2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gel bide sen benden dinle boşuna ağlama bacım benim öz ablam 14 yıldır evli çocuk olmadı tedavi görüyor. benim 2. gebeliğim bu üstelik planlı olmadı süpriz oldu. o gücenmesin bana söylemedi diye ilk ona söyledim. gebeliğimi çünkü daha önceden bir arkadaşı ona söylememiş diye gücenmişti. ablam bana bir hayırlı olsun bile demedi. üstelik yataklara düşmüş benim niye yok diye. ardından kocası anneme gtmiş göknilay bize nisbet yaptı demiş. ne alakaysa söylemicekmişim saklancak şey mi bu ? kendiside öyle düşünüyormuş. benim 2 hafta kanamam oldu ablam bikere bile aramadı. gene ben onu aradım böyle birşey yapmıcağımı ama saklanacak birşey olmadığını söyledim. eşime takmış kafayı ona laf sayıp duruyor ki eşim onlarla pek konuşmaz. onlar hakkında bile konuşmaz bende eşim hakkında böyle konuşamayacağını söyledim tartıştık. sen bana hayırlı olsun bile demedin dedim diyor iyi yaptım. vs. işte doğumundada gelmicem eşin varsa o yoksa gelirim. takımı takar giderim. senin takına kalmadık dedim sen istemiyorsun diye adamı evinden mi kovalım gelmezsen gelme dedim. şuan konuşmuyoruz.

Ücretsiz Whatsapp kursu düşünür müsün?

Valla benim tahminim de enfeksiyon olabilir yanma da var ama belime ağrı çok vuruyor canım açıyor resmen zaten sağ kasık ağrın hiç gitmiyor
Canım enfeksiyon ağrısı da çok kötüymüş yengemde vardı gebeyken idrar yolu enfeksiyonu hala anlatır ağrısını sen doktora git muhakkak. Sağ kasık ağrısı bende de var bağlar geriliyo gibi tuhaf bugün kontrolüm var yine sorcam

Rabbim güzel haberler nasiptesin

Konuşmamakla doğrusunu yapıyorsun. Evlenince artık bizim ailemiz=eşimiz. Eşimiz nasıl ki kendi kardeşini bize tercih edemezse biz de yapamayız bunu yapmamalıyız. Allah ablana da versin inşallah bi bebek imtihanı zor yani. Ama zor diye kardeşinin mutluluğuna sevinmemek kötülük ya.

Benim kardeşim çocuk istemiyor. Ama ben de hep içten içe kesin istese hemen olur derdim. Benim ki beni bekletti birazcık. Ama ben böyle yapmazdım sevinirdim tabi ki adına. Sonuçta bir melek dünyaya gelecek. Ayıp etmiş

elbetteki üzülüyorum olmadığı için ama olmuş yani benimki atacak değilim ya . ne istiyor anlamıyorum evet çok ayıp ediyor. onlara göre herkes onlara nispet yapıyor kıskandırıyor. saçmalıyorlar piskolojisi bozulmuş . bir destek al piskologdan diyorum senin deli kocan gitsin diyor bana. o yüzden iletişim kurmak istemiyorum.

Kuzum psikolojisi doktora gidene ya da bebeği olana kadar düzelmeyecek. Bunu bil ben de psikolojik kötüydüm mesela. Kimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum bebek görmek istemiyordum o derece

Kuzum psikolojisi doktora gidene ya da bebeği olana kadar düzelmeyecek. Bunu bil ben de psikolojik kötüydüm mesela. Kimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum bebek görmek istemiyordum o derece
kıyamam kuzumm Rabbim isteyen herkese SAĞLIKLI ve HAYIRLI bir bebek versin.

Kıskançlık yapmış ne acı ben de ikizim canım ben bebeğimi kaybettiğim de ikizimin bebeği oldu beraber ağladık hastanede benimle beraber üzüldüler bebeklerine sevinemediler bile hem kardeşim hem yengem destek oldu keşke senin de ablan sana destek olsaydı sağlık olsun ilerde hatasını anlar canım

Kızlar merhaba 62 kg ile hamile kaldim 22 haftalik hamileyim 71 kiloyum fakat son bir haftadır istah kaybi yaşıyorum. Sizde böyle bir durum varmi

Kızlar merhaba 62 kg ile hamile kaldim 22 haftalik hamileyim 71 kiloyum fakat son bir haftadır istah kaybi yaşıyorum. Sizde böyle bir durum varmi
Canımm bende 18 haftanın içindeyim iştah kaybı bendede oluyor ara ara normal sanırım ALLAH sağlıcakla kavuştursun bebişleri bizlere cümleten

Arkadaşlar bulanfılarınız ne zaman bitti yadaa devam ettii acaba ayrıca omega 3 de tetiklermi acaba.

Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…