2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimle benim de öyle hiç biri çocuğumuzmuş gibi gelmiyo. Ama son zamanlarda eşim Elif dedi ben de Melis. Bilmiyorum bakalım.
İlk çocuktan beri kızımız olursa Melis koyacağız diyorduk eşimle hatta iki hamileliğimde de Melis geliyor fln diye başlayıp erkek ismi arama yolculuğuna girdik Melis güzel isim bence

O isim problemi herkeste var sanırım bizde suanlik Melih isminde kaldık ama daha doğuma kadar çok değişir gibi ama Melih hoşuma gitti
Benim de hoşuma giden isimlerden ama eşim istemiyor maalesef anlamı da çok güzel

Arkadaşlar merhaba 18+5 haftalık olduk çok şükür ama ara ara karın ağrım oluyo normal mi doktorla görüşmeli miyim? Bu haftanın başında gittik herşey normal dedi doktorum ilk hamileliğim olunca mrk ettim. Böyle bi durum yaşayan var mı ?

Kızlar 21 haftalığım şuan 1 haftadır hergün hissediyordum her uzandığımda düZenli olarak dünden beri hiç hissetmedim korkuyorum doktora gitsemmi acaba

Kasık agrım var doktor ıgne falan verdi ama ultrasyonda her sey normaldi sukur ınsallah bir sey olmaz cok korkuyorum dınlenmemı soyledı doktor yatıyorum
Çok geçmiş olsun, aklınıza kötüyü getirmeyin, artık bu haftalarda düşük riski çok az diye biliyorum. Önlem için progesteon vermiştir. Sadece ağrıdan bir şey olmaz herhalde.

Çok geçmiş olsun, aklınıza kötüyü getirmeyin, artık bu haftalarda düşük riski çok az diye biliyorum. Önlem için progesteon vermiştir. Sadece ağrıdan bir şey olmaz herhalde.
Evet bir sey yok dedı ama riske atmak istemedi galıba tesekkur ederım içim rahatlıyor gene de boyle dıyınce sız
ara ara gecıyor dınlenınce duzelır ınsallah

Eklentiler

• Screenshot_20231125_003146_Instagram.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 69
Benim de çok sevdiğim bir dostum vardı 1 Ekim 2020 de doğum gününü kutladım ve doğum ayima girmiştim artık 18 Ekim de doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar haberi bile olmadı doğum gününden sonra beni aramadı dayanamayıp ben aradım yine doğum yaptığımı bebeğimin yoğun bakım da olduğunu üzgün olduğumu söyledim sonraki günlerde yine aramadı 55. Gün kaybettik bebeğimi mesajda baş sağlığı diledi ben depresyona girmiştim mesaj attım kötüyüm seninle konuşmaya ihtiyacım var diye bana bugün zeytin topladık çok yorgunum diye mesaj attı birkaç hafta sonra aklına geldim aradı beni sağolsun ama o attığı mesajdan sonra bitmisti benim için üç yıldır ne aramalarına ne mesajlarına cevap verdim yakın arkadaşlarımıza niye benimle dostluğunu bitirdi bilmiyorum demiş bilmesin o daha gereği yok....

Bence şu an hala küçük oldukları için sadece uyuduklarında değil biraz geride olduklarında da hissetmiyoruz hareketlerini. Ben hareketini her hissettiğimde karnımın sol tarafında ya da ortasında şişlik ve sertlik oluyor yani oraya gelmiş oluyor. Şişlik olmadığında hareket de hissetmiyorum arkalarda takılıyor demek ki o zamanlarda

Benim normalde tansiyonum iyidir 11-7 12-7 bandindadir. Ama hastaneye girince fırlıyor
O yüzden ilkinde kullandım hicbir sorun da olmadı çok sukur. Bakalim bunda perinatolog ile devam ediyorum. Bu tabi daha ince eleyip sık dokuyor. Ayrıntılı inceliyor. Salı günü gideceğim muhtemelen şeker yüklemesi ve 24 saatlik idrarda protein testi isteyecek. İsteyecegini söylemişti zaten. Onlari da yapalim da kafamiz rahatlasin

Ahahahah olabilir haklısın

Kızlar gebelikte bu tarz maskeler , tonikler, ojeler kullanmak tehlikeli mi doktora sormak hiç aklıma gelmedi oje suresim var arkadaş sürme diyor

Eklentiler

• IMG_20231124_192349.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar gebelikte bu tarz maskeler , tonikler, ojeler kullanmak tehlikeli mi doktora sormak hiç aklıma gelmedi oje suresim var arkadaş sürme diyor
Asla ojesiz gezmiyorum ojeden ne olabilir ki ojesiz gezen hamile arkadaşımda yok herkes sürüyo bişey olmaz bence

Maskelerin ve tonigin içeriğine bağlı. Mesela c vitamini olanları kullanabilirsiniz hatta çok iyi de olur, hyaluron, niacidamin bunlar da güzel ama retinol gibi a vitamini içerikli kozmetikler yasak.

Her markanın da ojesini kullanma. Bildiğim kadarıyla pastel markası hamileler için uygun içerikli. Google da hamilelikte uygun oje markaları yaz, çıkar hangi markaların içerikleri temiz diye canım.

Evet bir sey yok dedı ama riske atmak istemedi galıba tesekkur ederım içim rahatlıyor gene de boyle dıyınce sız
ara ara gecıyor dınlenınce duzelır ınsallah
20. Haftadan sonra düşük olarak değil erken doğum olarak adlandırılıyor bilgin olsun icini ferah tut

Herkese merhaba. Bebiş için şampuan, bebek yağı, pişik kremi gibi ürünleri hangi marka düşünüyorsunuz? Weleda, mustela ve ecowell arasında kaldım. Daha önce konuştuysanız görmemiş olabilirim

Herkese merhaba. Bebiş için şampuan, bebek yağı, pişik kremi gibi ürünleri hangi marka düşünüyorsunuz? Weleda, mustela ve ecowell arasında kaldım. Daha önce konuştuysanız görmemiş olabilirim
Ay ben de onunla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum ya. Arkadaşım sebamed aldım en iyisi o dedi ama internette farklı markalar var. Bebekte konak yapmayacak, alerji yapmayacak, saçını sertleştirmeyecek ne olabilir acaba.

Ay ben de onunla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum ya. Arkadaşım sebamed aldım en iyisi o dedi ama internette farklı markalar var. Bebekte konak yapmayacak, alerji yapmayacak, saçını sertleştirmeyecek ne olabilir acaba.
Ben hep bu 3 markayı ağırlıklı olarak duyuyorum ama karar veremedim fiyat olarak da fark var mesela weleda pahalı gibi bence.

Mustela heryerde önerilmiyor. Ben ecowell aldım şampuan. Pişik kremi ve yağ weleda alacağım kızlar araştırmama göre böyle karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…