Aaa hadi hayırlısı olsuunnn sağlıkla doğsunlar bıdıklarBenimde 36 bugün ve 15 Nisan doğum tarihi verdi drsağlıkla kavuşalım inşallah
Aiyy hadi güzel bir doğum hikayesi ile seni bekliyor olacağızBende az aldım ama işe gittiğim için mecbur aldım 3-5, onları da pamuklu aradım. H&m iyi geldi bana en çok, çorabı falan da güzeldi.
Evet, ben 37+5im, haftaya sezeryan okacak, pazartesi ya da salı, sancı başlamadan planlı, benim de ilk doğum ondan çok heyecanlıyım. 38+5te doğacak. Haftaya bugün ya da yarın bu saatlerde kızıma kavuşmuş olacağım Allahın izniyle
Hadi hayırlısı bakalım çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsınBenim kontrol çarşamba, evet ilk doğum çoook heyecanlıyım
Vajinismus nasıl oluyorKızlar daha önce normal doğum yapmış olanlar bi gelinnben vajinismusu tam yenemeden hamile kaldım hatırlayanlar vardır. Şimdi devlet takipliyim yani öncelik normal doğum. Ben de zaten normal doğum yapabileceksem eğer isterim denemeyi. Kendime inancım da var tek korkum istemsiz şekilde kendimi kasar mıyım? Bebeğime zarar verir miyim doğum esnasında?
Daha komik olan sorum ise şu: bebek geri içeri kaçar mıinsanın daha önce yaşamadığı bir şeye hazırlanması ne zormuş aklıma olmadık sorular geliyor. Ikınırken gelen bebek ıkınmayı bıraktığımızda (youtubedaki videolardan öğrendiğim kadarıyla yani sancının geçtiği o dinlenme noktasında) olduğu yerde mi kalıyor sonraki ıkınmaya kadar bi ben miyim böyle şeyler düşünen, saçma gibi geliyor bana sorularım. Umarım değildir
Kesinlikle bakın ben stres üzüntü ve kahve içmedim anestezi atamadım doğumdan 3 gün sonra epilepsi geçirdim doğum sonrası sendrom diyorlarAiyy hadi güzel bir doğum hikayesi ile seni bekliyor olacağız
Kahve alın yanınıza diyorlar sezaryen olacaklar için unutma
Inşallah en hayırlısı olsun hakkinda canımDoktorum psikolojik destek al yapabilirsin normal dedi, normal doğum yanlısı olduğu için eğer gerçekten yapamayacağım bir şey olsa söylerdi heralde diyorum ben de. Küçük bir şehirde yaşıyorum psikolojik desteği nereden alcam bulamadımkendi kendimi destekliyorum şimdilik doktorum yapabilirsin çatı muayenesi yaparız bi öncesinde dedi. Ama hadi çatı muayenesinden önce sancım gelirse ki zaten çatı muayenesi doğumdan daha korkutucu geliyor bana
bir ben miyim korkan bu grupta nisan anaları
Ahh hadi grubun ilk doğuranı olabilirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonrasında da bizi tecrübelerinden mahrum bırakma.Bende az aldım ama işe gittiğim için mecbur aldım 3-5, onları da pamuklu aradım. H&m iyi geldi bana en çok, çorabı falan da güzeldi.
Evet, ben 37+5im, haftaya sezeryan okacak, pazartesi ya da salı, sancı başlamadan planlı, benim de ilk doğum ondan çok heyecanlıyım. 38+5te doğacak. Haftaya bugün ya da yarın bu saatlerde kızıma kavuşmuş olacağım Allahın izniyle
listeye ekleyecektm ama sizin bilgiler hiç kayıt olmamış, dilerseniz il, yaş, bebişin cinsiyeti, karar verdiyseniz isim, son adet tarihini söylerseniz ben hemen ekleme yapabilirimBenimde 36 bugün ve 15 Nisan doğum tarihi verdi drsağlıkla kavuşalım inşallah
benim annem ve babam çok yakında oturuyorlar aramız 1 sokak, kafamdaki düşünce annem gündüzleri yanımda olsun babam da getir götür işlerini yapsın hani bi yere gidilecekse veya bir şey alınacaksa(eşimin işleri yoğun olur diye hesaplıyorum) akşamları da eşim ve ben bakalım bizle kimse kalmasın, böyle en az bi 20 gün dayanabilirsem denerim , sonrasında eğer ben iyi olursam ihtiyaç oldukça çağırırım. Ama denemeden bilmek çok zor bence..Aynen yaşayıp göreceğiz artık. Allah kolaylık versin canım. Hallederiz inşallah :) Bebeğe desteğe aileleri ne kadar çağırmayı düşünüyorsunuz. Benim annem çalışıyor 2 hafta gelmesi yeter mi acaba. Eşim de daha serbest çalışabildiği için o da destek olacak.
