- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Belki kan tahlilinde eksik gördüyse ekstra başlatmıştır.Bana da demedi canım, bir arkadaşıma doktoru 21. Hafta civarı başlamış elzem mi diye merak ettim
Rabbim şifalar versin canım bu hamile yastıklarını denedin mi hiç? Belki faydası vardır bi baksan araştırsanKızlar günaydınlargece kalça ağrısından artık uyuyamaz oldum sağa sola yatmaktan kaba etim bile ağrıyor. Hamile değilkende sağa sola yatardım ağrımazdı şuan resmen kalça kemiğime iğneler batıyo napıcaz böyle yüzümde de güneş kremi kullanmama rağmen hafif lekelenme başladı işte bana en büyük darbeyi bu vurdu. 2.hamileliğini yaşayanlar leke olupta sonradan geçiyo mu biliyo musunuz yaşayan var mı?
MaşaAllah anne ben burdayım diyor minnakGünaydın kızçeler. Bugün 19+2 deyim. Gece karnımın ortasında güçlü bir tekme hissettim gibi oldu. Ama uyku sersemi olduğum için rüya mı gerçek mi algılayamadım. Sabah ise uyandım elim karnımda tv bakıyorum. Birden tekmeyi elimde hissettim küçük bir pıtAşırı mutlu oldum. Bugüne kadar hiç böyle hissetmemiştim üstelik daha hissetmem diyordum kendime. Bir arkadaşım ilk defa eliyle 7. ayda hissetmiş. Ancak onun karın bölgesi yağı fazlaydı. Sanırım benim az olmasından kaynaklı bilemiyorum.
Bebeğe değil de kendine haksızlık etmeBir de kızlar ben çok yoğun normal doğum endişesi duyuyorum. Sezaryen olmak istiyorum, bebeğime haksızlık etmiyorumdur dimi
Aldım canım onunla yatmama rağmen kalça kemiklerim çok kötü durumda ve daha uzuun bi yol var 18.haftamdayımRabbim şifalar versin canım bu hamile yastıklarını denedin mi hiç? Belki faydası vardır bi baksan araştırsan
Hassaslaştı derin demekki iyice Rabbim şifalar versin annelik başlıyor şimdiden sabır ile sınav veriyoruz Rabbim hepimizin kolaylaştırsın gerçekten bir bakmışsın bebiş kucağında o zamanda ayrı davalarımız olacakAldım canım onunla yatmama rağmen kalça kemiklerim çok kötü durumda ve daha uzuun bi yol var 18.haftamdayımartık oturarak uyucam sanırım başka türlü olmuyo
Ya benim meme ucum hamile kaldığımdan beri o kadar çok acıyor ki o hassasiyet hiç geçmedi.Hassaslaştı derin demekki iyice Rabbim şifalar versin annelik başlıyor şimdiden sabır ile sınav veriyoruz Rabbim hepimizin kolaylaştırsın gerçekten bir bakmışsın bebiş kucağında o zamanda ayrı davalarımız olacakmeme ucccuuuuuuuuum diye burda yazarız herhal
Benim de karından baktı. Bir sorun görürse vajinal bakıyormuş. 3-3.5 arası normalmiş. Benim de 3.2. Erken ya da geç doğum beklemiyormuş. 2.5’ten kısaysa serklaj yapılıyormuş. 3.5 uzunsa da bazen doğum uzayabiliyor ya da geç doğum olup plasenta yaşlanıyormuş.Kuzu bu detaylıda o servisk uzunluğuna filan karından mı bakıyolar yokdsa alttan da muayene ediyor mu?
Benim kurumaya başlamıştı dün gittim lansinoh aldım bakalım çatlamadan başlayayım diyorum ama doğumdan sonra bu gümüş meme ucu kapaklarını öneriyor emzirenler iyi oluyormuş. Onlarında işe yarayanı varmış işe yaramayanı varmış. Başladın mı bilmiyorum da kreme şimdiden başla istiyorsan canım nemlendir sürekli inşaAllah ama tabi ben kullanmadığım için daha etkisini test edemedim o yüzden iyidir kötüdür bişi diyemicemYa benim meme ucum hamile kaldığımdan beri o kadar çok acıyor ki o hassasiyet hiç geçmedi.şimdiden kara kara nasıl emzireceğimi düşünüyorum.
