2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu arada bişiy diycem, tetanoz için gittiğimde ebe tutturdu kalp atışını da dinleyelim diye iyi tamam dedim ama aşırı pişman oldum çünkü kalp atışını bulana kadar on beş dakka uğraştı. Çocik ultrasonda hep çok hareketli kendi doktorum da kalp atışını tutturmakta zorlanıyor diye pek önemsemedim ama eski kaygılı ben olsaydım herhalde panik atak geçirirdim bişey mi oldu diye o on beş dakkada. Gidecekler hazırlıklı gitsin

Bacagım agrıyor bu magnezyum yetmıyor mu acep kac gundur agrım oluyor ozellıkle aksamları

Bacagım agrıyor bu magnezyum yetmıyor mu acep kac gundur agrım oluyor ozellıkle aksamları
magnezyum vücutta depolanıyor, kaç gündür kullanıyorsun? belki henüz yeterince depolanmamıştır

Çok teşekkür ederim süreci beraber paylaşacağız , sağlıkla gelsin bekleyen herkesin bebeği

Canım biz tüp bebeklilere normal doğum tavsiye etmiyorlar.ben epidural sezeryanla doğurmak istiyorum o günlere gelebilirsem inşallah
Kuzum aslında bizim şuan normal gebelikten bir farkımız yok. Normal doğum yapmamamız için de bir sebep yok. Normal Doğum sadece belirli koşullarda yapılamıyor. Benim rahim filminde aslında çatım dar çıktı sanırım böyle durumlarda normal doğum tabiki olamayabiliyor ancak çatı kontrolünde belli olacak sanırım 35. Haftalarda yapılıyor. Onun dışında tüp bebek ile gebe kaldıktan sonra normal gebelikten hiç bir farkı yok. Doktorum da öyle demişti. Benim ablam normal doğum yapmak çok istedi ama bebek maşaAllah 4 kilo olunca doğurmadı mesela yani o zaman belli olacak nasıl doğum yapacağımız ben şahsen şuan bunu çok kafama takmıyorum. Ama tercihim normal olur tabiki

Kocaman bişi kız yetiyordur annem hastanede çalıştığı için şey demişti sen almaya başla anca depolanacak o demişti… yani koca koca haplar oda yetmiyorsa ne bilem ben tövbe estağfurullah

Biliyor musun çatı darlığı bile tek başına sezaryen sebebi değilmiş. Bazı doktorlar her şeyi sezaryen için sebep görüyor. Tabi ki en önemlisi sağlıkla dünyaya gelmeleri ama vajinal doğumun çok avantajı var. Vajinal doğum destekçisi doktorlardan da görüş almanı öneririm sezaryene karar vermeden önce

İnşaAllah canım zaten ogünlere gelince ilk tercihim bu olacak inşaAllah çabuk toparlanmaktan tut bir sürü avantajı var. Doktor ile istişare ederim bu durumu ogünler geldiğinde avantaj ve dez avantajlarını mesaya yatırırız. Normal doğum ile sezaryen arasında fiyat farkı da yok hastanede o nedenle o konuda doktorum illaki doğruyu yönlendirecektir ama böyle durumlarda gizli gizli 2. Doktor görüşü alıyorum eheheheh

Ağrılarımın çok yoğun olduğu dönemde sordum, magnezyumu aynı anda iki tane birden içebilirsin o gün demişti doktorum. Bir sor istersen sen de mesaj falan atabiliyorsan. Bir yol söyler doktorun.

Offf aynı şeyleri yaşamışız. Geçen hafta çok ayakta kaldım iki gün hissedemedim bebeği. Sağlık ocağına gittim. Sağa bakıyor sola bakıyor bulamıyor ebe. Kafayı yedim gözlerim doldu. Sonra hareket halinde denk getiremiyorum dedi, kıyıda köşede buldu yavrucağımı

Fetal el doppleri ile yapıyorlar aile hekimliğinde genelde. Yani bende öyleydi. Paniklememek lazım hemen, hareketli olunca suyun sesinden geç duyulabiliyor, sırtı dönükse de aynı şekilde

Ay bende tam tersi, nutella yiyorum tatlı yiyorum mesela, annecim hazır ol çok bayılacağın tatlar geliyor oraya diyorum

Benimde detayli o gün. Gün geçmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…