- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ben ılık süt içince rahatlatıyordu canım. Ama o da çare etmemeye başlayınca doktoruma sordum Rennie içebilirsin demişti. Doktoruna sor kullanabilirsin derse kullan.Kızlar 19+2 günlüğüm bende 2 gündür midem yanıyor su içiyorum boğazım yanıyor resmen mide ekşimesi bulantı boğazıma kadar gelen bi yanma hissi yani tuhaf şeyleryaşayan varmı aranızda ne iyi geliyor
Evet ilk canım heralde ondan çıkmadı bi de boyum 175 boydan da kaldırıyor heralde ondan belli olmuyor da olabilirİlk gebeliğin mi cnm ben ilk gebeligimde altı aylık hamileyken velilerim inanmiyordu hiç göbeğim yoktu şimdi dört aylık maşallah göbeğim yedi aylık gibi
ikisi de güzel, şimdiden hayırlı olsun. chicco'nun tekerlekleri bir tık daha büyük görünüyor, daha konforlu olabilir hem anne hem bebek açısından. kullanan birilerine sorup öyle karar ver bence :) bu arada yabancı bir web sitesi var, ben oradan da bakıp karşılaştırıyorum ürünleri, hamilton yok sitede göremedim ama chicco'nun değerlendirmesinde kaldırımda kullanımı biraz zor gibi bir yorum okudum aklında olsun.Kızlar bebek arabası konusunda şu iki araba aynı özellikleri taşıyormuş. Hamilton için Chicco nun muadili dedi adam. Gerçekten çok rahat chicco tek elle çok güzel kapanıyor. Hamilton da rahat kapanıyor sayılır. Aralarında neredeyse 4000TL ye yakın fark var. İkisi de 22 kiloya kadar bebek taşıyabiliyormuş. Diğer bebek arabalarının çoğu 15 kiloya kadar falan taşıyabiliyormuş. Tabi o kilo olayı içinde bebek 15 ya da 22 kilo olunca çat diye kırılmayacak araba, kullanmaya devam edersiniz yine dedi. İki araba da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ancak tek yön. Kendinize çeviremiyorsunuz. Adam da dedi ki zaten bebek en fazla 7-8 ay anneye bakarak durabiliyor taş çatlasın sonra düz gidip dışarıyı seyretmek istiyor dedi. Eğer maddiyat ile ilgili sıkıntınız yok ise Chicco ya puset de takılabiliyor ayrıca. Pusetli hali 15.000TL civarıydı. Bilgi verim dedim.
Ben arkadaşımdan ilk aylar için kendi bebek arabasını almayı düşünüyordum ancak almama gerek kalmayabilir. Sadece araba için pusetini alabilirim. Bebek arabasına yatırıp bebişi koyup gezdirebiliriz bir yere gidince diye düşünüyorum. Bu iki arabadan birini alacağım ben de.
Chicco
Hamilton
Hamiltonu travel alıp pişman olup sonradan alan arkadaşlarım var başta zaten kullanacağın bi araba varmış anladığım sonrası için de çok para verme özellikler hemen hemen aynıysa al gitsin hamiltonuKızlar bebek arabası konusunda şu iki araba aynı özellikleri taşıyormuş. Hamilton için Chicco nun muadili dedi adam. Gerçekten çok rahat chicco tek elle çok güzel kapanıyor. Hamilton da rahat kapanıyor sayılır. Aralarında neredeyse 4000TL ye yakın fark var. İkisi de 22 kiloya kadar bebek taşıyabiliyormuş. Diğer bebek arabalarının çoğu 15 kiloya kadar falan taşıyabiliyormuş. Tabi o kilo olayı içinde bebek 15 ya da 22 kilo olunca çat diye kırılmayacak araba, kullanmaya devam edersiniz yine dedi. İki araba da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ancak tek yön. Kendinize çeviremiyorsunuz. Adam da dedi ki zaten bebek en fazla 7-8 ay anneye bakarak durabiliyor taş çatlasın sonra düz gidip dışarıyı seyretmek istiyor dedi. Eğer maddiyat ile ilgili sıkıntınız yok ise Chicco ya puset de takılabiliyor ayrıca. Pusetli hali 15.000TL civarıydı. Bilgi verim dedim.
Ben arkadaşımdan ilk aylar için kendi bebek arabasını almayı düşünüyordum ancak almama gerek kalmayabilir. Sadece araba için pusetini alabilirim. Bebek arabasına yatırıp bebişi koyup gezdirebiliriz bir yere gidince diye düşünüyorum. Bu iki arabadan birini alacağım ben de.
