- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Evet çok teşekkürler canım benimAy çok sevindim siz başından beri Mila olsun istiyordunuzadıyla büyüsün minnoş
Aa meslektaşızHenüz büyük eşyalara başlamadık. Oda yapma konusunda zaten emin değiliz. Müslin battaniyeler aldım her arkadaşım direkt müslin önerdi. 4 katlı tek katlı aldım bir kaç tane. Bebek altı silme pedlerinden aldım ebebekten. Ha bir de ben ingilizce öğretmeniyim N11 indiriminden ingilizce hışırtılı kitaplar aldım benim için temel ihtiyaçlardanaşırı indirimde yakaladım normallerden hem daha kaliteli hem ingilizce. Öğretmenler gününde de öğrencilerimden bazıları bebek kıyafeti almışlar ilk kıyafetleri onlardan olmuş oldu kızımın kendim hiç almamıştım henüz alışverişe başladım sayılmaz ıfak tefek şeyler aldım ama şuan hatırlayamıyorum bile yani Ama başlamak lazım sanırım
yok, muhtemelen doğana kadar karar veremeyiz gibi görünüyor :)Evet çok teşekkürler canım benimsiz koydunuz mu isim
Aa meslektaşız
Canım yıne ben ve yıne bebek arabası sorumValla ya var böyle birkaç şeyde Türkiye’yle yurt dışı içerik farkı
Kuzum hamilton a puset takılmıyor. Ayrıca hamilton 6000TL Chicco şu anda 8400TL düştü. Arada 2400TL lik fark var. Ama tabi pusetli fiyatı 15000TL gibi bişdi chicco nun. Ama ben puset almadım. Doğduğu andan itibaren yatırarak kullanıyormuş çoğu kadın puset almadan. Ben de öyle yapmayı planlıyorum dışarıdayken.Canım yıne ben ve yıne bebek arabası sorumya bu hamılton onermıstın ya r1 mıydı model birde buna puset takılıyor muydu puset takılıyorsa ben arastırdım hic hamılton puset yok her puset mı oluyor tekrar tekrar sormus oldum kusura bakma valla
Sırf bu durumu cozemedım dıye gidip chicco duo goody bılmem ne alcam o kadar para verıp o olcak
Evet normalıyle cok fark yok pusetlı de 2 kat para ama daha guzel gelıyor bir daha mı gelcem dunyaya diyip alasım gelıyor sonra yazık dıyorum ahahaha beyinn errorKuzum hamilton a puset takılmıyor. Ayrıca hamilton 6000TL Chicco şu anda 8400TL düştü. Arada 2400TL lik fark var. Ama tabi pusetli fiyatı 15000TL gibi bişdi chicco nun. Ama ben puset almadım. Doğduğu andan itibaren yatırarak kullanıyormuş çoğu kadın puset almadan. Ben de öyle yapmayı planlıyorum dışarıdayken.
Aynen hamilton'a takılmıyor. e bebek'te satış danışmanı anlatmıştı bize de. yine de 2.400TL de az bir para değil. Çocuğun bambaşka ihtiyaçları alınabilir. ancak ikisini de açıp kapatıp denedim ve yorumlara baktım. Chicco da karar kıldım. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olurEvet normalıyle cok fark yok pusetlı de 2 kat para ama daha guzel gelıyor bir daha mı gelcem dunyaya diyip alasım gelıyor sonra yazık dıyorum ahahaha beyinn error
Tesekkur ettım canım bana da puset takılmıyor gibi geldi emin olamamıstım
Takılıyor onun aparatını alacaksın, puset hangisi oluyor tam bilmiyorum canım maxi cosi oluyor herhalde e bebek’te bilirler oraya bi sor. Ben bunlarla uğraşamam dersen chicco yu set olarak al gitsin ya da arkadaşım bagi gravity almıştı pusetli setini ona bak o da chicco gibi set halinde olanı var ayrı satılanı varCanım yıne ben ve yıne bebek arabası sorumya bu hamılton onermıstın ya r1 mıydı model birde buna puset takılıyor muydu puset takılıyorsa ben arastırdım hic hamılton puset yok her puset mı oluyor tekrar tekrar sormus oldum kusura bakma valla
Sırf bu durumu cozemedım dıye gidip chicco duo goody bılmem ne alcam o kadar para verıp o olcak
Öyleymiş ya. Gidip arkadaşımı cık cık’lıcam iki bebesine birden kullanmış. Bübchen aldım ben iyidir inşallahCanım sudocrem in içeriği temiz değil diye biliyorum ben.
