2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle. Ama senin fazla çıkmıyordu değerin diye hatirlatiyorum bi de şikayetin de yok kötü koku kaşıntı gibi. O yüzden bence fazla takılma stres yapma bol suyla devam et hem de az kaldı artık sağlıkla kavuşun inşallah. Ben diğer gebeliklerimde de kan sulandırıcı igne kullandım doğuma kadar ama hiç böyle bi şikayetim olmadi bunda inatçı cıktı enfeksiyon su da içemiyorum kusmalarim devam ediyor bakalım hayırlısı

Aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım canımm cümleten bol su iiçiyorum bendede bulantı hapıı prilamm içiyorum canım 2 içiyordum 1 e düşürdüm artık benide bulantı mahvetti hapııda kesmiyorum korkudan mayaa hücresi çıkmıştı en son ama oda akıntıdan kaynaklıdır dediler artık ALLAH a emanet acaba havalardanmı oluyor anlamıyorum canım bebekmi büyüdükçe baskı yapıyor çözemedim artık doktor bidee suyun alt sınırda Ama kritik azalmış değil demişti sonra genee gittik aynıydı ALLAH tan bol su içiyorum dinleniyorum artık az kaldı canım hepimiz bebişlere sağlıkla kavuşalım

Bulantı cok fena. Ben hiç Hap kullanmadim idare edebildim kendimi 30 tan sonra sabah bulantıları geri başladı bugün 2 kere kustum artık az kaldı sabredicez Rabbim güzel sonuçlarla mukafaykandir

Bulantı cok fena. Ben hiç Hap kullanmadim idare edebildim kendimi 30 tan sonra sabah bulantıları geri başladı bugün 2 kere kustum artık az kaldı sabredicez Rabbim güzel sonuçlarla mukafaykandir
Mükafatlandirsin.suyun içinde hareket takibi yap. Son haftalarda azalması normal diye biliyorum önceki gebeligimde bana da öyle demislerdi son haftalarda. Ama 39+4 de doğdu kızım

Aminn canımm ben dayanamadım açıkçası mecbur kullandım ama kullanmasaydım iyiydi de başlamış oldum bırakıncada ayy bi keree 28 lerde felan mahvoldum ondan sonrada dedim sanırım doğuma kadar gidicek 1 e düşürdüm idare ediyor genede hafif bulantı olabiliyor oda midee yanmasından canım idare ediyorum artık az kaldı ALLAH ın izniyle

Mükafatlandirsin.suyun içinde hareket takibi yap. Son haftalarda azalması normal diye biliyorum önceki gebeligimde bana da öyle demislerdi son haftalarda. Ama 39+4 de doğdu kızım
Ayy MAŞALLAH canımm bende 38 lerii göreim amenna aynenn hareket takibi yapıyorum arkadaşım yanii normaldede çok canımı yakan bir hareketi olmadı ama ufacıkta olsaa sayıyorum doktor 24 satte 10 hareket benim içinn yeterli dedii Bidee hafta artık tehlikeyi geçti erken doğsa dahii biraz küvezde kalır belkide kalmaz dedii bidee araştırdım bazıı bayanların suları sabitleniyormuş orada mesela belki benimde öledir seninde muhtemelen öle olmuş arkadaşım amann ALLAH İNŞALLAH sağlıkla zamanında Nasip etsin de temennim cümleten

Aynen tehlikeli haftaları geçtin artık içini ferah tut canım birşey olmaz Allahın izniyle uykusuz gecelere merhaba demeye az kaldı tadını çıkar

Aynen tehlikeli haftaları geçtin artık içini ferah tut canım birşey olmaz Allahın izniyle uykusuz gecelere merhaba demeye az kaldı tadını çıkar
İnanki uykusuz gecelere raZıyım arkadaşım hazırım bizden sağlıkla çıktıktan sonra bebişler zaten bizdeki sıkıntılar biticek ALLAH ın izniyle bebişle uykusuz gecelerde sorun olmaz ALLAH Nasip ederse

Güzel nisan anneleri bebişkosu için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Bu konusa hiç araştırma yaptınız mı ? Yaptırmak istiyorum ama şuan için hiçbir bilgim yok. Belki sizlerden fikir alabilirim.

Ben düşünüyorum hatta yarın sigortacımı arayacağım, bende var , doğunca mesela tc kimlik no mu beklemek lazım yaptırmak için vs vs diye soracağım. Benimki anadolu sigorta ona da ondan yaptırırım. Belki ilk 15 gün bizimki ona da geçiyor mu ki?

