2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aa meslektaşız

Valla ya var böyle birkaç şeyde Türkiye’yle yurt dışı içerik farkı
Canım yıne ben ve yıne bebek arabası sorum ya bu hamılton onermıstın ya r1 mıydı model birde buna puset takılıyor muydu puset takılıyorsa ben arastırdım hic hamılton puset yok her puset mı oluyor tekrar tekrar sormus oldum kusura bakma valla

Sırf bu durumu cozemedım dıye gidip chicco duo goody bılmem ne alcam o kadar para verıp o olcak

Kuzum hamilton a puset takılmıyor. Ayrıca hamilton 6000TL Chicco şu anda 8400TL düştü. Arada 2400TL lik fark var. Ama tabi pusetli fiyatı 15000TL gibi bişdi chicco nun. Ama ben puset almadım. Doğduğu andan itibaren yatırarak kullanıyormuş çoğu kadın puset almadan. Ben de öyle yapmayı planlıyorum dışarıdayken.

Evet normalıyle cok fark yok pusetlı de 2 kat para ama daha guzel gelıyor bir daha mı gelcem dunyaya diyip alasım gelıyor sonra yazık dıyorum ahahaha beyinn error

Tesekkur ettım canım bana da puset takılmıyor gibi geldi emin olamamıstım

Aynen hamilton'a takılmıyor. e bebek'te satış danışmanı anlatmıştı bize de. yine de 2.400TL de az bir para değil. Çocuğun bambaşka ihtiyaçları alınabilir. ancak ikisini de açıp kapatıp denedim ve yorumlara baktım. Chicco da karar kıldım. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur

Puset de zaten 6 ay falan kullanaılan bişi. Yani bu kadar az süre için para ile ilgili sıkıntın yoksa al tabi. Ama ben o parayı vermek istemedim. İdare ederiz o 6 aylık sürede.

Takılıyor onun aparatını alacaksın, puset hangisi oluyor tam bilmiyorum canım maxi cosi oluyor herhalde e bebek’te bilirler oraya bi sor. Ben bunlarla uğraşamam dersen chicco yu set olarak al gitsin ya da arkadaşım bagi gravity almıştı pusetli setini ona bak o da chicco gibi set halinde olanı var ayrı satılanı var

E bebek e onu da sorayım sag olasın canım:)

Hanımlar iyi geceler 18haftalık oldum öyle sancım varki kasıgım belim doğum sancısı gibi geliyor vuruyor gidiyo ne yapim bilemedim eşi bira aşağıda demişti doktor bu mu ağrı yapıyor dikkat ediyorum kan var mı diye şükür şimdilik bişi yok ama bi tutuyor ki sormayın iki çocuk getirdim son haftalardaki yalancı sancılar gibi gitsem mi yarın doktora eşim şimdi gidelim dedi ben yok dedim ama çok üzülüyorum

Bende geçen haftalarda yaşamıştım buna benzer bir sancı başlarda umursamadim ama git gide arttı acile gittim doğumhaneye aldilar tahlil falan verdim bi serum taktilar agrim icin idrarimda enfeksiyon varmış o sancı yapıyormuş bana çok iyi gelmişti bence sende git

yok, muhtemelen doğana kadar karar veremeyiz gibi görünüyor :)
Sağlıkla gelsin inşallah ya benim de bir yanım beraber sevdiğimiz bir isim koymaktan yana ama eşim Mila diye sevmeye başlayınca bu olacak büyük ihtimalle bana su getirmiş geçen markası Mila özellikle almış bide

Eklentiler

• IMG-20231126-WA0003.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 49
Valla benim tahminim de enfeksiyon olabilir yanma da var ama belime ağrı çok vuruyor canım açıyor resmen zaten sağ kasık ağrın hiç gitmiyor

Git canım doktora enfeksiyon olabilir çaresini bulursun hastanede çok geçmiş olsun

Senin için öneririm ama cocuk icin fikrim yok canim
Kendim için zati bebeğim. Çalıştığım firma artık yurtdışıyla iş yapmaya başladı. Yabancı markalar geliyo. Ay tek İngilizcesi olmayan benim. Eğlenceli çocuklar için olan bir yönetimi varsa bileyim. Çünkü bende de odaklanma sorunu var. Sıkıcı ise hemen ilgim dağılıyo. Chatgpt ile sohbet etmeye çalışıyorum bu ara ama beni anlıyo mu anlamadan mı benle konuşuyo onu da anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…