Hiç üzülme. ben senelerce epilasyona gittim, hamilelikte sanki hiç gitmemişim gibi oldu artı yeni kıllar hatta kıl öbekleri çıktı. Ben jiletle idare ediyorum. Sonlara doğru da kocam yapcak valla o göbekle ağdaya gidip ağrı çekememAyy hep kendi ağdamı kendim yaptım. Ama şuan diyorumki keşke epilasyona gitseydim. Son aylarda napcam. Utanıyodum kendimce şu süreçler geçsin gidicem mutlaka
Evet başladım, badem ve kakao yağı sürüyorum. Ama belki o göğüs ucu kreminden gidip alıp şimdiden kullanmalıyım. Yetmiyor belki nemlenmesi.Benim kurumaya başlamıştı dün gittim lansinoh aldım bakalım çatlamadan başlayayım diyorum ama doğumdan sonra bu gümüş meme ucu kapaklarını öneriyor emzirenler iyi oluyormuş. Onlarında işe yarayanı varmış işe yaramayanı varmış. Başladın mı bilmiyorum da kreme şimdiden başla istiyorsan canım nemlendir sürekli inşaAllah ama tabi ben kullanmadığım için daha etkisini test edemedim o yüzden iyidir kötüdür bişi diyemicem
detaylıya henüz girmedim onu bilmiyorum ama bir önceki kontrolümde plasentam aşağıda görününce doktorum vajinal kontrol etmişti uzunluğu. kıl tüy işlerine hiç takılmayın doktorların çoğunun hiç umrunda bile olmuyor.Kuzu bu detaylıda o servisk uzunluğuna filan karından mı bakıyolar yokdsa alttan da muayene ediyor mu?
Oda arkadaş küçücük şey e bebekte 370 liraydı bu ne be dedim sektöre bak accık accık sürcez artıkEvet başladım, badem ve kakao yağı sürüyorum. Ama belki o göğüs ucu kreminden gidip alıp şimdiden kullanmalıyım. Yetmiyor belki nemlenmesi.
ya ben geçen gün ağdaya gittim gerçekten dört gün falan oturamadım kıçımın üstüne, çok iyi kararHiç üzülme. ben senelerce epilasyona gittim, hamilelikte sanki hiç gitmemişim gibi oldu artı yeni kıllar hatta kıl öbekleri çıktı. Ben jiletle idare ediyorum. Sonlara doğru da kocam yapcak valla o göbekle ağdaya gidip ağrı çekememGörmediği yerler değil nasılsa.
Doğru, onlar kimbilir neler görüyorlar. İşte sanki saygısızlıkmış gibidetaylıya henüz girmedim onu bilmiyorum ama bir önceki kontrolümde plasentam aşağıda görününce doktorum vajinal kontrol etmişti uzunluğu. kıl tüy işlerine hiç takılmayın doktorların çoğunun hiç umrunda bile olmuyor.
Hassaslaştı derin demekki iyice Rabbim şifalar versin annelik başlıyor şimdiden sabır ile sınav veriyoruz Rabbim hepimizin kolaylaştırsın gerçekten bir bakmışsın bebiş kucağında o zamanda ayrı davalarımız olacakmeme ucccuuuuuuuuum diye burda yazarız herhal
Evet evet tam cümle bu vücudumuzu kullanamıyoruz dediğin gibişu vücudumuza hoyratça davranabiliceğimiz korkmadan günler bi gelsin hayırlısıyla belki daha kolaylaşır şuan hiçbir şey yapamıyoruz. Allahım hepimizinkini kolaylaştırsın sağlıcakla doğuralım
bu arada doktorların hiç umrunda değil kılı tüyü boşverin diyip kendim ağdaya gitmem çok komikmiş, iki mesaj üst üste okuyunca güldümDoğru, onlar kimbilir neler görüyorlar. İşte sanki saygısızlıkmış gibihey allahım. Ama normal doğum olursa bu kesi falan atıp sonra dikiyorlar ya. Jilet yaparsam dikişlerin oralardan kıllar çıkacağı için kontrole gidimnce sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm. Nisan ayına girerken normal ağda yapim olmadı diyorum.
hepsini not aldım bakıcam. benim çok gezmeye fırsatım olmuyor. biz genelde cumartesi eşimle çıkıp aa bu iyimiş diye alıyoruzBabymalla da uğramalısın. Organik uzun kollu,kısa kollu krem rengi zıbınlar, minik altlar var muhteşem kumaşı. 50tl gibi bir şey. Bir hafta anca giyiyor dediler diye uygun aldım.10 tane 1-3m. 10 tane 3-6m. Pazen kumaş battaniyeler var yine o fiyatlarda babymallda.Müslin iki adet aldım martta soğuk olur diye. Hastane için orta kalınlıkta örme battaniye civilden aldım . Kışlık battaniyesini babymalldan aldım. ( Battaniyeler babymallda pahalı bilsem civilden alırdım) Bir de ince nohut battaniye aldım bimde yakalamıştım.Şimdi uyku tulumu araştırıyorum. Demem o ki gezip araştırıp almak iyi oluyor. Ben boş olduğum için takılıyorum oralara indirim falan yakalarsam yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?