2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bir arkadaşım vardı, cok bekledikten sonra bebeği olmuştu. Hamilelik depresyonu oldu, eşi de doğru düzgün ilgilenmiyordu, yemek diye her gün döner getiriyordu (kabızlık welcome). Corbasindan tatlisina yemekler yapıyordum, arıyor destek oluyordum.

Sonra kaybettiğim hamileligimde sevinerek haber verdim, çocuk ağlıyor diye zart telefonu kapattı ve bir daha da hiçbir şey yazmadı... Başka bir arkadaşımıza ama ben de çok istiyorum demiş. Eee? Benim için sevinemez misin? Ben 35 yaşındaydım ve ilk hamileligim. O ise 26 yaşındaydı ve bir çocuğu vardı zaten. Iletisimimi kestim, benim mutluluğuma sevinmeyecek kimseyi hayatımda istemiyorum. Ben iyilik yaptım o bana yapmadı diye de düşünmüyorum çünkü sonuçta ben ilgili olmak istedim ve ilgilendim. İyilik yap denize at.
 
Peki beden nasıl seçeceğim kuzum? Çünkü büyüdü tahmin edemiyorum. Sanırım sırt kısmım da büyüdü. Bralet tarzı dantelli vardı böyle olmadı geçen gün
Ben bugün aldım emzirme sütyeni penti den. Aşırı rahat ettim. Kesinlikle gidip deneyip almak lazımmış bir de.
 
Maalesef ki bazen verdiğimiz değerin kaşrılığını alamıyoruz ve canımızı acıtan da en yakınlar oluyor. Bir iyilik yaparken zaten karşılık beklediğimiz için yapmıyoruz. Ancak insan böyle zamanlarda destek, tebrik vs bekliyor.Haklısın. Ben de aylardır hastayım gerçekten iyi değildim ilk 3 ay aşırı sıkıntılı geçti. 1 tane arkadşaım kalkıp ziyaretime gelmedi. Oysa ben hep ilgilenir arar sorardım. Evde yemek yapamıyorum misal, eşim annesine gidiyo geliyo arada. Kalkıp bir kap yemek yollamadı mesela kaç aydır. İkide bir torunum iyi mi, ona iyi bakın diyor sadece. Napalım. Bazen beklediğimiz o ilgiyi göremeyebiliyoruz. İsteyen tebrik etsin, isteyen arasın, isteyen gelsin. Çok takılmamak lazım. Böyle zamanlarda çevrendeki insanları daha iyi analiz edebilyiorsun ve ona göre sınır çizebilirsin.
 
Harbiden komşusunun kıyafeti ne alaka şimdi. Art niyet olmuyor zaten de kendilerince iyilik yaptıklarını sanıyorlar.
 
Ben kendim gidip hamileyim diye bilgi verdim canım. Sonrasında bana gün verdiler tekrar şu tarihte gel takibini yapacağız diye. Ben de nasıl olduğunu bilmiyordum birileri uyarmıştı buradan.
 


heh tam olarak son iki cümlen gibi düşünüyorum zaten genel olarak, o yüzden ben yine akıllanmam Meine Sterne

insanların kendi odaklılığına her daim şaşırıcam sanırım ya, biriyle ilgilenmek, onu mutlu etmek ve bundan mutlu olmak doğal bir refleks olmalıymış gibi geliyor bana ve gerçekten öyleymiş gibi de yaşamaya gayret ediyorum böyle bir saftiriğim. moralim bozuktu birkaç gündür zorlandığımı hissediyorum, bir an böyle kafamda sen herkesi düşünüyorsun ama bak kimse seni düşünmüyor'u sesli duydum gibi oldu, boşluğuma geldi üzüldüm. öyle işte, sizle paylaştım geçti. söylediklerinizde haklısınız, teşekkür ederim cevaplarınız için canım anneler
 
Ben kendim gidip hamileyim diye bilgi verdim canım. Sonrasında bana gün verdiler tekrar şu tarihte gel takibini yapacağız diye. Ben de nasıl olduğunu bilmiyordum birileri uyarmıştı buradan.
çok teşekkür ederim bende öyle yapıcam artık
 
Kuzum o his çok normal. Ben sana diyorum ama kendim de takmamaya çalışsam da bazen takıyorum ve üzülüyorum. E insanız robot değil, hislerimiz var çok normal. Bir de hamileyken hepsi katlanıyor. Bizim de bu süreci böyle geçirmemiz gerekiyormuş. Aslında biz değersiz ve önemsiz değiliz.
 
Aynen, ikili testle birlikte detaylıya girmiştim perinatologla. İkili test de değil zaten fetal dna yaptırdık biz. Şimdi ikinciye giricem. Ondan kafam rahat, ilki temizdi. Bir bu direnç bulunmuştu.

Ee süper siz ilkinde de kan sulandırıcı kullanmışsınız, sorun olmamış. Çok iyi haber, içim rahatladı Direnç tansiyon zaten kardeş gibiler
 
Gece oldu birden anlamadım bir sey yok gibi ama agrıfa gitmiyor agrısı olan var mı baska acaba?
 
Detaylı ultrasyona ıstersenız gidin tabi dedi ama ozellıkle gıdın dıcem bisi yok gibi konustu gitmicem ben de
 
Ben geçen yıldan beri bir şeyi anladım, sürekli onu tekrar ediyorum “bir kişiye ‘devamlı bir iyilikte’ bulunmayacaksın”.
 
Hanımlar gün içinde hareketlerini hissetmediğimiz sizde acaba ne yapıyor diye düşünüyor musunuz bide bugün karnımın küçüldüğünü hissediyorum bazı günler çok büyük bazı günler nerdeyse yok gibi sizde de oluyor mu büyüsünlerde tekmelesinler her dk bazı saatler uyuyorlar not alıyorum doğduğunda o saatlerde uyurum acaba diye
 
Kızlar cinsiyetten anlıyan varmı
 

Eklentiler

  • IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4428.webp
    29 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4445.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
Kasık agrım var doktor ıgne falan verdi ama ultrasyonda her sey normaldi sukur ınsallah bir sey olmaz cok korkuyorum dınlenmemı soyledı doktor yatıyorum
Geçmiş olsun, ağrı kesici iğne mi verdi doktor? Gece kramp girdi yer mi etti nasıl bir ağrı, sancı değil herhalde di mi iğnenin onla alakası yok?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…