- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
18 hafta bugün doldu canımAy yok ya benim hiç hareket yok daha 16inci hafta ama benimsizin kaçıncı hafta
Evet arkanda ilerliyorum takipteyimAy minnoş bir kız daha
Bizim seninle yumurtlama günümüz de aynıydı sanki yanlış hatırlamıyorsam. O gün kız günüydü belki de
Aaa hatırladım doğru. Senin le Bat larımız 1 gün ara ile olmasına rağmen senin kan sonucun çok daha yüksek çıkmıştı.Evet arkanda ilerliyorum takipteyimben yumurtlama hesaplamamıştım ama erken döllenme olmuş senin demişti diğer gruptaki kızlar belki hatırlarsın ben çok anlamıyordum yumurtlama gününden önce olduğu için kız olur diyenler olmuştu falan.. tutuyor heralde o hesapta bilemedim
Canım çok geçmiş olsun. Neyse ki sorunun kaynağı çözülmüş. Asla yiyip içtiğimiz hiç bir şey suyun yerini tutmuyor maalesef ki. Kimisi ben bitki çayı içiyorum su yerine falan diyor çok yanlış mesela. Elimizde sürekli bir şişe olsa iyi olur böylece günde o şişeden kaç defa içtiğimizi takip edip zorlayabilriz su içmek için kendimizi.Kızlar hepinize merhaba 2 gün önce başımdan bir olay geçti size de anlatmak istiyorum o yüzden biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sabah uyandığımda bel ağrım var zannettim önemsemedim 1-2 saat içinde inanılmaz şiddetli bir böbrek ağrısına dönüştü ne oturabildim ne durabildim. Hemen hastaneye gittik ilk ultrasonla bebeğe baktılar durumu gayet iyi dediler sancıdan dolayı açılma olup olmadığına bakmamız lazım varsa dikiş atıcaz erken doğum tetiklenebilir dediler korktuk ama şükür yokmuş. Kan ve idrar testi yaptılar sonuçlar çok kötü değildi ama bir sorun vardı. Böbrek ultrasonuma bakıldı sol böbreğimdi. Doktor iki ihtimal var dedi ya taş düşürüyorsun ya da bebek o kısmı tıkadığı için böbreğin büyüdü müdahale etmemiz için biraz daha gözlemlememiz lazım dedi çünkü taş varsa bile böbrekte görünmüyordu sadece yarı yarıya büyümüştü kanala indiyse de taş bebekten görülemedi. Biraz araştırdım stent falan takılıyormuş baya gözüm korktu ağrım hafifledi derken eve geri gittik. Ama 5-6 kere istifra ettim. Devamlı taş düşsün diye tuvalete çıktım su içtim idrarda gece boyu taş vs göremedik belki kumdur görünmüyordur dedik. Sıcak su koydum o gün öyle geçti. Ertesi sabah daha beter bi acıyla uyandım ağrı diyemem acıydı. Eşimle kayınvalidemler beni apar topar hastaneye kaldırmışlar ben nasıl gittim ne yaptım hatırlamıyorum yine karından ve alttan ultrason yapılmış kesik kesik her şey sadece acilde arka arkaya serumlar takıldığını çok iyi hatırlıyorum o ara ağrı azalınca kendime geldim. Bulantı ilacı vs yapıldı damardan hamile olduğum için de sadece belli başlı parol gibi ilaçlar verebilmişler. Kendime geldiğimde doktorum geldi sonuçlarına göre sen hiç su içmemişsin dedi idrarda kan çıkmış tüm bunlar gerçekten susuzluktan mı başıma geldi dedim evet biraz da enfeksiyonun varmış böbrek tam çalışamadığı için atamamış idrar yolundan oraya sıçramış kum da yapmışa benziyor dedi. Çok şaşırdım su içtiğimi düşünüyordum ama ne zaman çok su içsem gebelikte bulantıdan dolayı çıkarıyordum meyve yiyorum nasılsa su alıyorumdur diye düşünüyordum çok yanılmışım. Uzun bir süre hastanede kaldık bebekten ve benim sağlığımdan emin olunca taburcu ettiler bebeğe önlem olarak progestan benim için de antibiyotikler verdiler haftada bir ultrasona gelmem gerektiği söylendi. Ucuz atlattık desem yeridir. Lütfen su alımınızı yarı yarıya artırın. En ufak bir idrar yolu enfeksiyonunuz varsa böbreklere sıçramadan doktora gidin ben yaşadım kimse böyle bir şeyi yaşasın istemem.
