2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aiyy hadi güzel bir doğum hikayesi ile seni bekliyor olacağız

Kahve alın yanınıza diyorlar sezaryen olacaklar için unutma

Vajinismus nasıl oluyor

Inşallah en hayırlısı olsun hakkinda canım

Ahh hadi grubun ilk doğuranı olabilirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonrasında da bizi tecrübelerinden mahrum bırakma.

Benimde 36 bugün ve 15 Nisan doğum tarihi verdi dr sağlıkla kavuşalım inşallah
listeye ekleyecektm ama sizin bilgiler hiç kayıt olmamış, dilerseniz il, yaş, bebişin cinsiyeti, karar verdiyseniz isim, son adet tarihini söylerseniz ben hemen ekleme yapabilirim

benim annem ve babam çok yakında oturuyorlar aramız 1 sokak, kafamdaki düşünce annem gündüzleri yanımda olsun babam da getir götür işlerini yapsın hani bi yere gidilecekse veya bir şey alınacaksa(eşimin işleri yoğun olur diye hesaplıyorum) akşamları da eşim ve ben bakalım bizle kimse kalmasın, böyle en az bi 20 gün dayanabilirsem denerim , sonrasında eğer ben iyi olursam ihtiyaç oldukça çağırırım. Ama denemeden bilmek çok zor bence..

evet evet bende 2-3 yıldır var , zaten yaptırmadan önce e - nabız bilgilerimi istemişlerdi. Her şeyi didik didik baktılar bende bir sıkıntı yoktu. Fakat yaptırana kadar gebelik denememiştik. Ama mesela bu deneme süreçlerinde kaybım oldu, doğum teminatlı olduğundan kürtajı bile karşıladı. Bakalım dün sordum işte hani orada sürpriz bi ödeme çıkar mı diye , atıyorum genel anestezi karşılıyodur da spinal karşılamıyodur gibi o kadar detayını o da bilmiyor ama topuk kanı falan veya bebişle alakalı ilk kontroller dahilmiş.

senin doğum tarihi listede yazmıyoor , ayın kaçı hemen ekliyim

Bu konuda bilgisi olan alan vs yok mu?

selam kızlar. kontroldeydım sabah. 35+0 2670 kılo olmus bebısım buna sevındım cunku 2 hafta once 1900 dü. iyi almıs 2 haftada daha doğrusu ben yiyecekleri biraz arttırdım etkisi olmus. kan akışı ve suyu gayet iyi dedi. perine masajını gösterecekti ancak bebek ters dönmüş. 2 hafta önce doğum pozisyonuydu ama sımdı makat geliş olmus buna üzüldüm. doktor secde hareketlerını yap ve yer sil döner daha vakit var dedi. 10 gün sonra tekrar göreyim dedi. sormam gereken hıc bısı soramadım yine tabii ki :) bende haberler bunlar.

Bu arada bebeğin dönmesi için yap dediği secde hareketi de şu :

Merhaba kızlar. 35+2yim. Dün nstye girdim hafif sancı çıktı. İlaç verdi doktorum. Perşembe tekrar giricem nstye. Doktor en azından 36-37lere kadar tutmaya çalışalım aceleci çıktı senin kız kilosu da iyi sorun olmaz dedi daha evimin temizliğini de yaptırmadım bi panik oldum. 38 gibi gelir diye düşünüyordum ama 38i görmeyecez galiba

Çok sevindim baya kilo almış maşallah. Zaten uygulamadan baktım tam olarak bu kilolarda olması gerekiyor haftasıyla uyumlu <3. Bu hareket hamile yogasında da çok yaptırılıyor aşağı bakan köpek diye geçiyor. Ama sondaki bacak açmalar hariç. Daha çok var doğum zamanına inşallah döner tekrar doğum pozisyonuna <3

Ayy ne güzel kavuşmanıza az kalmış sağlıkla gelsin

Canımm ay kilosuna çok sevindim ya Darısı başıma.. bence de döner ama ev işi ödevi vermese iyiymiş kim silecek şimdi yerleri diye düşündüm

Evi falan düşünme bebişe odaklan azcık kalmış hem de kilosu da iyiyse oh çok sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Sen sancı hissediyor muydun kendin?

Evi falan düşünme bebişe odaklan azcık kalmış hem de kilosu da iyiyse oh çok sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Sen sancı hissediyor muydun kendin?
Yani geceleri uzanınca sanki regl sancısı gibi kasıklarımda bir şeyler hissediyorum. Onun dışında bir şey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…