2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
21+2deyiz biz. Valla benim karnım yeni yeni belli oluyor ama dışarida normalde de salaş giyindigim için kimse anlamıyor bile hamile olduğumu kontrollerde de doktorum hiçbir sorun görmedi ayriyeten de hiç sormadım bu kadar takılmaya gerek yok bence

Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
Canım 18. haftada bebek 250gr çıktı. Yani zaten minicik bişiler. Öyle çok büyük olmaması normal. Benim de bu ayla birlikte daha bir belirginleşti. Ancak bu kişiden kişiye değişen bir şey. Kiminde daha erken kiminde daha geç çıkıyor. Doktorun bebeğin sağlıksız olsa zaten söylerdi. Dert etme bunu.

Kızlaar bir şey sorucam benim bebiş 1 hafta önden gidiyomuş normalde 18+1 ama 19+1 dedi bu kapanıyor mu ilerde yoksa buna göre mi doğurucam bi de detaylı ultrason randevusunu 19 haftalığa göre mi almalıyım

Merhaba canım benim de öyleydi 20.haftaya kadar ne kilo aldım ne de karnım çıktım fakat bu son 1 hafta 10 gün içersinde hem 2 kilo aldım hem de karnım çıktı. O ara gittiğim doktor kontrollerinde vs de bebişin gelişimi gayet iyi gözüküyordu. Yani yapı meselesi galiba biraz, illa kilo alacaksın da karnın hemen çıkacak diye bir şey yok

Kızlar 20+1 bu gün, detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bir problem görmedi doktorum, 25 cm olmuş, ellerini oynatması, ağzını açıp kapaması çok güzel hissettirdi bana. Bende günden güne hareketlerini daha net hissetmeye başladım. Bi kaç gün önce uzandığımda falan hissetmediğimde stres oluyodum.
İnşallah hepimiz her kontrolümüzden çok güzel haberlerle çıkarız

Kızlaar bir şey sorucam benim bebiş 1 hafta önden gidiyomuş normalde 18+1 ama 19+1 dedi bu kapanıyor mu ilerde yoksa buna göre mi doğurucam bi de detaylı ultrason randevusunu 19 haftalığa göre mi almalıyım
Önden ve geri gitmesi normal diye okumuştum. Zamanla kapanabiliyormuş o. Detaylı ultrason için de onların yönlendirmesi gerekiyor sanırım seni şu hafta git diye. Ancak 18'i dikkate almanı öneririm.

Önden ve geri gitmesi normal diye okumuştum. Zamanla kapanabiliyormuş o. Detaylı ultrason için de onların yönlendirmesi gerekiyor sanırım seni şu hafta git diye. Ancak 18'i dikkate almanı öneririm.
Tamam ben öyle yapayım o zaman 18 e göre giderim saol canım

Kızlar merhaba 62 kg ile hamile kaldim 22 haftalik hamileyim 71 kiloyum fakat son bir haftadır istah kaybi yaşıyorum. Sizde böyle bir durum varmi
Yok aksine dünyaları yerim önüme serseler, çoğunlukla kendimi dizginliyorum. İştahım kesilse iyi olur rahatlarım biraz sürekli ne yiyim ne yiyim diye dört dönüyorum evin içinde

İstanbul anadolu yakası perinatolog önerebilir misiniz? Detaylı ultrason için gidicem

baya da yaygın bi fiyat aralığı mevcut. ama ortalama 2500 oluyor gibi. ben de bir fiyat ve doktor aramasına girişcem bakalım. normalde devlette randevum var ama özelde de olsun istiyorum

baya da yaygın bi fiyat aralığı mevcut. ama ortalama 2500 oluyor gibi. ben de bir fiyat ve doktor aramasına girişcem bakalım. normalde devlette randevum var ama özelde de olsun istiyorum

Ben de hem devlette hem özelde gireceğim canım detaylı için

Okuyorum ama yazamıyorum kızlar size son zamanlarda epeyce yoğunum, kitap okumaya başladım. Bana iyi geliyor, başka şeylerle ilgilenmek

Sizler nasılsınız, detaylıya girenler ve sorunsuz geçenler olmuş şükürler olsun, darısı hepimizin başına inşallah

Haklısın canım evhamlanmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…