Çok teşekkür ederim canım ben de acı yoldan tecrübe etmiş oldum maalesef. Bundan sonra kesinlikle çok dikkat edeceğimCanım çok geçmiş olsun. Neyse ki sorunun kaynağı çözülmüş. Asla yiyip içtiğimiz hiç bir şey suyun yerini tutmuyor maalesef ki. Kimisi ben bitki çayı içiyorum su yerine falan diyor çok yanlış mesela. Elimizde sürekli bir şişe olsa iyi olur böylece günde o şişeden kaç defa içtiğimizi takip edip zorlayabilriz su içmek için kendimizi.
çok geçmiş olsun. ben de normalde içmeye çalışıyorum ama şu an gözüm korktu daha çok içicemKızlar hepinize merhaba 2 gün önce başımdan bir olay geçti size de anlatmak istiyorum o yüzden biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sabah uyandığımda bel ağrım var zannettim önemsemedim 1-2 saat içinde inanılmaz şiddetli bir böbrek ağrısına dönüştü ne oturabildim ne durabildim. Hemen hastaneye gittik ilk ultrasonla bebeğe baktılar durumu gayet iyi dediler sancıdan dolayı açılma olup olmadığına bakmamız lazım varsa dikiş atıcaz erken doğum tetiklenebilir dediler korktuk ama şükür yokmuş. Kan ve idrar testi yaptılar sonuçlar çok kötü değildi ama bir sorun vardı. Böbrek ultrasonuma bakıldı sol böbreğimdi. Doktor iki ihtimal var dedi ya taş düşürüyorsun ya da bebek o kısmı tıkadığı için böbreğin büyüdü müdahale etmemiz için biraz daha gözlemlememiz lazım dedi çünkü taş varsa bile böbrekte görünmüyordu sadece yarı yarıya büyümüştü kanala indiyse de taş bebekten görülemedi. Biraz araştırdım stent falan takılıyormuş baya gözüm korktu ağrım hafifledi derken eve geri gittik. Ama 5-6 kere istifra ettim. Devamlı taş düşsün diye tuvalete çıktım su içtim idrarda gece boyu taş vs göremedik belki kumdur görünmüyordur dedik. Sıcak su koydum o gün öyle geçti. Ertesi sabah daha beter bi acıyla uyandım ağrı diyemem acıydı. Eşimle kayınvalidemler beni apar topar hastaneye kaldırmışlar ben nasıl gittim ne yaptım hatırlamıyorum yine karından ve alttan ultrason yapılmış kesik kesik her şey sadece acilde arka arkaya serumlar takıldığını çok iyi hatırlıyorum o ara ağrı azalınca kendime geldim. Bulantı ilacı vs yapıldı damardan hamile olduğum için de sadece belli başlı parol gibi ilaçlar verebilmişler. Kendime geldiğimde doktorum geldi sonuçlarına göre sen hiç su içmemişsin dedi idrarda kan çıkmış tüm bunlar gerçekten susuzluktan mı başıma geldi dedim evet biraz da enfeksiyonun varmış böbrek tam çalışamadığı için atamamış idrar yolundan oraya sıçramış kum da yapmışa benziyor dedi. Çok şaşırdım su içtiğimi düşünüyordum ama ne zaman çok su içsem gebelikte bulantıdan dolayı çıkarıyordum meyve yiyorum nasılsa su alıyorumdur diye düşünüyordum çok yanılmışım. Uzun bir süre hastanede kaldık bebekten ve benim sağlığımdan emin olunca taburcu ettiler bebeğe önlem olarak progestan benim için de antibiyotikler verdiler haftada bir ultrasona gelmem gerektiği söylendi. Ucuz atlattık desem yeridir. Lütfen su alımınızı yarı yarıya artırın. En ufak bir idrar yolu enfeksiyonunuz varsa böbreklere sıçramadan doktora gidin ben yaşadım kimse böyle bir şeyi yaşasın istemem.
