Canım 18. haftada bebek 250gr çıktı. Yani zaten minicik bişiler. Öyle çok büyük olmaması normal. Benim de bu ayla birlikte daha bir belirginleşti. Ancak bu kişiden kişiye değişen bir şey. Kiminde daha erken kiminde daha geç çıkıyor. Doktorun bebeğin sağlıksız olsa zaten söylerdi. Dert etme bunu.
Merhaba canım benim de öyleydi 20.haftaya kadar ne kilo aldım ne de karnım çıktım fakat bu son 1 hafta 10 gün içersinde hem 2 kilo aldım hem de karnım çıktı. O ara gittiğim doktor kontrollerinde vs de bebişin gelişimi gayet iyi gözüküyordu. Yani yapı meselesi galiba biraz, illa kilo alacaksın da karnın hemen çıkacak diye bir şey yok
Çok iyi yapmışsın, ben de yeni yeni başladım farklı şeyler yapmaya, kitap okumak, bilgisayar oyunu oynamak, ev işleriyle ilgilenmek, yemek yapmak, izlemediğim biriken dizileri izlemek. Biraz bebek düşüncesinden uzak kalmak iyi geliyor o anlarda.
Evett canımm bende prilam kullanıyordum dün bırakayım dedim bugün öleden sonra istüfra ettim devam edicem mecbur Sağlık olsun artık bebişler sağlıkla gelsinler
Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
Bebiş 100 gramdan 200 grama nerdeyse bir ayda geliyor düşün 100 gramlık değişim dışardan görünür mü ben şu an 19.haftamdayım son 1 haftadır ufak ufak çıkmaya başladı karnım o da kıyafetten belli olacak kadar değil hala. Yattığımda karnım düz değil artık şişkin, ordan diyorum karnım çıktı diye yani insan hemen çıksın istiyor ama anlıyorum seni
Kızlar selam mayıs annelerinden geliyorum.benim hiç karnım büyümedi sizleri merak ettim acaba 1 aya falan büyür mü kiloda almadım güzel de besleniyorum cocuk kilo almıyo mu acaba
Çok garip benimki ben hareketliysem hareketleniyor. Metroya otobüse bindiğimde başlıyor. Oysa ben istiyorum ki evdeyken hareketlensin onunla konuşayım gülüşeyim. Dışarda olunca anne babamın yanında nişanlımla cilveleşiyo gibi hissediyorum oooğlum dur sırası mı diyorum içimden