Cok sag ol canıms
E bebek e onu da sorayım sag olasın canım:)Takılıyor onun aparatını alacaksın, puset hangisi oluyor tam bilmiyorum canım maxi cosi oluyor herhalde e bebek’te bilirler oraya bi sor. Ben bunlarla uğraşamam dersen chicco yu set olarak al gitsin ya da arkadaşım bagi gravity almıştı pusetli setini ona bak o da chicco gibi set halinde olanı var ayrı satılanı var
Bende geçen haftalarda yaşamıştım buna benzer bir sancı başlarda umursamadim ama git gide arttı acile gittim doğumhaneye aldilar tahlil falan verdim bi serum taktilar agrim icin idrarimda enfeksiyon varmış o sancı yapıyormuş bana çok iyi gelmişti bence sende gitHanımlar iyi geceler 18haftalık oldum öyle sancım varki kasıgım belim doğum sancısı gibi geliyor vuruyor gidiyo ne yapim bilemedim eşi bira aşağıda demişti doktor bu mu ağrı yapıyor dikkat ediyorum kan var mı diye şükür şimdilik bişi yok ama bi tutuyor ki sormayın iki çocuk getirdim son haftalardaki yalancı sancılar gibi gitsem mi yarın doktora eşim şimdi gidelim dedi ben yok dedim ama çok üzülüyorum
Sağlıkla gelsin inşallahyok, muhtemelen doğana kadar karar veremeyiz gibi görünüyor :)
Valla benim tahminim de enfeksiyon olabilir yanma da var ama belime ağrı çok vuruyor canım açıyor resmen zaten sağ kasık ağrın hiç gitmiyorBende geçen haftalarda yaşamıştım buna benzer bir sancı başlarda umursamadim ama git gide arttı acile gittim doğumhaneye aldilar tahlil falan verdim bi serum taktilar agrim icin idrarimda enfeksiyon varmış o sancı yapıyormuş bana çok iyi gelmişti bence sende git
Git canım doktora enfeksiyon olabilir çaresini bulursun hastanedeHanımlar iyi geceler 18haftalık oldum öyle sancım varki kasıgım belim doğum sancısı gibi geliyor vuruyor gidiyo ne yapim bilemedim eşi bira aşağıda demişti doktor bu mu ağrı yapıyor dikkat ediyorum kan var mı diye şükür şimdilik bişi yok ama bi tutuyor ki sormayın iki çocuk getirdim son haftalardaki yalancı sancılar gibi gitsem mi yarın doktora eşim şimdi gidelim dedi ben yok dedim ama çok üzülüyorum
Senin için öneririm ama cocuk icin fikrim yok canimEternal_8
Kızlar madem öyle hele bir anlatın bu ingilizce yi nasıl çözerim.Var mı elinizde şöyle basit temel ingilizceden çocukların seveceği kitaplar pdf ler bana yollayı verin sevabına.
Kendim için zati bebeğim. Çalıştığım firma artık yurtdışıyla iş yapmaya başladı. Yabancı markalar geliyo. Ay tek İngilizcesi olmayan benim. Eğlenceli çocuklar için olan bir yönetimi varsa bileyim. Çünkü bende de odaklanma sorunu var. Sıkıcı ise hemen ilgim dağılıyo. Chatgpt ile sohbet etmeye çalışıyorum bu araSenin için öneririm ama cocuk icin fikrim yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?