2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çatı kemiği ağrısı. Kemikler gevşemeye başladı hazırlık yapıyor vücut ne güzel geç başlamış benim 4.ayda falan başlamıştı hafiften . doğuma kadar devam ediyor
Olsun demek seninki daha cok hazır öyle sdüşün

Evet benim de ilk defa dün adet ağrısı gibi ağrım oldu çok korktum ama bugün yok çok şükür üşüttüm diye düşünüyorum.

Evet benim de ilk defa dün adet ağrısı gibi ağrım oldu çok korktum ama bugün yok çok şükür üşüttüm diye düşünüyorum.
Benimde geçen haftada olmuştu doktor rahim büyüyor ondan demişti şu doktor gerçekten işini biliyormu araştırmak gerekiyor ya sinir oldum İNŞALLAH dediği gibidir Canım Sağlıkla ilerleyelim

Kan sulandiriciyi da sor ne zaman bırakman gerektiğini bana 36da bırakman lazimdi dedi ama dogumdan birkac gun once bıraktım
Anladım canım sordum 37. Haftada Nasipse bırakıcaz hapıı dedii iğnee doğuma bir gün kalaya kadar devammış Senin bebiş Şifalandı artık sanırım canım sevindim Ayy artık geçsede Bizde ALLAH ın izniyle sağlıkla tamamlasak

Benimde geçen haftada olmuştu doktor rahim büyüyor ondan demişti şu doktor gerçekten işini biliyormu araştırmak gerekiyor ya sinir oldum İNŞALLAH dediği gibidir Canım Sağlıkla ilerleyelim
Diğer ağrılara alışığım da adet ağrısı gibi ağrıdan korkarım ilk dogumum öyle başlamıştı gerçi o zaman 40 haftalıktim . Sen de fitil kullanmıştın canım dimi işe yaramadı mı.

Benim geçen haftada olmuştu canım doktora bizzat sordum kontrolde normal dedii rahim büyüyor alala dedim evett dedii
Karnında tamamında sertleşme ve ağrıı olursa o kasılmadır dedii ve düzenli sıklıkla dedii ayy ben fitili kullanmadım canım o sürekli gittiğim doktor değildi kendi gittim doktora söledim cefaks ve monurol verdi onu kullandım Tahlil verdim lökosit düşmüştü Bu sefer lökosit 5 6 epitel ve maya hücresi çıktı doktora söledim akıntı bulaşmış idrara dedii kaşınma yanma ağrıı ateşş varmı yok dedim tamam dedii bol suu ile devam dedii ben progestan kullanıyordum o sıralar oda yapıyor olabilir die 35+ larda kestim progestanı ama dün kestim bugün sarıı akıntı geldi Aç karnına havuç kivii limonn suyuu içmiştim omu yaptı üşüdümmü bilmiyorum gecede 3 bucuktan berii ayaktayım uykum da kaçtı bidee bildiğin limon sarısı bol su içipp dinleniyorum canım ALLAH sonumuzu bebişlerle iyi eylesin cümleten yüzümüze gülsün

Amin canım amin. Benim de öyle sarı ve yeşil akinti tekrar etti mantar dedi fitil yazdi gene. Tahlil verdim gecen hafta lökosit ve eritrosit 20 lerde çıkmış haftaya kontrole gel dedi bakalım doğuma kadar geçer inşallah şu enfeksiyon. sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimize

Kızlar bu bebek ıslak mendili ne kadar stokladınız siz? Ben 40 adet filan toplamda. Daha alsam mı sizce?

Evet canim Perşembe günü taburcu olduk cok sukur. Yarın kontrolümüz var sabahtan.
İnsallah hepiniz sag salim kucağınıza alırsınız

Aminn İNŞALLAH canım bunuu bilmeden doğum yapan yüzlerce kadın vardır muhtemelen ama denize giren dahii var anlamıyorum o kdarr dikkat ediyorum evden çıkmıyorum pek banamısın demiyor yanii şaşırdım kaldım ilaçlar da etkiliyor kan sulandırıcı vs canım İNŞALLAH sağlıkla ilerleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…