Evet evet tam cümle bu vücudumuzu kullanamıyoruz dediğin gibi doğumdan sonra ipinden salınmış deli danalar gibi herşeye saldırmayalım da az kendimden korkuyorum şuan
Kızlarım bir şey daha sorucam. Ben iç çamaşırımı her gün değiştiriyorum her gün sarı olmuş oluyo aslında koku falan yok idrar enfeksiyonum da yok mantar olsa kaşıntım hiç yok çok fazla akıntım da yok ama bu neden oluyor yaşayan bilen var mı?
Bende de var, zaten normali de normal bir akıntının olmasıymış. Bebeğin bulunduğu alanda bebeği mikrop virüslerden korumak için salgılanan bir akıntıymış.
Bende de var, zaten normali de normal bir akıntının olmasıymış. Bebeğin bulunduğu alanda bebeği mikrop virüslerden korumak için salgılanan bir akıntıymış.
Aaa daha salı günü doktorum ısrarla kaşıntı ve ağır koku varmı var ise fitil vercem dedi anca öyle veriyorum yoksa akıntın hep olcak dedi. Koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi. Niden verdi ki acaba hemen
bilmiyorum ki valla. ben de normalde söylemem önemsiz nasılsa diye, söyleyesim tuttu dün. benim hamilelikten önce mantar vardı, belki yine mantardan şüphelendi. ben de mantar riskine karşı kullancam. normalde hiç istemiyordum inşallah bebeğe zararı olmaz
Ay kızlar o değil e Kasım da bitti. Aralık, Ocak, Şubat, Mart kalıyor geriye. Sonrası büyük ay Gerçi içimizden çoğu Mart ayında doğum yapacak. Heyecanımızda Mart ayından başlayacak
Kızlar günaydınlar gece kalça ağrısından artık uyuyamaz oldum sağa sola yatmaktan kaba etim bile ağrıyor. Hamile değilkende sağa sola yatardım ağrımazdı şuan resmen kalça kemiğime iğneler batıyo napıcaz böyle yüzümde de güneş kremi kullanmama rağmen hafif lekelenme başladı işte bana en büyük darbeyi bu vurdu. 2.hamileliğini yaşayanlar leke olupta sonradan geçiyo mu biliyo musunuz yaşayan var mı?
bilmiyorum ki valla. ben de normalde söylemem önemsiz nasılsa diye, söyleyesim tuttu dün. benim hamilelikten önce mantar vardı, belki yine mantardan şüphelendi. ben de mantar riskine karşı kullancam. normalde hiç istemiyordum inşallah bebeğe zararı olmaz
Ay kızlar o değil e Kasım da bitti. Aralık, Ocak, Şubat, Mart kalıyor geriye. Sonrası büyük ay Gerçi içimizden çoğu Mart ayında doğum yapacak. Heyecanımızda Mart ayından başlayacak
Şubata kaymayalım da marta razıyım, az kaldı gerçekten yarısı bitti başlarda yaşadığım o kadar sıkıntıya rağmen hamileliği çok sevdim, insanın her gün karnına bakıp vay be demesi müthiş bir hismiş
Vallahiii 5. Ayimiz bitiyor aralikla geriye 3 ay 10 gun kaliyor tam benim Son tarihe gore 10 nisan asiri heyecanli artik birazda 6-7 ler gelsinde soyle gobuslu gobuslu giyinelim bebeklerimizin odalarini kuralim yataklarini yapalim heyecanlarimiz artsin sabirla saglikla beklemek kalsin geriye hepimiz icin insallah
Alakası bile yok. Sakın öyle düşüncelere girme. Kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde doğuma gir. Ancak geçmiş topikleri çok okudum. Senin gibi düşünen ancak son anda normal doğuma karar veren çok kişi var. Zamanı gelsin o zamanki hissine göre hareket edersin. Ben açıkçası iki doğum şeklinden de korkuyorum. Ancak ikisinin de güzel ve kötü yanı var. Hayırlısı neyse o olsun diyorum bebek ve bizim için. Son aylarda normal doğum için bolca yürüyüş ve egzersiz planlıyorum. Ama doktor hadi sezeryan yapalım derse de hemen taam derim diretmem. Doktora teslim edicem kendimi.
Vallahiii 5. Ayimiz bitiyor aralikla geriye 3 ay 10 gun kaliyor tam benim Son tarihe gore 10 nisan asiri heyecanli artik birazda 6-7 ler gelsinde soyle gobuslu gobuslu giyinelim bebeklerimizin odalarini kuralim yataklarini yapalim heyecanlarimiz artsin sabirla saglikla beklemek kalsin geriye hepimiz icin insallah
Aaa sizin benimle aynı,benim de 10 nisan. Birinin daha 10 nisandı. Artık kız olursa Arife oğlan olursa Bayram diye dalga geçiyoruz evde Bayramdan herhalde bir hafta önce doğurtur doktor diye düşünüyorum. Ben de bir sonraki kontrolde sorucam.