Bende şimdi aradım bi tane internetten bulup. Yaptırmak için çocuğun tc si olması gerekiyomuş. Oyüzden doğduktan sonra yaptırılacak. Tc olmayınca teklif alamadıkları için net fiyat söyleyemedi telefondaki arkadaş ama 15.000 civarında olabilir dedi. Tabi bu fiyat değişebilir dedi. Daha farklı şeyler öğrenirsem sizlere de yazarım.

Tamamdır ben de yazarım, ben ağustos ayında yaptırdığımda baya taksit şansı vardı hala var ise mantıklı olabilir gibi geldi bilmiyorum ki.. şimdi 1 vizite ücreti kaç paradır kim bilir. Veya çocuk 1 senede kaç defa doktora gider aşıları kapsıyor mu vs vs araştırmak lazım. Sünneti kapsamıyor ama ona eminim okumuştum onu

Tamamlayıcı mı görüştünüz hangi sigorta şirketi?

Merhabalar, daha önce hiç yazmamıştım. 35+2 yim. Dün muayenem vardı. Nst de sancım çıkmadı ultrason muayenesinde her şey normal gözüküyor her şey yolunda dedi doktorum. Bende kasılma hissediyorum ama tam bilmiyorum bebek hareketi mi sancı mı anlamıyorum dedim. Doktorum zayıf olduğun için bebek hareketlerini daha fazla hissediyor olabilirsin dedi muayeneye devam etti. O sırada kasılmam tekrar oldu ve doktor bi çatı muayenesi yapalım ya içimiz rahat etsin dedi. Bende korktuğum için gerek yok hocaam yaa dedim bakalım biz dedi ve çatı muayenesi yaptı benim için orta zorluktaydı rahat olmak önemliymiş tahminin daha zor olmasıydı. Ve gerçekten açılman varmış 1,5- 2 cm dedi doktor ikimizde şok olduk. Bebeğin kilosu 2.500 boy 46 cm. Ciğer geliştirici iğne verdi 2 akşam 2 sabah vuruldum. Hareket yürüyüş spor yok dedi. Yatıp dinleneceksin. Protein ağırlıklı besleneceksin. Senin doğumun sürpriz dedi yarın da olabilir 3 hafta sonra da dedi. Dün çok üzülmüştüm. Ama bugün daha iyiyim. Bu sancıları 2 haftadır çekiyordum zaten belki böyle 2 hafta daha devam ederim. En azından 37. Haftaya kadar devam etsem içim daha rahat eder. Böyle durum yaşayan var mı ?

Tamamlayıcı mı görüştünüz hangi sigorta şirketi?
İnternetten bulduğum bi acenteyi aradım. Sigortam netti galiba. Ama birsürü seçenek çıkıyo arama motoruna tamamlayıcı sağlık sigortası yazınca. çoğuda reklamlardan bildiğimiz isimler. Rastgele bi tanesine tıklayıp müşteri hizmetlerine sordum. Ama dediğim gibi çocuk doğmadığı için teklif alamıyorlarmış.

Çatı muayenesini benimde 38 de olacak. Bazen doğumu tetiklediği de oluyo. Ama şuan doğursan bile çok riskli bir dönemde olduğunu düşünmüyorum. O açıklıkla 2 hafta gezenler oldu diğer gruplarda denk gelmiştim. Ufaktan başladık artık kasılmalara. Şunun şurasında nisana ne kaldı. Yavaş yavaş kabak çiçeği gibi açılıcaz sırayla

Hayırlısı olur inşallah.Kasılmaların nasıl oluyor tarif ede bilirmisin?

Dün çok kasılmam oldu streste tetikliyor sanırım. Bugün biraz araştırınca biraz rahatladım ve daha iyiyim. Ama basınç var aşağıya doğru :/ her an her şey olabilir gözüyle bakıyorum artık. Sizlerde nst de sancı çıkmasa bile doktorunuza sancı kasılma vs var ise iletin. Ki ben bi gün önce pilates yaptım. Tetiklemiş midir bilemiyorum tabi

Kasılma belimde ağrı ve bebeğin aşağıya doğru hareketi gibi basınç gibi. Karnım çok gergin. Balon gibi. Ve göbeğim aşağıda.:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…