2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bende ilk anne yanı yatak alcam. Park yatak yanlış yazmışım. Bunlara baka baka abondone olmuş beynim

bunu merak ettim. ben de bi arayayım bakalım

Araştırmışsındır sen de mutlaka ama benim bildiğim göğüs pedi çok önerilmiyor. Sanırım orayı nemli tuttuğu için. Onun yerine silikon ufak hazneli göğüs kalkanları gördüm ben onlardan alacağım. Süt aksa da içinde birikiyor boşa gitmiyor

Kitap okumayı sevenler için bir öneri ile geldim,
Şuan okuyorum ve bayıldımm!! Sıkıcı öğretici kitaplar gibi değil, Amerikalı bir annenin Fransa'da yaşadığı çocuk büyütme tecrübeleri ile alakalı ve benim bildiklerimden biraz farklı aslında.. Biz daha çok Amerikan modeline yakınmışız. Gerçekten çok beğendim , okuyan olursa umarım sever..

Duymuştum göğüs pedlerinin hava almadığı için yaraların iyileşmediğini.Belki dışarı çıkarken abes durmasın kullanırım diye 1 paket aldım göğüs pedi. Gümüşe allerjim var gümüş kalkan da alamadım. Philips göğüs kalkanı aldım.

Normal değiliz ki. Benim de acayip acayip huylarım başladı Çok az çekiyor zaten enjektöre. Minicik yaktı sadece
Gerçekten hamilelik çok değişik bir dönemmiş hem fiziksel hem zihinsel olarak daha yaklaşık 20 hafta var sabah annemle konusurken doğum korkusu sardı beni enteresan bir dönem

Gerçekten hamilelik çok değişik bir dönemmiş hem fiziksel hem zihinsel olarak daha yaklaşık 20 hafta var sabah annemle konusurken doğum korkusu sardı beni enteresan bir dönem
Çok dua ediyorum zamanında normal doğurayım sağ salim diye Fiziksel olarak şu sıralar acayip ödem var vücudumda. Alyansımı çıkarmak zorunda kaldım. Anneminkini sezaryen öncesi kesmek zorunda kalmışlardı çıkmadığı için korktum Doğum videosu falan izlemeseydin boşuna tadını kaçırır

Aminnn aminnnn darısı benimde başıma amiiinn harikasııınn parmak kesilmesi yükleniyor şimdi bende dün doğum videoları tiktokta çıktı karşıma bi kere çıkınca devamı geldi kadınların çığlıkları nefesimi kesti ondan oldu sanırım ki normalde aşırı acı eşiği yüksek biriyimdir ama doğum hamilelik bambaşka

Hahshhah yeni korku yükleniyor hadi bakiyim Yok yüzük çöp oldu sadece Youtubedan pozitif doğum videoları izliyorum ben Ya öyle düşünme tek seferde ıkınıp fırtlatan var. Furkan Kayabaşoğlunun videoları çok güzel. Yani bana iyi geldi bir bak istersen rahatlatır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…