Park yatak mı sallanan beşik mi oyh bu yatak bebek arabası benı geriyor gereksız bisi alcam diye stres oldum hadi bebek arabasını normal bişi alcam ama beşik nolcak
Salllanan beşikler var ya bin tl civarı ona baktım gecıcı alayım sonra büyüyen beşik alayım dıye onunda ıcınde yatak yokmus e park yatak alsam buyuyen beşik alcam otuz tane beşik olcak ay bilemıommm
Kızlar, bu gün bulunduğum ilde sağlıklı hayat merkezinde gebe okuluna kaydoldum. Aralık ayında başlayacakmış yeni sınıf. 20 haftadan itibaren kayıt alıyorlarmış. Gebeliğin başından, sonuna kadar bilgiler, doğum ile ilgili ve emzirme ile ve bebek bakımı ile ilgili bilgiler veriyorlarmış. Son hafta sanırım baba da katılmak isterse katılabiliyormuş. Arkadaşlarım gidip çok fayda gördüklerini söylemişlerdi, bende deneyimleyeceğim bakalım
Araştırmışsındır sen de mutlaka ama benim bildiğim göğüs pedi çok önerilmiyor. Sanırım orayı nemli tuttuğu için. Onun yerine silikon ufak hazneli göğüs kalkanları gördüm ben onlardan alacağım. Süt aksa da içinde birikiyor boşa gitmiyor
Bebeğinize Fransız Kalın!: Amerikalı Bir Anne Fransız Usulü Ebeveynliğin Sırrını Keşfediyor : Pamela Druckerman: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
Şuan okuyorum ve bayıldımm!! Sıkıcı öğretici kitaplar gibi değil, Amerikalı bir annenin Fransa'da yaşadığı çocuk büyütme tecrübeleri ile alakalı ve benim bildiklerimden biraz farklı aslında.. Biz daha çok Amerikan modeline yakınmışız. Gerçekten çok beğendim , okuyan olursa umarım sever..
Duymuştum göğüs pedlerinin hava almadığı için yaraların iyileşmediğini.Belki dışarı çıkarken abes durmasın kullanırım diye 1 paket aldım göğüs pedi. Gümüşe allerjim var gümüş kalkan da alamadım. Philips göğüs kalkanı aldım.
Gerçekten hamilelik çok değişik bir dönemmiş hem fiziksel hem zihinsel olarak daha yaklaşık 20 hafta var sabah annemle konusurken doğum korkusu sardı beni enteresan bir dönem
Gerçekten hamilelik çok değişik bir dönemmiş hem fiziksel hem zihinsel olarak daha yaklaşık 20 hafta var sabah annemle konusurken doğum korkusu sardı beni enteresan bir dönem
Çok dua ediyorum zamanında normal doğurayım sağ salim diye Fiziksel olarak şu sıralar acayip ödem var vücudumda. Alyansımı çıkarmak zorunda kaldım. Anneminkini sezaryen öncesi kesmek zorunda kalmışlardı çıkmadığı için korktum Doğum videosu falan izlemeseydin boşuna tadını kaçırır
Çok dua ediyorum zamanında normal doğurayım sağ salim diye Fiziksel olarak şu sıralar acayip ödem var vücudumda. Alyansımı çıkarmak zorunda kaldım. Anneminkini sezaryen öncesi kesmek zorunda kalmışlardı çıkmadığı için korktum Doğum videosu falan izlemeseydin boşuna tadını kaçırır
Aminnn aminnnn darısı benimde başıma amiiinn harikasııınn parmak kesilmesi yükleniyor şimdi bende dün doğum videoları tiktokta çıktı karşıma bi kere çıkınca devamı geldi kadınların çığlıkları nefesimi kesti ondan oldu sanırım ki normalde aşırı acı eşiği yüksek biriyimdir ama doğum hamilelik bambaşka
Aminnn aminnnn darısı benimde başıma amiiinn harikasııınn parmak kesilmesi yükleniyor şimdi bende dün doğum videoları tiktokta çıktı karşıma bi kere çıkınca devamı geldi kadınların çığlıkları nefesimi kesti ondan oldu sanırım ki normalde aşırı acı eşiği yüksek biriyimdir ama doğum hamilelik bambaşka
Hahshhah yeni korku yükleniyor hadi bakiyim Yok yüzük çöp oldu sadece Youtubedan pozitif doğum videoları izliyorum ben Ya öyle düşünme tek seferde ıkınıp fırtlatan var. Furkan Kayabaşoğlunun videoları çok güzel. Yani bana iyi geldi bir bak istersen rahatlatır belki