Ahahahah sağol kuzum. Elimden geldiğince yapıyorum birşeyler kendim de alerjik olduğum için hep dikkat etmek zorundayım. Bebişim de bana benzerse diye önlemlerimi alıyorum
Sudocrem çok ağır bir krem ek gıdadan önce pek ihtiyaç olmaz zaten evde bulunmalık alınabilir küçükleri bile epey gidiyor. Yenidoğandan itibaren bübchen, badger güzel koruyorlar temiz içerikli. Ben burts bees i beğendim en az içerik onda var
Sudocrem çok ağır bir krem ek gıdadan önce pek ihtiyaç olmaz zaten evde bulunmalık alınabilir küçükleri bile epey gidiyor. Yenidoğandan itibaren bübchen, badger güzel koruyorlar temiz içerikli. Ben burts bees i beğendim en az içerik onda var
ismi koyacak olan sizsiniz, anne baba dışında kimseye laf düşmez içinize ne siniyorsa onu koyun ama ecrin bence de çok ağır bir isim. mila da sanki dokuz yaşında arkadaşlarıyla avm turlarına başlar gibi geldi ne bileyim çok ayrı iki tat olmuş
Ben oğlumda onu kullanmıştım canım hiç pişik olmadı ek gıdaya kadar güle güle sürsün popişine Ben de diğerinin yorumlarını okurken şimdi içeriğin bizde farklı Amerika’da farklı olduğunu yazmış biri sonradan değiştirmişler, bizim bebeklerimiz değersiz herhalde. Ben de bübchen alırım yine
Ben oğlumda onu kullanmıştım canım hiç pişik olmadı ek gıdaya kadar güle güle sürsün popişine Ben de diğerinin yorumlarını okurken şimdi içeriğin bizde farklı Amerika’da farklı olduğunu yazmış biri sonradan değiştirmişler, bizim bebeklerimiz değersiz herhalde. Ben de bübchen alırım yine
Valla ben park yatak ve içerisine yatak aldım. Park yatak kanz marka. Yatağı da yataş süngerli yatak.
Bebek arabası aldık chicco nun. Bebişi yıkamak için ıvır zıvır aldım. Battaniye falan aldım bir iki beğendiğim kıayeft aldım bir de. xiaomi nin odanın ısısını nemini ölçen cihazından aldım. Kendime de penti den emzirme sütyeni aldım.
Daha alacak bir sürü şey var. Arkadaşlarımdan biri puset verecek araba için. Diğeri de reflü yastığı vercem dedi.
Arkadaşlar merhaba Nasipse 18 haftalık hamileyim Ama bir haftadır iştahsızlığım var özellikle sabahları tok kalkıyorum sanki varmı benim gibii anneler geçen hafta kontrolüm vardı ŞÜKÜR bebiş iyiydi ama bu iitahsızlık neden olabilir ayrıca burunlarımda tıkanmaya başladı hamişlikte oluyormuş sanırım Sağlıkla bebişleri kucaklamyı Nasip etsin Yücee ALLAH Çok Aminn
Valla ben park yatak ve içerisine yatak aldım. Park yatak kanz marka. Yatağı da yataş süngerli yatak.
Bebek arabası aldık chicco nun. Bebişi yıkamak için ıvır zıvır aldım. Battaniye falan aldım bir iki beğendiğim kıayeft aldım bir de. xiaomi nin odanın ısısını nemini ölçen cihazından aldım. Kendime de penti den emzirme sütyeni aldım.
Daha alacak bir sürü şey var. Arkadaşlarımdan biri puset verecek araba için. Diğeri de reflü yastığı vercem dedi.
Benim de bi arkadasim reflu yatağı ve kanguru verecek.
İlk oğlumdan Joie Chrome marka bebek arabasi ve yine Joie Mimzy LX mama sandalyesi duruyor.
Besik aldim, Kanz marka ana kucağı aldim. Bir de welsoft kundak battaniye aldim. Daha kiyafet namina bir sey almadim.
Henüz büyük eşyalara başlamadık. Oda yapma konusunda zaten emin değiliz. Müslin battaniyeler aldım her arkadaşım direkt müslin önerdi. 4 katlı tek katlı aldım bir kaç tane. Bebek altı silme pedlerinden aldım ebebekten. Ha bir de ben ingilizce öğretmeniyim N11 indiriminden ingilizce hışırtılı kitaplar aldım benim için temel ihtiyaçlardan aşırı indirimde yakaladım normallerden hem daha kaliteli hem ingilizce. Öğretmenler gününde de öğrencilerimden bazıları bebek kıyafeti almışlar ilk kıyafetleri onlardan olmuş oldu kızımın kendim hiç almamıştım henüz alışverişe başladım sayılmaz ıfak tefek şeyler aldım ama şuan hatırlayamıyorum bile yani Ama başlamak lazım sanırım