2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet tam cümle bu vücudumuzu kullanamıyoruz dediğin gibi doğumdan sonra ipinden salınmış deli danalar gibi herşeye saldırmayalım da az kendimden korkuyorum şuan
Ahhh yüz üstü yatağa atlıcam bacağımı hoop bi kaldırıcam hop indiricem tarkanın hüp şarkısında shakira kemeriyle oynıcam tavsiye ederim

Bende de var, zaten normali de normal bir akıntının olmasıymış. Bebeğin bulunduğu alanda bebeği mikrop virüslerden korumak için salgılanan bir akıntıymış.

Ahhh yüz üstü yatağa atlıcam bacağımı hoop bi kaldırıcam hop indiricem tarkanın hüp şarkısında shakira kemeriyle oynıcam tavsiye ederim
o günleri sağlıcakla görelim inşaAllah hepimiz gün yaparız artık

Bende de var, zaten normali de normal bir akıntının olmasıymış. Bebeğin bulunduğu alanda bebeği mikrop virüslerden korumak için salgılanan bir akıntıymış.
Anladım canım sarı olunca korktum bir sorayım dedim saolasın normal o zaman

aaa önlem amaçlı mı verdi acaba, şeffaf beyaz arası kokusuz akıntıda sorun yok diye biliyorum ben

Aaa daha salı günü doktorum ısrarla kaşıntı ve ağır koku varmı var ise fitil vercem dedi anca öyle veriyorum yoksa akıntın hep olcak dedi. Koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi. Niden verdi ki acaba hemen

bilmiyorum ki valla. ben de normalde söylemem önemsiz nasılsa diye, söyleyesim tuttu dün. benim hamilelikten önce mantar vardı, belki yine mantardan şüphelendi. ben de mantar riskine karşı kullancam. normalde hiç istemiyordum inşallah bebeğe zararı olmaz

benim annem kardeşime hamile iken olmuştu diye hatırlıyorum yüzde leke. sonra geçti, şimdi cildi mis gibi :)

Hmm o zaman doktorunun bir bildiği vardır, zararı olacak şeyi vermez zaten güzelim üzülme boşuna

Yok kuzu doktor bebeğe zararı olcak bişi vermez dediğin gibiyse tedbir için vermiştir sen kalbini rahat tut

Ay kızlar o değil e Kasım da bitti. Aralık, Ocak, Şubat, Mart kalıyor geriye. Sonrası büyük ay Gerçi içimizden çoğu Mart ayında doğum yapacak. Heyecanımızda Mart ayından başlayacak
Şubata kaymayalım da marta razıyım, az kaldı gerçekten yarısı bitti başlarda yaşadığım o kadar sıkıntıya rağmen hamileliği çok sevdim, insanın her gün karnına bakıp vay be demesi müthiş bir hismiş

Ay kızlar o değil e Kasım da bitti. Aralık, Ocak, Şubat, Mart kalıyor geriye. Sonrası büyük ay Gerçi içimizden çoğu Mart ayında doğum yapacak. Heyecanımızda Mart ayından başlayacak
Vallahiii 5. Ayimiz bitiyor aralikla geriye 3 ay 10 gun kaliyor tam benim Son tarihe gore 10 nisan asiri heyecanli artik birazda 6-7 ler gelsinde soyle gobuslu gobuslu giyinelim bebeklerimizin odalarini kuralim yataklarini yapalim heyecanlarimiz artsin sabirla saglikla beklemek kalsin geriye hepimiz icin insallah

En mantıklı hareket, akışına bırakmak.

Aaa sizin benimle aynı,benim de 10 nisan. Birinin daha 10 nisandı. Artık kız olursa Arife oğlan olursa Bayram diye dalga geçiyoruz evde Bayramdan herhalde bir hafta önce doğurtur doktor diye düşünüyorum. Ben de bir sonraki kontrolde sorucam.

benim annem kardeşime hamile iken olmuştu diye hatırlıyorum yüzde leke. sonra geçti, şimdi cildi mis gibi :)
Ayyy geçiyo mu hadi inşallah çok moralim bozuldu görünfce geçiyosa sıkıntı yok bi kaç ay böyle yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…