2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

göbeğe sürmek için neden bebe yağı kullanmıyorduk kötü mü içerikti?

Çok geçmiş olsun canım. Baya badire atlatmışsın. Allah beterinden korusun. Bende ister istemez sorguladım şimdi yeterince su içiyor muyum diye. Bira ne önce sağlığına kavuşursun inşallah

Gerçekten böyle şeyler yüzünden detaylıyı devlette yaptırmak gerektiğine inanıyorum. Özellerin iyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum. Daha fazla test yapıp daha fazla para koparmanın derdindeler ama bunu yaparken annenin gireceği stresi hiç düşünmüyorlar. Eğer haftanız 21-22 olduysa bence başka bir yerde daha detaylıya girin farklı görüş alın içiniz rahat etsin. Amniyosentez yaptırmazdım ben yerinizde olsaydım.

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim. 17 haftalık hamileyim bebek gayet iyi baya hareketliydi ama rahim ağzı uzunluğu 33 mm çıktı doktor sorun yok iyi dedi. Bana biraz düşük gibi geldi ama stres de olmak istemiyorum. Ne yapmam lazım

Tam da ben bugün bir litre su içmedim diye kardeşime söylendim

Hanımlar 17 haftalık olmama iki gün kaldı ama bi haftadır sanki son aylarım gibi yürümeye başladığimda bacak arama baskı var sanki kasık ağrısı zaten var ama bu alt bölüme baskı gibi yürürken ağrıyor oturunca bacaklarımı birleştirmiyorum şimdiden böyle hissediyorum pazartesi kontrolüm var gidicem ama bunu yaşayan var mı aranızda korkuyorum çok ayakta kaldığım için bebek kaymış mı aşagıya

Devlete gittim zaten yarın bir de özele gitmeyi düşünüyorum

gunaydın kızlar
Bir bucuk saat yol gidip az dınlenıp 2 bucuk saat daha yol gitsem sıkıntı mı sizce 18+0 ım
Ben geçenlerde 6 saat yol yaptım yolun yarısı hoplayıp zıpladım arabada yollar çok bozuktu ertesi günde aynı yolu döndüm. Bir ay öncede aynı şekilde yolculuk yaptım bi sıkıntı olmadı. Dr. umda sıkıntı olmaz demişti yolculuklar için.

gunaydın kızlar
Bir bucuk saat yol gidip az dınlenıp 2 bucuk saat daha yol gitsem sıkıntı mı sizce 18+0 ım
Ben on haftalıkken istanbuldan Sivas’a bi kere moral vererek gittim dönüşte de aynı doktora gittim çocuğum ayran olmuş mu dedim şükür rabbime iyiydi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin günde en az 3-3,5 litre su içmek gerekiyor. Hem anlattıklarından dolayı hemde bebeğin suyunun çok olması için. Bebeğin suyu ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi, bir kaç gün önce bende idrar yolları enfeksiyonu geçirdim 4 litreye takın suya çıkardım bugün kültürüm temiz çıkmış sanırım su temizledi. Velhasıl su şuan en önemli besinimiz

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir daha yaşamazsın inşallah

Ben vazgectım napım tup bebısımı zor buldum

Yok canim bişey olmaz bence ben bugün otobüsle 5-6 saatlik yola gidiyorum dün doktorum yaylada çadır kurmayacağina göre istediğin yere gidebilirsin dedi hatta 16inci hafta benimde tüp Bebek bi de
Aslında ben de oyle dusundum gidiyim dedim sonra pıhtı olayım var genetikte cıkan oksapar falan vuruyorum riske atmayım dedım

Aiyy kızlar günde 3-4 lt su nasıl içiyorsunuz ben 1 lt içiyorum korktum şimdi

Ya kızlar 16 haftalik ne karnım var ne de kilo aldım 2 kilo falan aldım saniyordum 69la hamile kalmıştım boyum uzun ama 175 cm. 750 gram almışım sadece ya başta çok kustum acaba o zaman vermis miyimdir onu da bilemedim normal mi bu ya 4 aylık oldu yani artık iyi bişey mi kötü bisey mi anlamadım valla

Kızlar göğüslerim çatlamaya başladı benim. Bugün farkettim alt taraf çatlıyor daha 16+6dayım ve 2 kilo aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Bu kadar erken korkuttu beni.

Bebek kilo aldığı sürece sorun etme canım ben ikinci gebeliğim de 6 kg alarak doğuma gittim kuzenim ikizlerine hamileydi o kadar çok kusup serum yedi ki gebeliğinin ilk aylarinda 8 kg verdi sonlarına doğru toparladı ikizleri çok sağlıklı 13 yasindalar

Kızlar göğüslerim çatlamaya başladı benim. Bugün farkettim alt taraf çatlıyor daha 16+6dayım ve 2 kilo aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Bu kadar erken korkuttu beni.
göğüslerim ve kalçam hem kararma hem çatlama bide koltuk altım şimdiden kararmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…