2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar üç gündür göğüslerime yanlardan doğru dalga dalga sancı vuruyor. Gece yan yatamıyorum acıdan. Şu ana kadar da hassasiyet vardı ama bu ani sancılar yeni başladı. Var mı sizde de?

Kızlar üç gündür göğüslerime yanlardan doğru dalga dalga sancı vuruyor. Gece yan yatamıyorum acıdan. Şu ana kadar da hassasiyet vardı ama bu ani sancılar yeni başladı. Var mı sizde de?
Oluyor süt kanalllarıda genişliyor bebişim geleceğine sevinip mutlu oluyorlar

Bende ecowell ve incia arasinda kaldim icerik olarakta temiz ikisi de. Eczaci kuzeniminde 2 yasina giricek oglu o da incia kullaniyormus ama emin olamiyorum
Herkese merhaba. Bebiş için şampuan, bebek yağı, pişik kremi gibi ürünleri hangi marka düşünüyorsunuz? Weleda, mustela ve ecowell arasında kaldım. Daha önce konuştuysanız görmemiş olabilirim

Ya ben hiç iyi değilim ishal oldum karnıma bi anda sancı giriyo , patates hasliyorum Su içmeye çalışıyorum bir şey olur mu neden oldu ki durduk yere anlamadm. hafif midem de bulanmaya başladı çok korkuyorum

Benim de 11 Aralık dedi tetanoz için ama 12si ders boşluğum var öğleden sonra gideceğim inşallah, o yüzden açlık tokluğu da sordum önemli değil dedi istediğin saatte aç tok yapılabilir dedi. Ebem de 29 ocakta çağırmıştı kan için ama bir değerim tam sınırdaymış onun takibi için arayı açma dedi doktor. Bir zararı yoksa bir ay sonra bile gidebilirim o değerin takibi için çünkü bebeğin gelişimini de etkiler artarsa dedi ona göre ilaç veririm dedi aile hekimim. Yapabilceğim bir şey var mı dikkat etmem gereken dedim, yokmuş. Tek çare değeri takip edip ilaç takviyesi ile kontrol altına almakmış sanırım. 3 harfli bir değerdi adını unuttum

Ben 72 ile hamile kaldım 78 olmuşum.. ben de hissetmiyorum bebeğimi henüz. Kilo ile çok alakalı bence ya, yağ katmanlarımdan bebişi hissedemiyorum diye düşünüyorum

Ben de her ay aslında düzenli kan vermemizden yanayım. Her şey birden değişebiliyor. Hem güvende hissetmiş oluruz.

Ya ben hiç iyi değilim ishal oldum karnıma bi anda sancı giriyo , patates hasliyorum Su içmeye çalışıyorum bir şey olur mu neden oldu ki durduk yere anlamadm. hafif midem de bulanmaya başladı çok korkuyorum
Korkma gülüm üşütmüşsündür ishalin çok sürerse hemen acile git onlar serum verir rahatlarsın

Ben 72 ile hamile kaldım 78 olmuşum.. ben de hissetmiyorum bebeğimi henüz. Kilo ile çok alakalı bence ya, yağ katmanlarımdan bebişi hissedemiyorum diye düşünüyorum
70 başladım 74 olmuşum çok erken hissetim çocukla alakalı kızımda daha zayıftım hamile kaldığımda ama çok geç hissetim rabbim sağlık versin de

Geçmiş olsun, besin zehirlenmesidir yediğin bir şey dokunmuştur. Bana da ikinci ayda olmuştu bulantı, kusma, ishal hem de patlıcandan. 1 günde düzeldim, patlıcan yemiyorum 1 günde geçer. Ben bol su ve soda içmiştim.

Besin zehirlenmesi hafife alınacak bisi değil ama sanki ya serum falan yediniz mi

Besin zehirlenmesi hafife alınacak bisi değil ama sanki ya serum falan yediniz mi
Yok hiç serum falan yaptırmadım. Ateşim çıkmamıştı. Sabahtan ishalim vardı, baya devam etti. Akşam üzeri de bir kere kustum. Kusunca attım geçti. Yazın çok sıcaktı ve patlıcandan olmuştu, beklerken bozuldu herhalde tam anlamamıştı. Sebze olunca çok takılmadım açıkçası, Pek bir şey yiyememiştim. Hem de daha 8. Haftadaydım, o kadar erkendi. Çok yorgundum, 20 saat falan uyumuştum. Bir sonraki gün geçmişti, normaldim. Leblebi falan yemiştim. mineral kaybı için soda içmiştim. Hamilelikte sindirim sistemi hassas oluyor, daha yatkın oluyoruz böyle şeylere. Ateş 38’i geçmedikçe ve herhalde kusma çok şiddetli olmadıkça, uzun sürmedikçe bir şey olmaz diye düşünüyorum. İshalle ya da kusarak atılıyor zaten. Bu saatten sonra bizim için tehlikeli 3 enfeksiyon var: Kızıl, kızamıkçık ve sifilis. Diğerleri riskli değil diye biliyorum. Bir de 38.5 üzeri düşmeyen ateş riskli.

Mustela heryerde önerilmiyor. Ben ecowell aldım şampuan. Pişik kremi ve yağ weleda alacağım kızlar araştırmama göre böyle karar verdim
Teşekkür ederim kuzum. Pişik kremi olarak iki çocuklu arkadaşım kesinlikle sudocrem öneririm dedi sizin de aklınızda bulunsun

Kuzum çok araştırdım çok tabi ki sudocrem kullanan dolu. Ama maalesef önerilmiyor. Weleda alacağım. Bir de bu çok iyi geliyormuş Eki Görüntüle 3341521
Ss aldım senin araştırmalarına çok güveniyorum kendimi görüyorum sende, bakıyorum sen araştırdıysan ben çok incelemiyorum

Ss aldım senin araştırmalarına çok güveniyorum kendimi görüyorum sende, bakıyorum sen araştırdıysan ben çok incelemiyorum
Ahahahah sağol kuzum. Elimden geldiğince yapıyorum birşeyler kendim de alerjik olduğum için hep dikkat etmek zorundayım. Bebişim de bana benzerse diye önlemlerimi alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…