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar hepinize merhaba 2 gün önce başımdan bir olay geçti size de anlatmak istiyorum o yüzden biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sabah uyandığımda bel ağrım var zannettim önemsemedim 1-2 saat içinde inanılmaz şiddetli bir böbrek ağrısına dönüştü ne oturabildim ne durabildim. Hemen hastaneye gittik ilk ultrasonla bebeğe baktılar durumu gayet iyi dediler sancıdan dolayı açılma olup olmadığına bakmamız lazım varsa dikiş atıcaz erken doğum tetiklenebilir dediler korktuk ama şükür yokmuş. Kan ve idrar testi yaptılar sonuçlar çok kötü değildi ama bir sorun vardı. Böbrek ultrasonuma bakıldı sol böbreğimdi. Doktor iki ihtimal var dedi ya taş düşürüyorsun ya da bebek o kısmı tıkadığı için böbreğin büyüdü müdahale etmemiz için biraz daha gözlemlememiz lazım dedi çünkü taş varsa bile böbrekte görünmüyordu sadece yarı yarıya büyümüştü kanala indiyse de taş bebekten görülemedi. Biraz araştırdım stent falan takılıyormuş baya gözüm korktu ağrım hafifledi derken eve geri gittik. Ama 5-6 kere istifra ettim. Devamlı taş düşsün diye tuvalete çıktım su içtim idrarda gece boyu taş vs göremedik belki kumdur görünmüyordur dedik. Sıcak su koydum o gün öyle geçti. Ertesi sabah daha beter bi acıyla uyandım ağrı diyemem acıydı. Eşimle kayınvalidemler beni apar topar hastaneye kaldırmışlar ben nasıl gittim ne yaptım hatırlamıyorum yine karından ve alttan ultrason yapılmış kesik kesik her şey sadece acilde arka arkaya serumlar takıldığını çok iyi hatırlıyorum o ara ağrı azalınca kendime geldim. Bulantı ilacı vs yapıldı damardan hamile olduğum için de sadece belli başlı parol gibi ilaçlar verebilmişler. Kendime geldiğimde doktorum geldi sonuçlarına göre sen hiç su içmemişsin dedi idrarda kan çıkmış tüm bunlar gerçekten susuzluktan mı başıma geldi dedim evet biraz da enfeksiyonun varmış böbrek tam çalışamadığı için atamamış idrar yolundan oraya sıçramış kum da yapmışa benziyor dedi. Çok şaşırdım su içtiğimi düşünüyordum ama ne zaman çok su içsem gebelikte bulantıdan dolayı çıkarıyordum meyve yiyorum nasılsa su alıyorumdur diye düşünüyordum çok yanılmışım. Uzun bir süre hastanede kaldık bebekten ve benim sağlığımdan emin olunca taburcu ettiler bebeğe önlem olarak progestan benim için de antibiyotikler verdiler haftada bir ultrasona gelmem gerektiği söylendi. Ucuz atlattık desem yeridir. Lütfen su alımınızı yarı yarıya artırın. En ufak bir idrar yolu enfeksiyonunuz varsa böbreklere sıçramadan doktora gidin ben yaşadım kimse böyle bir şeyi yaşasın istemem.
