2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence mila canım sen başından beri mila istiyorsun içine sinen olsun boşver eşin geçen de Ecrin istiyordu kafası karışık sen kendi istediğini koy

Bence mila canım sen başından beri mila istiyorsun içine sinen olsun boşver eşin geçen de Ecrin istiyordu kafası karışık sen kendi istediğini koy
Ya tutturmuş dini anlamı olsun diye Ecrin e net tavır koydum diye bidaha söylemez oldu oğlum da bahar Jale Hande müjde gibi eski isimler olsun diyor şakasına kura çektik onun istediklerinden bahar çıktı biz istemiyoruz diye baharı şaka dedik sonra kalandan çekti Mila çıktı sonuç biraz daha düşünelim oldu çok güzel tekme atıyor benim minnoş sizinkiler de kuduruk mu

gunaydın kızlar
Bir bucuk saat yol gidip az dınlenıp 2 bucuk saat daha yol gitsem sıkıntı mı sizce 18+0 ım

Ya tutturmuş dini anlamı olsun diye Ecrin e net tavır koydum diye bidaha söylemez oldu oğlum da bahar olsun diyor şakasına kura çektik bahar çıktı biz istemiyoruz diye baharı şaka dedik sonra kalandan çekti Mila çıktı sonuç biraz daha düşünelim oldu çok güzel tekme atıyor benim minnoş sizinkiler de kuduruk mu

gunaydın kızlar
Bir bucuk saat yol gidip az dınlenıp 2 bucuk saat daha yol gitsem sıkıntı mı sizce 18+0 ım
Yoruldugun zaman mola vermeye çalış canım araba ile gidiyorsan otobüs ile gidiyorsan zaten yapacak bir şey yok

Ay yok ya benim hiç hareket yok daha 16inci hafta ama benim sizin kaçıncı hafta

gunaydın kızlar
Yok canim bişey olmaz bence ben bugün otobüsle 5-6 saatlik yola gidiyorum dün doktorum yaylada çadır kurmayacağina göre istediğin yere gidebilirsin dedi hatta 16inci hafta benimde tüp Bebek bi de

Yok canim bişey olmaz bence ben bugün otobüsle 5-6 saatlik yola gidiyorum dün doktorum yaylada çadır kurmayacağina göre istediğin yere gidebilirsin dedi hatta 16inci hafta benimde tüp Bebek bi de
Bu arada 8. Haftada da kendi aracimizla yine yolculuk yapmıştim ama o zaman 2 saat git dinlen yürü o şekilde 5 saatlik yola gitmistim

gunaydın kızlar
ben şuan 17+2 yim, haftaya iş için izmir - istanbul yapacağım, herhangi riskli bir durum olmadığından, doktorum eğer kendini rahat hissediyorsan git tabii dedi.. bence bu da kişisel bir konu siz de bir risk yoksa ve doktor onay veriyorsa hayatın içinde olmakta, çok fazla her şeyi kafaya takmadan akışta devam etmekte fayda var. (bu tamamen şahsi fikrim)

Eşyalar birikmeye başladı evde valla. Mart ayında genel bir temizlik olacak evde. Temizlik sonrasından yatak, kıyafet filan ne varsa her şeyi kurarız sanırım. İnşallah zamanında gelir bebişlerimiz.

Ay eskiden tek ara tatilken takip etmesi daha kolaydı şimdi sizde ne zaman ara tatil oluyo anlamıyorum bile. İyi bari azıcık dinlenmiş oldun mis gibi.

Bizde de birikmeye başladı bir dolap aldım o gelsin yerleştireceğim inşallah

Evet genel temizlik çok mantıklı inşallah ben de yaptıracağım zamanında gelsin de minnaklarımız

bundan sonraki seneler teke düşecek gibi yine. Bakan pek tatil vermek istemiyor bize. Gerçekten iyi geldi çünkü son zamanlarda bel ağrısı sorunu yaşıyordum çok fazla. Evde kalmak iyi geldi. Tetanozu da oldum ilk dozunu. Tahlil de yaptırdım. Haftaya da haftasonu detaylım var inşallah herşey güzel çıkar

Ay kuzum inşallah detaylı da güzel geçsin. Ben daha 17+ 3'üm bugün. Detaylı için vaktim var zannediyorum ki. Tetanoz için de 20. haftadan sonra yapılıyordu sanırım demi. Bir de niye 2 doz oluyoruz onu anlamadım.

Ben 21+1 de vurulmuş oldum kuzum. 20-22 arası vurul dedi. 2.dozu sormadım onu gidince soracağım. Detaylıya da 22+6 da gircem. Herşeyi güzelce oluşmuş olsun diye böyle karar verdik

Kaşıntı olayının çıldıracağım, gündüz kaşınıyor, gece kaşınıyor, yara oldu tek sağ memitom ama Allah'tan, kantaron iyi geliyor bir tek

Çok güzel bilgiler vermişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…