2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

3 haftadır gitmedim kendime dert aradım canım sanırım görünce rahatlıyorum.bencede kişiden kişiye değişiyor sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Gerçekten herkesin yapısı başka.böyle olması ilerki aylarda bizi rahat ettircek belkide sağlıkla gelsinler inşallah

Çok iyi yapmışsın, ben de yeni yeni başladım farklı şeyler yapmaya, kitap okumak, bilgisayar oyunu oynamak, ev işleriyle ilgilenmek, yemek yapmak, izlemediğim biriken dizileri izlemek. Biraz bebek düşüncesinden uzak kalmak iyi geliyor o anlarda.

Benim ilk üç ay çok sık bulantılarım oldu sonrasında azaldı canım ama yine de herşeyi keyifle yiyemiyorum ...
Evett canımm bende prilam kullanıyordum dün bırakayım dedim bugün öleden sonra istüfra ettim devam edicem mecbur Sağlık olsun artık bebişler sağlıkla gelsinler

Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
Bebiş 100 gramdan 200 grama nerdeyse bir ayda geliyor düşün 100 gramlık değişim dışardan görünür mü ben şu an 19.haftamdayım son 1 haftadır ufak ufak çıkmaya başladı karnım o da kıyafetten belli olacak kadar değil hala. Yattığımda karnım düz değil artık şişkin, ordan diyorum karnım çıktı diye yani insan hemen çıksın istiyor ama anlıyorum seni

Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
18inci haftadayim benimde hiç büyümedi canım hiç kiloda almadım normaldir inşallah

Evet benim de elimde düzgün bir poz yoktu hiç dedim lütfen güzel bı poz yakalayalim 4-5 tane verdi sağolsun
Aaa süper benimde bi tane bile düzgün ultrasonum yok şansıma hep makineler bozuktu detaylıda alırım inşallah

Minnoslarınız sureklı hareket edıyor mu kızlar?
Çok garip benimki ben hareketliysem hareketleniyor. Metroya otobüse bindiğimde başlıyor. Oysa ben istiyorum ki evdeyken hareketlensin onunla konuşayım gülüşeyim. Dışarda olunca anne babamın yanında nişanlımla cilveleşiyo gibi hissediyorum oooğlum dur sırası mı diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…