2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selamm teyzoşlarrr detaylı ultrasonumuzla 20+4den merhabalar herkese, 100 sayfa falan okumuşumdur neden bilmiyorum son 2 sayfada bir heyecan bastı bi telaş geldi anlatamam doğum korkusu mu anne olma yeniliği mi bilemiyorumm..
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ağrı ateş yapıyor mu çok kararsız kaldım kesin olmalı mıyız doğuma yakın 3lü aşı diye bir şey okudum o daha mı iyi yardımcı olursanız çok sevinirim

Maşallah canım

Valla ben tetanoz olacağım haftaya. 20. hafta içinde.

Ayyy geçiyo mu hadi inşallah çok moralim bozuldu görünfce geçiyosa sıkıntı yok bi kaç ay böyle yaşarım
ben hatırlıyorum, kendi de diyordu bunlar hamilelikte oluyor falan diye. ama şu an hiç leke meke yok. bence geçer. yine istersen krem falan araştır ama güneş kreminden başka iyi gelen bişey olmaz heralde. hamilelikte birçok şey değişiyor ama sonra hepsi geçiyor hiç endişe etme :)

Tamam canım valla rahatladım biraz saolasın güneş kremine devam o zaman inşallah artış göstermez

Ya ben bunun tontişini yerim ne guzel hareket edıyor verene kurbaaaaannn

Kızlar, bu gün bulunduğum ilde sağlıklı hayat merkezinde gebe okuluna kaydoldum. Aralık ayında başlayacakmış yeni sınıf. 20 haftadan itibaren kayıt alıyorlarmış. Gebeliğin başından, sonuna kadar bilgiler, doğum ile ilgili ve emzirme ile ve bebek bakımı ile ilgili bilgiler veriyorlarmış. Son hafta sanırım baba da katılmak isterse katılabiliyormuş. Arkadaşlarım gidip çok fayda gördüklerini söylemişlerdi, bende deneyimleyeceğim bakalım

Maşallah canım

Valla ben tetanoz olacağım haftaya. 20. hafta içinde.
Bende doktorumla anca görüşebildim bir sıkıntı yok olabilirsin dedi de bugün de arkadaşımın kınası var ateş ağrı yapar mı bilemediğimden olamıyorum

Hehhe çokk tatlı ya her şeyi beli artık maşallah

Maalesef kültür meselesi bizim coğrafyamızda eğer kıl varsa pasaklıymış gibi hissediyoruz halbuki oranın öyle olması gerekiyormuş ve öyle yaratılmış.epilasyon büyük konfor ama tekrar çıkıyor dediğiniz gibi.en güzeli iğneli ona da hem yürek hem de biraz utanma duygusunu yitirmek gerekiyor utanma kısmı en kötüsü ,acıya bir şekilde katlanılıyor

neler aldınız bebeğe bende liste yapıyorum aklıma geldikce şimdilik anakucağı,anne yanı beşik,bebek arabası,battaniyeler,tırnak ve tarak seti,banyo seti,ağız bezleri göğüs pedi,süt torbası aldım

Ben lazere gittim o bölge için. İğneli epilasyonda o bölgeye asla dayanamam. Belimde takıntılı olduğum tüyler vardı onlar için iğneli epilasyona gittim mesela. Cehennemi bu dünyada yaşadım resmen.

Maşallah baya şey almışsınız. Ben yatağını bebek arabasını aldım. Açıkçası param bitti bu ay yine bişiler almaya devam edeceğim bakalım.

Canım biz tüp bebeklilere normal doğum tavsiye etmiyorlar.ben epidural sezeryanla doğurmak istiyorum o günlere gelebilirsem inşallah

Ben hâlâ büyük çaplı bi şey almadım. Önümüzdeki ay park yatak alırım diye düşünüyorum. Hastane çıkışı, tulum, zıbın, alt üst takım, kolik biberonu, emzik aldım henüz.

Park yatak mı sallanan beşik mi oyh bu yatak bebek arabası benı geriyor gereksız bisi alcam diye stres oldum hadi bebek arabasını normal bişi alcam ama beşik nolcak
Salllanan beşikler var ya bin tl civarı ona baktım gecıcı alayım sonra büyüyen beşik alayım dıye onunda ıcınde yatak yokmus e park yatak alsam buyuyen beşik alcam otuz tane beşik olcak ay bilemıommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…