdede adet ağrısı gibii wc ihtiyacı gibii ara ara ağrılar oluyormu bidee sabah limon kabuğu sarısı akıntı geldi progestanı atmamıştım gecee artık Nasipse 35+ lardayım o sebeple ama kokusuz akıntı doktor normal diyor şaşırdım kaldım ağrılarada rahim büyüyor normal diyor bu doktorların rahatlıkları benii gerçekten ifrit ediyor bidee omega 3 midemi nasıl yakıyor arkadaşlar İNŞALLAH az kaldı süreçler sağlıkla bebişlerle ilerler

Sarı akıntı normal mi dedi?
Sarı genelde enfeksiyondan oluyor. Baska bir doktora da danışmanı öneririm. İdrar yolu enfeksiyonu varsa muhakkak gerekli tedaviyi ol.
Benim hamilelikte geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle (tedavi edilmemişti) oğlum akciger enfeksiyonlu doğdu

ALLAH korusun canım gerçekten günde 3 litre suu iç yat diyor genelde yarın bende gidicem idrar ve kan tahlillerini vericem belki ordaki doktorada gözükürüm ben kan sulandırıcı vs de bi ton ilaçç kullanıyorum İlaçlardan diyor idrara akıntı bulaşmıştır diyor genelde yarın tekrar edeim bakalım olmadı evde monurol var kullanırım canım Nasipse son 3 hafta zaten Dahaa öncede antibiotik kullanmıştım artık Bebişler ALLAH a emanet

Evet çatı ağrısı bu şekilde adlandırılıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi doktorum ama bi yandan da idrar yolları enfeksiyon da bu ağrıya sebep oluyor bu ağrılarla birlikte koyu beyaz kesik bi akıntın varsa mutlaka doktora danış

Kan sulandiriciyi da sor ne zaman bırakman gerektiğini bana 36da bırakman lazimdi dedi ama dogumdan birkac gun once bıraktım

11 kilo doğumdan hemen sonra mı gitti nasıl olduu bende 14 kilo aldım korse falan kullandınız mı
Bilmem ekstra bisey yapmadım. Bu sabah tartıldım. Dogum yapali bugün 14 gün oldu.
Ben ilk oglumda da 8 kilo alip dogumdan 11 kilo vererek gelmistim
Bu arada korse kullanmadim. Doktor önerdi esim alip getirdi sagolsun ama ben sıkıntıya gelemiyorum ve dikislerime cok baski yaptı. Kullanmayip iade ettirdim

Benim dee dünden beri aynı yer kemik ağrısı kafasını mı dayadı naptı ya bebişler

Teşekkür ederm sorayım ben yine kendisine. Gecen hafta idrar tahlili yaptırdım temizdi

Benim dee dünden beri aynı yer kemik ağrısı kafasını mı dayadı naptı ya bebişler
Ben dun cok squat pozisyonunda egıldım bence ondan oldu. Gun ıcıerisinde basit die yaptıgımız hareketlerde tetikliyo olabilir

Cok iyi vermıssın. Bu korse sadece sezeryan oljrsa mı kullanılıyo

Evet çatı kemiği ağrısı. Kemikler gevşemeye başladı hazırlık yapıyor vücut ne güzel geç başlamış benim 4.ayda falan başlamıştı hafiften . doğuma kadar devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…