Benimkide desteksiz oturmuyor yüz üstü durmadığı için emeklemiyorda ama işine gelmediği için yapmadığını biliyorum bence hiç can sıkacak bir durum değil önemli olan doktorların dediği zaman aralığında yapmış olmaları kimi çocuk 10 aylıkken yürüyor kimisi 18 aylıkken ikiside normal olarak kabul ediliyor sonuçta sağlıklı olsunlarda acelesi yok bunların yarışta değiller sonuçta :)
Benimkide desteksiz oturmuyor yüz üstü durmadığı için emeklemiyorda ama işine gelmediği için yapmadığını biliyorum bence hiç can sıkacak bir durum değil önemli olan doktorların dediği zaman aralığında yapmış olmaları kimi çocuk 10 aylıkken yürüyor kimisi 18 aylıkken ikiside normal olarak kabul ediliyor sonuçta sağlıklı olsunlarda acelesi yok bunların yarışta değiller sonuçta :)
Insallah otursunda bi ara saglıgı yerınde olsun yeter :) benımde desteklı oturuyor ama ben biraz alan vermedım gene bayadır
Yere atmak lazım cok tur atıyor rn son kafa bi yere degıyor ben korkumdan koymadım bi kaç haftadır dıkkat ederek koyayım az guclensın ama benımkı de gene yuzustu durmuyor hemen dönuyor
Bu atak gercekten var yemesi cok zorlastı iyileşti de şükür bir bakayım şu atak haftalarına dedim hrsaplaya bastım o da ne olaki 26. Hafta atagındaymısız son gun gozukuyor bugun hadi ınsallah
bazilari hic surunmeden emekliyor, hic destekli oturmadan desteksiz oturmaya bir anda geciyor hepsinin sureci cokk farkli ama gelisimsel bi artisi eksisi yok bencede dediginiz gibi
benim oglumda tam 5 aylik 10 kilo 71 cm hic hantal degil, 1 aya yakin zamandir her yere surunerek gidiyor, kendini kaldiriyor, 4 aydan beri donuyor ve oturuyor yani hafiflikle hareketin pek bir alakasi yok hemde sadece anne sutuyle besleniyor sagligi da gayet yerinde
gun icinde genelde 3-4 saatte 1 emiyor 10-15 dakika filan suruyor toplam iki meme, bir de emzirerek uyutuyorum o yarim saate yakin suruyor gece 1 kere kalkiyor bir de sabah uyaninca emiyor onlar 20 dakika ama bazen gun icinde 5 saat emmedigide olabiliyor tamamen ona birakiyorum dogdugundan beri
gun icinde genelde 3-4 saatte 1 emiyor 10-15 dakika filan suruyor toplam iki meme, bir de emzirerek uyutuyorum o yarim saate yakin suruyor gece 1 kere kalkiyor bir de sabah uyaninca emiyor onlar 20 dakika ama bazen gun icinde 5 saat emmedigide olabiliyor tamamen ona birakiyorum dogdugundan beri
6. Ay aşısını olduk şukur hastalıktan dolayı 4 gun gecıktık bisi olmaz ınsallah ama oldugundan beri aşırı huzursuz belkı de antibiyotik igenlerın ardından oldu dıyedır hayırlısı
Boyumuz biraz kısa erken dogdu dıye sanırım zaten biz de uzun degılız o da var bi de kısaydı dogdugunda da
Insallah birden atar boyu
Bakayım 3 hafta sonra dogsaydıkta kısamıymısuz
Gene kısa ama cok degıl o zaman içimi rahatlatmak icin duzeltilmişe bakayım
Gerçi makalede okumustum ilk bas cevresı sonra kılo boy da ta 7 yaşı bile bulabılırmıs erken doganlarda yakalaması neyse buna şukur