2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin bebeginiz. Ben de 35 teyim ve bu ara arttı benim kasilmalarim da.nst de çıkmadı vucut antreman yapiyo doğuma. Ilk doğumunuz mu. Bazen önceki doğumlardan da bi iki cm açıklık olabiliyo. Hayırlı vakitte gelsin insallah

inşallahh ilk doğumum. hepimiz için sağlıkla gelsinlerr haftaya tekrar kontrole çağırdı ama bebeğe kilo aldırmam gerekiyor ne olur ne olmaz. Protein ağırlıklı beslen ve bol su iç dedi doktorum. Sizler kilo aldırıcı ne yiyip içiyorsunuz. Muz yumurta avakado kabak çekirdeği peynir süt yoğurt yiyorum ağırlıklı..

Ayrıca bebek çok hareketli. Ama doktor bunun erken doğuma sebep olmadığını söyledi.
Hakkımızda hayırlısı şaşırdım yahu demek ki hiç beklemediğimiz anda açıkma oluyormuş, bir de acaba bu ciğer geliştirici vs ne zaman bebişin ihtiyacı olmayacak.. en doğru zamanda gelsin inşallah sağlıkla

Ceviz, somon da ekle sağlıklı yağlar önemli.. peynir tereyağı vs

Selamlar. Bebişin kilosu iyi aslında 2500 zayıf mı dedi ki doktor? Muz süt ceviz yemeye çalışıyorum ben de. Benım doktorım da protein agırlıklı beslen dedi. Bazı doktorlar 2 yumurta yediriyor günde ama ben 1 taneyi bile yiyemediğim gün oluyor . Bu arada hoşgeldin

Benım doktor ultrasonla baktıgında rahim agzı kapalı güzel diyor. Burda kastedilen acılma mı anlamadım salı soracam

Bu arada bugün instada bir doktor yazısına denk geldim. Crp 1 in üzerindeyse istediğiniz kadar demir/kan ilacı alın emilimi sağlamaz diyordu. Tabi bunu hamilelik özelinde değil genel durumdan bahsederek yazmıs. Benım crp sürekli 5.3 filan (doktorum normal diyor) zaten o zaman demir hep boşa içiyorum zaten hıc yükselmiyor

ama negatif bir şey olsa senin doktor da bir şey söylerdi bence. Ben de şeyi merak ettim H halihazir bebek tam başaşağı kanala girmiş pozisyonda mı duruyor, açılma o zaman mı başlıyor yani

Hoşbuldum bence tedbir amaçlı +-300 gr ultrason cihazlarıyla doğum arası farkettiği için. 2500 üstü zaten küveze ihtiyaç duymuyormuş. Rahim ağzı açıklığıyla ilgili tam bende bilmiyorum

ama negatif bir şey olsa senin doktor da bir şey söylerdi bence. Ben de şeyi merak ettim H halihazir bebek tam başaşağı kanala girmiş pozisyonda mı duruyor, açılma o zaman mı başlıyor yani
Bebek zaten 1 aydır baş aşağıdaydı. Ama 2 hafta önceki kontrolümde güzel pozisyonunu tam almış demişti.ama baş aşağı olması açılma olacağı anlamına gelmiyor bence benimki erken

Bebek zaten 1 aydır baş aşağıdaydı. Ama 2 hafta önceki kontrolümde güzel pozisyonunu tam almış demişti.ama baş aşağı olması açılma olacağı anlamına gelmiyor bence benimki erken
Ay olsun canımm artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 1-2 haftaya doğsa bence sıkıntı çıkmadan eve gelir seninle ay çok heyecanlı sen çok dikkat et bol bol dinlen artık

Bana doktorum 36 itibariyle artık gelebilir dedi o yüzden endişelenecek bir durumun yok inşallah bebiş hazır olduğunda sağlıklı bir şekilde gelir

Bana doktorum 36 itibariyle artık gelebilir dedi o yüzden endişelenecek bir durumun yok inşallah bebiş hazır olduğunda sağlıklı bir şekilde gelir
Normal doğımda mı 36 itibari ile gelebilir dedi ?

Ben de hıc bilmiyorum salı sorarım

Ben de bugün senin belirtileri yaşıyorum ve tedirginim canım adet sancısı çekiyorum sarı akıntım var Dr sormadim bugün fazla yürüdüm yürüyüş normalde yasak bana hayırlısı olsun bakalım

Ben de bugün senin belirtileri yaşıyorum ve tedirginim canım adet sancısı çekiyorum sarı akıntım var Dr sormadim bugün fazla yürüdüm yürüyüş normalde yasak bana hayırlısı olsun bakalım
Aminn canımm ama bak gaz sancısıda olabiliyor canımm bilgin olsun üşütmektende olabiliyor sorun olacağını sanmıyorumki dün ben fazlaca yürümemiştim arkadaşım Haftalar yakın bence Genelde herkeste bu görülüyor gibime geldi İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…