2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim şifalar versin canım bu hamile yastıklarını denedin mi hiç? Belki faydası vardır bi baksan araştırsan

MaşaAllah anne ben burdayım diyor minnak

Bir de kızlar ben çok yoğun normal doğum endişesi duyuyorum. Sezaryen olmak istiyorum, bebeğime haksızlık etmiyorumdur dimi
Bebeğe değil de kendine haksızlık etme normal doğumun etkileri daha çabuk geçiyor sezaryen daha sıkıntılı oluyor. Ama tabi normal doğum istemekle de olmuyor yapı ve çatı uygun değilse çocuk çok kilolu ise böyle durumlarda direk alıyorlar. Hepimizin içinde sanırım o korku vardır ya bende nasıl olcak diyorum bakalım değişik bişi anlıyorum seni rahat bırak kendini bi bakmışsın doğuvermiş sen sezaryen derken Allah hepimizinkini kolaylaştırsın böyle dua edelim inşaAllah

Rabbim şifalar versin canım bu hamile yastıklarını denedin mi hiç? Belki faydası vardır bi baksan araştırsan
Aldım canım onunla yatmama rağmen kalça kemiklerim çok kötü durumda ve daha uzuun bi yol var 18.haftamdayım artık oturarak uyucam sanırım başka türlü olmuyo

Aldım canım onunla yatmama rağmen kalça kemiklerim çok kötü durumda ve daha uzuun bi yol var 18.haftamdayım artık oturarak uyucam sanırım başka türlü olmuyo
Hassaslaştı derin demekki iyice Rabbim şifalar versin annelik başlıyor şimdiden sabır ile sınav veriyoruz Rabbim hepimizin kolaylaştırsın gerçekten bir bakmışsın bebiş kucağında o zamanda ayrı davalarımız olacak meme ucccuuuuuuuuum diye burda yazarız herhal

Ya benim meme ucum hamile kaldığımdan beri o kadar çok acıyor ki o hassasiyet hiç geçmedi. şimdiden kara kara nasıl emzireceğimi düşünüyorum.

Kuzu bu detaylıda o servisk uzunluğuna filan karından mı bakıyolar yokdsa alttan da muayene ediyor mu?
Benim de karından baktı. Bir sorun görürse vajinal bakıyormuş. 3-3.5 arası normalmiş. Benim de 3.2. Erken ya da geç doğum beklemiyormuş. 2.5’ten kısaysa serklaj yapılıyormuş. 3.5 uzunsa da bazen doğum uzayabiliyor ya da geç doğum olup plasenta yaşlanıyormuş.

Ya benim meme ucum hamile kaldığımdan beri o kadar çok acıyor ki o hassasiyet hiç geçmedi. şimdiden kara kara nasıl emzireceğimi düşünüyorum.
Benim kurumaya başlamıştı dün gittim lansinoh aldım bakalım çatlamadan başlayayım diyorum ama doğumdan sonra bu gümüş meme ucu kapaklarını öneriyor emzirenler iyi oluyormuş. Onlarında işe yarayanı varmış işe yaramayanı varmış. Başladın mı bilmiyorum da kreme şimdiden başla istiyorsan canım nemlendir sürekli inşaAllah ama tabi ben kullanmadığım için daha etkisini test edemedim o yüzden iyidir kötüdür bişi diyemicem

Ayy hep kendi ağdamı kendim yaptım. Ama şuan diyorumki keşke epilasyona gitseydim. Son aylarda napcam. Utanıyodum kendimce şu süreçler geçsin gidicem mutlaka
Hiç üzülme. ben senelerce epilasyona gittim, hamilelikte sanki hiç gitmemişim gibi oldu artı yeni kıllar hatta kıl öbekleri çıktı. Ben jiletle idare ediyorum. Sonlara doğru da kocam yapcak valla o göbekle ağdaya gidip ağrı çekemem Görmediği yerler değil nasılsa.

Evet başladım, badem ve kakao yağı sürüyorum. Ama belki o göğüs ucu kreminden gidip alıp şimdiden kullanmalıyım. Yetmiyor belki nemlenmesi.

Kuzu bu detaylıda o servisk uzunluğuna filan karından mı bakıyolar yokdsa alttan da muayene ediyor mu?
detaylıya henüz girmedim onu bilmiyorum ama bir önceki kontrolümde plasentam aşağıda görününce doktorum vajinal kontrol etmişti uzunluğu. kıl tüy işlerine hiç takılmayın doktorların çoğunun hiç umrunda bile olmuyor.

Evet başladım, badem ve kakao yağı sürüyorum. Ama belki o göğüs ucu kreminden gidip alıp şimdiden kullanmalıyım. Yetmiyor belki nemlenmesi.
Oda arkadaş küçücük şey e bebekte 370 liraydı bu ne be dedim sektöre bak accık accık sürcez artık bu gümüş kapakları da bir arkadaşım araştırmıştı bana anlattı da ben daha zamanı olmayınca çok kendimi vererek dinlememiştim emzirirken yara olmasını ve acımasını engelliyormuş onu da alcaz artık mecbur

ya ben geçen gün ağdaya gittim gerçekten dört gün falan oturamadım kıçımın üstüne, çok iyi karar

Doğru, onlar kimbilir neler görüyorlar. İşte sanki saygısızlıkmış gibi hey allahım. Ama normal doğum olursa bu kesi falan atıp sonra dikiyorlar ya. Jilet yaparsam dikişlerin oralardan kıllar çıkacağı için kontrole gidimnce sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm. Nisan ayına girerken normal ağda yapim olmadı diyorum.

şu vücudumuza hoyratça davranabiliceğimiz korkmadan günler bi gelsin hayırlısıyla belki daha kolaylaşır şuan hiçbir şey yapamıyoruz. Allahım hepimizinkini kolaylaştırsın sağlıcakla doğuralım

Evet evet tam cümle bu vücudumuzu kullanamıyoruz dediğin gibi doğumdan sonra ipinden salınmış deli danalar gibi herşeye saldırmayalım da az kendimden korkuyorum şuan

Kızlarım bir şey daha sorucam. Ben iç çamaşırımı her gün değiştiriyorum her gün sarı olmuş oluyo aslında koku falan yok idrar enfeksiyonum da yok mantar olsa kaşıntım hiç yok çok fazla akıntım da yok ama bu neden oluyor yaşayan bilen var mı?

bu arada doktorların hiç umrunda değil kılı tüyü boşverin diyip kendim ağdaya gitmem çok komikmiş, iki mesaj üst üste okuyunca güldüm çok detaylı düşünüyorsun sen de benim gibi ama gerek yok, sal böyle hayat geçmez

hepsini not aldım bakıcam. benim çok gezmeye fırsatım olmuyor. biz genelde cumartesi eşimle çıkıp aa bu iyimiş diye alıyoruz indirimi yazarsan valla çok güzel olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…