evet evet bende 2-3 yıldır var , zaten yaptırmadan önce e - nabız bilgilerimi istemişlerdi. Her şeyi didik didik baktılar bende bir sıkıntı yoktu. Fakat yaptırana kadar gebelik denememiştik. Ama mesela bu deneme süreçlerinde kaybım oldu, doğum teminatlı olduğundan kürtajı bile karşıladı. Bakalım dün sordum işte hani orada sürpriz bi ödeme çıkar mı diye , atıyorum genel anestezi karşılıyodur da spinal karşılamıyodur gibi o kadar detayını o da bilmiyor ama topuk kanı falan veya bebişle alakalı ilk kontroller dahilmiş.Canım seni uyarayım eğer önceden tanısı konmuş bir hastalığın varsa maalesef ameliyat vs karşılamıyor bunu sor benim arkadaşımın da vardı daha önce guatrdan teşhis konduğu için maalesef ameliyatını karşılamadılar oğlunun da aynı daha önce devlette bademcik bakıldığı için ameliyat yapmadılar çocuğu bunu bir sor araştır
senin doğum tarihi listede yazmıyoor , ayın kaçı hemen ekliyimBenim de son 1 aydır derdim bu. Neyde ki evdeyim. Loğusa pijamalarıyla taytla ve bol tshirt takılıyorum. İşe giderken karnım bu kadar büyük değildi. İki tane h&mden elbise almıştım onları giyiyordum. Bir de hamile kıyafetlerinin kumaşları da çok kötü hep akrilik polyester, giyesim gelmiyor. Ben şu anda genel olarak kıyafet giymeyi sevmiyorum. Her şey batıyor kaşındırıyor ya da terletiyorHamile tshirtleri bile biraz rahatsız geliyor, dayanıyorum son 1 hafta
İyi akşamlar herkese.
Ablam yeğenimden kalma biberon vs verdi philips aventin küçük cam biberonlarından.
Onları kullanmayı düşünüyorum ama emzik kısımlarını yenileyeceğim. Hangisini almalıyım kararsız kaldım. Bilgisi olan yardım edebilir mi? İkisi de yenidoğan ama 1 numara mı, 2 numara mı olmalı
Çok sevindim baya kilo almış maşallah. Zaten uygulamadan baktım tam olarak bu kilolarda olması gerekiyor haftasıyla uyumlu <3. Bu hareket hamile yogasında da çok yaptırılıyor aşağı bakan köpek diye geçiyor. Ama sondaki bacak açmalar hariç. Daha çok var doğum zamanına inşallah döner tekrar doğum pozisyonuna <3selam kızlar. kontroldeydım sabah. 35+0 2670 kılo olmus bebısım buna sevındım cunku 2 hafta once 1900 dü. iyi almıs 2 haftada daha doğrusu ben yiyecekleri biraz arttırdım etkisi olmus. kan akışı ve suyu gayet iyi dedi. perine masajını gösterecekti ancak bebek ters dönmüş. 2 hafta önce doğum pozisyonuydu ama sımdı makat geliş olmus buna üzüldüm. doktor secde hareketlerını yap ve yer sil döner daha vakit var dedi. 10 gün sonra tekrar göreyim dedi. sormam gereken hıc bısı soramadım yine tabii ki :) bende haberler bunlar.
Ayy ne güzel kavuşmanıza az kalmış sağlıkla gelsinMerhaba kızlar. 35+2yim. Dün nstye girdim hafif sancı çıktı. İlaç verdi doktorum. Perşembe tekrar giricem nstye. Doktor en azından 36-37lere kadar tutmaya çalışalım aceleci çıktı senin kız kilosu da iyi sorun olmaz dedidaha evimin temizliğini de yaptırmadım bi panik oldum. 38 gibi gelir diye düşünüyordum ama 38i görmeyecez galiba
Canımm ay kilosuna çok sevindim yaselam kızlar. kontroldeydım sabah. 35+0 2670 kılo olmus bebısım buna sevındım cunku 2 hafta once 1900 dü. iyi almıs 2 haftada daha doğrusu ben yiyecekleri biraz arttırdım etkisi olmus. kan akışı ve suyu gayet iyi dedi. perine masajını gösterecekti ancak bebek ters dönmüş. 2 hafta önce doğum pozisyonuydu ama sımdı makat geliş olmus buna üzüldüm. doktor secde hareketlerını yap ve yer sil döner daha vakit var dedi. 10 gün sonra tekrar göreyim dedi. sormam gereken hıc bısı soramadım yine tabii ki :) bende haberler bunlar.
Evi falan düşünme bebişe odaklanMerhaba kızlar. 35+2yim. Dün nstye girdim hafif sancı çıktı. İlaç verdi doktorum. Perşembe tekrar giricem nstye. Doktor en azından 36-37lere kadar tutmaya çalışalım aceleci çıktı senin kız kilosu da iyi sorun olmaz dedidaha evimin temizliğini de yaptırmadım bi panik oldum. 38 gibi gelir diye düşünüyordum ama 38i görmeyecez galiba
Yani geceleri uzanınca sanki regl sancısı gibi kasıklarımda bir şeyler hissediyorum. Onun dışında bir şey hissetmiyorumEvi falan düşünme bebişe odaklanazcık kalmış hem de kilosu da iyiyse oh çok sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Sen sancı hissediyor muydun kendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?