Chicco
Hamilton
Ben de 3 gun olcak iyice cıvkı cıktı içimde patlıcak kayısı kurusu alayım bariBen de birkaç gündür yapamıyorum ama sürekli katı beslendim ve birkaç gündür kefir de içmedim, sanki kefir içince çok faydasını gördüğüme inanıyorum, vajinal akıntı içinde, doğal, cam şişede alıyorum kefiri, deneyebilirsin canım
miden nasıl oldu biraz daha iyi misin bu arada?Ben de 3 gun olcak iyice cıvkı cıktı içimde patlıcak kayısı kurusu alayım bari
Ben daha gitmedim doktora; eve geldik, yarın buradaki kadın doğuma bi görünsem mi yoksa salı günü kendi doktoruma mı gitsem bilemedim yamiden nasıl oldu biraz daha iyi misin bu arada?Karusel senden de bi daha haber çıkmadı sen de iyiyim de rahatlayayım <3
Burdayım canım, iyiyim görünürde bi ağrım kanamam yok eve geldik, eşim bugün ve yarın çalışacak ondan dolayı yarın kendim burda devletteki kadın doğumcuya bi görünsem mi yoksa salı günü kendi doktoruma mı gitsem diye düşünüyorum. Bir aksilik olsa belli olurdu herhalde
Bende lansinoh manuel var, ilk zamanlar benim sütüm çoktu bebem uyurken taş gibi oluyordu onla sağıp rahatlıyordum ya da memlekete gittiğimizde kayınvalideme süt sağıp bıraktığım oluyordu biz eşimle dışarıdayken içirsinler diye. Bu amaçla kullandım ben ama manuelde zorlandım. Şimdi elektrikli almayı düşünüyorum, bebem 4-5 aylıkken okul açılacak çok ders almayacağım ama sabah bir iki kez ben yokken içsin diye sağarım, kaşık biberonla verdireceğim biberona alışmasın diye, bir de sonradan günün telaşı, yorgunluk, bi ara oğlumda egzama çıktı alerji sanıp diyet yaptım bu nedenlerle sütüm azalmıştı; herhangi bir sebeple sütümün azaldığı bir dönemde çoğaltmak için sağarım diyorum.Kızlar özellikle tecrübeli anneler göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz yani manuel almak gibi bi niyetim yok almışken elektrikli olsun diyorum onda da en iyisi lansinoh diye biliyorum ama 2 bin TL o da hani illa lazım olur mu illa kullanmamız gerekir mi illa lansinoh mu olmalı yani kendi fikrim aslında sütümüzün bol bol olduğunu düşünürsek bebek emse bile boşaltamaz mastit olmamak için illa sagmamiz gerekiyor gibi geliyor bir de tabi meme reddi yaşanırsa falan yine sağıp vermemiz gerek okey ama belki hiç sütümüz gelmedi emziremedik falan dersek ki bu düşük bi ihtimal değil çevremde gördüğüm kadarıyla o zaman da gerek yok gibi bi de önceden süt sağma mi varmış gibi de dusunceler de geliyor aklımabirileri bizi bilgilendirirse çok iyi olurrrr
Gülüm ben ilk çocuğumda meme ucum yok oldu birden süt dolunca bende sağıp bebeğime verdim sonra kızım mememi almamaya başladı annem kızdı bırakmadı biberonla verim sağlığımı sakladım bebeği zorla memeye alıştırdım sonra içtikçe göğüslerimrahatladıKızlar özellikle tecrübeli anneler göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz yani manuel almak gibi bi niyetim yok almışken elektrikli olsun diyorum onda da en iyisi lansinoh diye biliyorum ama 2 bin TL o da hani illa lazım olur mu illa kullanmamız gerekir mi illa lansinoh mu olmalı yani kendi fikrim aslında sütümüzün bol bol olduğunu düşünürsek bebek emse bile boşaltamaz mastit olmamak için illa sagmamiz gerekiyor gibi geliyor bir de tabi meme reddi yaşanırsa falan yine sağıp vermemiz gerek okey ama belki hiç sütümüz gelmedi emziremedik falan dersek ki bu düşük bi ihtimal değil çevremde gördüğüm kadarıyla o zaman da gerek yok gibi bi de önceden süt sağma mi varmış gibi de dusunceler de geliyor aklımabirileri bizi bilgilendirirse çok iyi olurrrr
Ben çocuk doktoru bir tandığıma sordum. Artık mutlaka süt sağmayı öneriyorlar. Emzirdikten sonra kalanı sağıp poşetlerde dondurun diyorlar. Bebeğin çene gücü az kalıyormuş emmeye küçükken, o da süt kesilmesine sebep okuyormuş. Anne sütü Birkaç ay buzlukta duruyormuş. O bana madela önerdi en çok ya da lansinoh, lansinoh meme ucu kremi de iyiymiş.Kızlar özellikle tecrübeli anneler göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz yani manuel almak gibi bi niyetim yok almışken elektrikli olsun diyorum onda da en iyisi lansinoh diye biliyorum ama 2 bin TL o da hani illa lazım olur mu illa kullanmamız gerekir mi illa lansinoh mu olmalı yani kendi fikrim aslında sütümüzün bol bol olduğunu düşünürsek bebek emse bile boşaltamaz mastit olmamak için illa sagmamiz gerekiyor gibi geliyor bir de tabi meme reddi yaşanırsa falan yine sağıp vermemiz gerek okey ama belki hiç sütümüz gelmedi emziremedik falan dersek ki bu düşük bi ihtimal değil çevremde gördüğüm kadarıyla o zaman da gerek yok gibi bi de önceden süt sağma mi varmış gibi de dusunceler de geliyor aklımabirileri bizi bilgilendirirse çok iyi olurrrr
Ben iyiyim sag olasın canım benım crp degeri normal heralde ya bir suru kısı yazmıs hamılelıkte oluyormus galıbamiden nasıl oldu biraz daha iyi misin bu arada?Karusel senden de bi daha haber çıkmadı sen de iyiyim de rahatlayayım <3
Bence salı günü kendi doktoruna git canım devam eden bişey yoksa sıkıntı yoktur inşallahBurdayım canım, iyiyim görünürde bi ağrım kanamam yok eve geldik, eşim bugün ve yarın çalışacak ondan dolayı yarın kendim burda devletteki kadın doğumcuya bi görünsem mi yoksa salı günü kendi doktoruma mı gitsem diye düşünüyorum. Bir aksilik olsa belli olurdu herhalde
Öyle yaptım aldım randevuBence salı günü kendi doktoruna git canım devam eden bişey yoksa sıkıntı yoktur inşallah
Ne güzel işte bende aksine önceden çok istahliydim artık iştahım yok midem küçülmüş gibi geliyorKızlar ben doymuyorum. Resmen doymuyorum yani. Hele hamsiye fena sardım bi oturuşta yarım kilo hamsi yiyorum. Bu iştah beni korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?