Cokk cok gecmisKızlar hepinize merhaba 2 gün önce başımdan bir olay geçti size de anlatmak istiyorum o yüzden biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sabah uyandığımda bel ağrım var zannettim önemsemedim 1-2 saat içinde inanılmaz şiddetli bir böbrek ağrısına dönüştü ne oturabildim ne durabildim. Hemen hastaneye gittik ilk ultrasonla bebeğe baktılar durumu gayet iyi dediler sancıdan dolayı açılma olup olmadığına bakmamız lazım varsa dikiş atıcaz erken doğum tetiklenebilir dediler korktuk ama şükür yokmuş. Kan ve idrar testi yaptılar sonuçlar çok kötü değildi ama bir sorun vardı. Böbrek ultrasonuma bakıldı sol böbreğimdi. Doktor iki ihtimal var dedi ya taş düşürüyorsun ya da bebek o kısmı tıkadığı için böbreğin büyüdü müdahale etmemiz için biraz daha gözlemlememiz lazım dedi çünkü taş varsa bile böbrekte görünmüyordu sadece yarı yarıya büyümüştü kanala indiyse de taş bebekten görülemedi. Biraz araştırdım stent falan takılıyormuş baya gözüm korktu ağrım hafifledi derken eve geri gittik. Ama 5-6 kere istifra ettim. Devamlı taş düşsün diye tuvalete çıktım su içtim idrarda gece boyu taş vs göremedik belki kumdur görünmüyordur dedik. Sıcak su koydum o gün öyle geçti. Ertesi sabah daha beter bi acıyla uyandım ağrı diyemem acıydı. Eşimle kayınvalidemler beni apar topar hastaneye kaldırmışlar ben nasıl gittim ne yaptım hatırlamıyorum yine karından ve alttan ultrason yapılmış kesik kesik her şey sadece acilde arka arkaya serumlar takıldığını çok iyi hatırlıyorum o ara ağrı azalınca kendime geldim. Bulantı ilacı vs yapıldı damardan hamile olduğum için de sadece belli başlı parol gibi ilaçlar verebilmişler. Kendime geldiğimde doktorum geldi sonuçlarına göre sen hiç su içmemişsin dedi idrarda kan çıkmış tüm bunlar gerçekten susuzluktan mı başıma geldi dedim evet biraz da enfeksiyonun varmış böbrek tam çalışamadığı için atamamış idrar yolundan oraya sıçramış kum da yapmışa benziyor dedi. Çok şaşırdım su içtiğimi düşünüyordum ama ne zaman çok su içsem gebelikte bulantıdan dolayı çıkarıyordum meyve yiyorum nasılsa su alıyorumdur diye düşünüyordum çok yanılmışım. Uzun bir süre hastanede kaldık bebekten ve benim sağlığımdan emin olunca taburcu ettiler bebeğe önlem olarak progestan benim için de antibiyotikler verdiler haftada bir ultrasona gelmem gerektiği söylendi. Ucuz atlattık desem yeridir. Lütfen su alımınızı yarı yarıya artırın. En ufak bir idrar yolu enfeksiyonunuz varsa böbreklere sıçramadan doktora gidin ben yaşadım kimse böyle bir şeyi yaşasın istemem.
Ay çok geçmiş olsun üzüldüm neyse ki atlatmişsiniz gelmiş geçmiş olsun inşallahKızlar hepinize merhaba 2 gün önce başımdan bir olay geçti size de anlatmak istiyorum o yüzden biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sabah uyandığımda bel ağrım var zannettim önemsemedim 1-2 saat içinde inanılmaz şiddetli bir böbrek ağrısına dönüştü ne oturabildim ne durabildim. Hemen hastaneye gittik ilk ultrasonla bebeğe baktılar durumu gayet iyi dediler sancıdan dolayı açılma olup olmadığına bakmamız lazım varsa dikiş atıcaz erken doğum tetiklenebilir dediler korktuk ama şükür yokmuş. Kan ve idrar testi yaptılar sonuçlar çok kötü değildi ama bir sorun vardı. Böbrek ultrasonuma bakıldı sol böbreğimdi. Doktor iki ihtimal var dedi ya taş düşürüyorsun ya da bebek o kısmı tıkadığı için böbreğin büyüdü müdahale etmemiz için biraz daha gözlemlememiz lazım dedi çünkü taş varsa bile böbrekte görünmüyordu sadece yarı yarıya büyümüştü kanala indiyse de taş bebekten görülemedi. Biraz araştırdım stent falan takılıyormuş baya gözüm korktu ağrım hafifledi derken eve geri gittik. Ama 5-6 kere istifra ettim. Devamlı taş düşsün diye tuvalete çıktım su içtim idrarda gece boyu taş vs göremedik belki kumdur görünmüyordur