Benim de hemen olmuyor, ağlıyor bayağı tutana kadar hatta emzirirken hiç rahat edemiyorum çünkü çocuğun üstüne eğilmek zorunda kalıyorum sırtım belim kopuyor vallaYapıyorum da hemen olmuyor cebelleserek neyse artık:)
Aynı durumdayım ben de kesiyorum artık 20 dk da , yoksa kusuyor çokKızlar siz bebekleri emzirirken doyduklarını anlayıp duruyorlar mı? Ben hep süre tutmaya çalışıyorum çalışıyorum, midesinin durumunu tahmin etmeye çalışarak kendim ayırıyorum. Sütü sagıp kaç dakikada kaç geliyor ne kadar içmesi lazım diye hayal etmeye çalışıyorum. Çünkü ben ayırmazsam sanki sonsuza kadar Emecekmiş gibi geliyor ve sonrasında da kusuyor fazla ictigi için kustuğunu düşünüyorum sizin bebeler doyduğuğunda kendisi mi ayrılıyor
Kızlar bebeğinizde boğuluyomuş gibi sesler oluyo mu ara sıra hiiii şeklinde tiz bi ses aklımı alıyo boğuluyo sanıyorum. Bi de hırıltısı oluyo bazen sanki burnu tıkalıymış gibi
Ay bende de var bence genzi tıkalı yazık arada kusarken zaten balgamlı gibi çıkıyo rahatlıyo o zamanBirebır aynısı oluyor
Hi sesi ve hırıltı
Çok şükürBir de gece nasıl uyucam korkarım bişi olur mu ki dıye bebegım yeni geldı evıne cok sukur
Of evet, olmaz mı? Sizinkiler daha ufak, benimkinin 40’ı çıkacak yakında. O sesler baya artıyor. Minim ık mıklad yerini aa, hiiii falana bırakıyor. Horluyor gibi de oluyor. Onlar hep karından nefes aldıkları için. Boğuluyor gibi de oluyor. Benimki süt gelirse öksürüp kurtarıyor artık kendisini. O seslerle uyu uyuyabilirsenKızlar bebeğinizde boğuluyomuş gibi sesler oluyo mu ara sıra hiiii şeklinde tiz bi ses aklımı alıyo boğuluyo sanıyorum. Bi de hırıltısı oluyo bazen sanki burnu tıkalıymış gibi
Birebır aynısı oluyor
Hi sesi ve hırıltı
Düzenli bir doktor bulamadım ki sorularımı sorayım hepsinde bu sesler varsa normal o zamanOf evet, olmaz mı? Sizinkiler daha ufak, benimkinin 40’ı çıkacak yakında. O sesler baya artıyor. Minim ık mıklad yerini aa, hiiii falana bırakıyor. Horluyor gibi de oluyor. Onlar hep karından nefes aldıkları için. Boğuluyor gibi de oluyor. Benimki süt gelirse öksürüp kurtarıyor artık kendisini. O seslerle uyu uyuyabilirsenUyanırken de ağlamak yerine kış gibi ötüyor benim kız ayakları da kaldırıp.
İlk bir ay max 3 saatte bir emzirip sonra gece beslemesi bırakılıyor. Birisi sormuştu. Benim kız bir gece 6 saat bile uyudu, süper bir geceydi. Önsüt az alsın diye 1. Aydan sonra azıcık emme süreleri artıyor ki midesi de büyüsün, alışsın.
Sarılıkla ilgili, benim kızım fototerapi de aldı, ona rağmen yüzünde hala çok hafif var. İlk 14 gün kritik, dikkatli olun. Göbeğin altına inmesin, inerse doktora söyleyin. Şöyle anlaşılıyor, bastırın, bastırdığınız yer sarıysa sarılık vardır. Bacağına basınca varsa mutlaka hastaneye götürün. Biz öyle anladık.
Ben eczaneden aldım ama daha hiç kullanmadım. Sürekli hırıltılı ses çıkarıyor kullansam mı bilemiyorumBu minnacıklara burun temizliğini nasıl yapıcaz ya hangi serum fizyolojikten aldınız?
Kimyonlu suyu genelde anneler içiyo diye biliyorum bebeğe verildiğini duymadımDün gece çok gazı oldu bebeğimin. Annem kimyon kaynatıp 1 çay kaşığı kadar verdi. Böyle kimyon suyu vereniniz var mı?
Hırıltılı ses bizde de var burnu tıkandı mı acaba diye düşünüyorum anlayamıyorumBen eczaneden aldım ama daha hiç kullanmadım. Sürekli hırıltılı ses çıkarıyor kullansam mı bilemiyorum
Benımkı de 35 gunlukOf evet, olmaz mı? Sizinkiler daha ufak, benimkinin 40’ı çıkacak yakında. O sesler baya artıyor. Minim ık mıklad yerini aa, hiiii falana bırakıyor. Horluyor gibi de oluyor. Onlar hep karından nefes aldıkları için. Boğuluyor gibi de oluyor. Benimki süt gelirse öksürüp kurtarıyor artık kendisini. O seslerle uyu uyuyabilirsenUyanırken de ağlamak yerine kış gibi ötüyor benim kız ayakları da kaldırıp.
İlk bir ay max 3 saatte bir emzirip sonra gece beslemesi bırakılıyor. Birisi sormuştu. Benim kız bir gece 6 saat bile uyudu, süper bir geceydi. Önsüt az alsın diye 1. Aydan sonra azıcık emme süreleri artıyor ki midesi de büyüsün, alışsın.
Sarılıkla ilgili, benim kızım fototerapi de aldı, ona rağmen yüzünde hala çok hafif var. İlk 14 gün kritik, dikkatli olun. Göbeğin altına inmesin, inerse doktora söyleyin. Şöyle anlaşılıyor, bastırın, bastırdığınız yer sarıysa sarılık vardır. Bacağına basınca varsa mutlaka hastaneye götürün. Biz öyle anladık.
Bu minnacıklara burun temizliğini nasıl yapıcaz ya hangi serum fizyolojikten aldınız?
Hırıltılı ses bizde de var burnu tıkandı mı acaba diye düşünüyorum anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?