dedik. Sıcak su koydum o gün öyle geçti. Ertesi sabah daha beter bi acıyla uyandım ağrı diyemem acıydı. Eşimle kayınvalidemler beni apar topar hastaneye kaldırmışlar ben nasıl gittim ne yaptım hatırlamıyorum yine karından ve alttan ultrason yapılmış kesik kesik her şey sadece acilde arka arkaya serumlar takıldığını çok iyi hatırlıyorum o ara ağrı azalınca kendime geldim. Bulantı ilacı vs yapıldı damardan hamile olduğum için de sadece belli başlı parol gibi ilaçlar verebilmişler. Kendime geldiğimde doktorum geldi sonuçlarına göre sen hiç su içmemişsin dedi idrarda kan çıkmış tüm bunlar gerçekten susuzluktan mı başıma geldi dedim evet biraz da enfeksiyonun varmış böbrek tam çalışamadığı için atamamış idrar yolundan oraya sıçramış kum da yapmışa benziyor dedi. Çok şaşırdım su içtiğimi düşünüyordum ama ne zaman çok su içsem gebelikte bulantıdan dolayı çıkarıyordum meyve yiyorum nasılsa su alıyorumdur diye düşünüyordum çok yanılmışım. Uzun bir süre hastanede kaldık bebekten ve benim sağlığımdan emin olunca taburcu ettiler bebeğe önlem olarak progestan benim için de antibiyotikler verdiler haftada bir ultrasona gelmem gerektiği söylendi. Ucuz atlattık desem yeridir. Lütfen su alımınızı yarı yarıya artırın. En ufak bir idrar yolu enfeksiyonunuz varsa böbreklere sıçramadan doktora gidin ben yaşadım kimse böyle bir şeyi yaşasın istemem.
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur gebeliği sonlandırma niyetiniz yoksa eğer bence yaptırmayın amniyosentez eğer bişey yoksa boş yere girişim yapılmış olacak varsa da sonlandırmayacaksanız bir anlamı yok başka bir doktorun fikrini de almayı ihmal etmeyin.Selam kızlar, detaylidan çıktım, kalp kapakciginda bir kaçak var dedi ama çok küçük kapanabilir dedi, yine de kitaba dayalı olarak demem gerek ki down riskine karşı amniyosentez öneriyorum dedi, ne yapmalıyım başına gelen var mı
Kalp kapakciginda kaçak çoğunlukla duyduğumuz bir durum zaten bebek doğduktan sonra da büyüdükçe kapanıyor bildiğim sadece buna yönelik mi down olabilir dedi ikili tarama yaptırmamış miydiniz orda temiz mi gelmiştiÇok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur gebeliği sonlandırma niyetiniz yoksa eğer bence yaptırmayın amniyosentez eğer bişey yoksa boş yere girişim yapılmış olacak varsa da sonlandırmayacaksanız bir anlamı yok başka bir doktorun fikrini de almayı ihmal etmeyin.
Kaşıntı konusunda unuttuğum bir şey daha var. Ebe ellerinizi önce soğuk suya tutup ıslatın sonra yağı kullanın dedi. Elin ıslak olması hem daha çok ferahlatıyor hem de yağın etkisini arttırıyor dedi. Hormonlardan olduğu için kasintinin geçmesinin imkanı yok ama dünden beri önerdiği yağ ve suyla rahatladım.Kaşıntı olayının çıldıracağım, gündüz kaşınıyor, gece kaşınıyor, yara oldu tek sağ memitom ama Allah'tan, kantaron iyi geliyor bir tek
Çok güzel bilgiler vermişsin canım
Benim başıma gelmedi canım ama istersen önce forumda bi araştır öyle karar verSelam kızlar, detaylidan çıktım, kalp kapakciginda bir kaçak var dedi ama çok küçük kapanabilir dedi, yine de kitaba dayalı olarak demem gerek ki down riskine karşı amniyosentez öneriyorum dedi, ne yapmalıyım başına gelen var mı
Selam kızlar, detaylidan çıktım, kalp kapakciginda bir kaçak var dedi ama çok küçük kapanabilir dedi, yine de kitaba dayalı olarak demem gerek ki down riskine karşı amniyosentez öneriyorum dedi, ne yapmalıyım başına gelen var mı
Kaşıntı konusunda unuttuğum bir şey daha var. Ebe ellerinizi önce soğuk suya tutup ıslatın sonra yağı kullanın dedi. Elin ıslak olması hem daha çok ferahlatıyor hem de yağın etkisini arttırıyor dedi. Hormonlardan olduğu için kasintinin geçmesinin imkanı yok ama dünden beri önerdiği yağ ve suyla rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?