2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Uzman Perinatolog inceliyormuş, ben özellikle perinatolog istiyorum zaten doktorum da o şekilde önerdi

Başka bi doktor bağırsakta biraz parlaklık var dedi benim doktorum ben görmüyorum ancak içinizin rahat etmesi için bi perinatoloğa gidebilirsin dedi. Ama rutin olarak da bütün hastalarına öneriyormuş

yok kuzum haberim yoktu ondanda alırız :)

kraft ın anne yanı beşiğinde yatak var kalın içinde ben öyle aldım .beşikten kurtulunca direk arabalı yatağa yatırıcam

Bacagım agrıyor bu magnezyum yetmıyor mu acep kac gundur agrım oluyor ozellıkle aksamları
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla her geçen zaman ağlarılar artmaya ve magnezyum yetmemeye başlıyor. Bazı doktorlar kimine günde 2 magnezyum içmesini öneriyormuş ileriki aylarda hatta.

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla her geçen zaman ağlarılar artmaya ve magnezyum yetmemeye başlıyor. Bazı doktorlar kimine günde 2 magnezyum içmesini öneriyormuş ileriki aylarda hatta.
Bu kasık ve bel ağrıları da mı magnezyum eksikliğinden acaba

Bu kasık ve bel ağrıları da mı magnezyum eksikliğinden acaba
Valla bilemiyorum canım. Ben bacalarım ağrıyor uyutmuyor geceleri dedim. O sebeple verdi. Doktorunla bir görüş kullanmıyorsan. Ayrıca her gün arka arkaya 1 aydır migren ağrısı çekiyordum sabah bir başlıyordu gece yatana kadar devam ediyordu. Geçen ay işkence gibiydi. Magnezyumdan sonra migrenim de geçti. Hergün yerine haftada 1-2 ye düştü.

Ne kullanıyorsun magnezyum olarak? Krampla uyanıp ağlamaktan bıktım, bir de yer ediyor 3-4 gün yürüyemiyorum

Ne kullanıyorsun magnezyum olarak? Krampla uyanıp ağlamaktan bıktım, bir de yer ediyor 3-4 gün yürüyemiyorum
Canım bundan verdi bana. tok karnına yemekten sonra günde 1 tane içiyorum. Ben akşam yemeğinden sonra içiyorum ki gece daha rahat uyuyayım diye. Baya memnun kaldım. Ancak vücudumda baya eksik varmış sanırım kullanmaya başladıktan 5-6 gün sonra rahatladım anca.

Sağol canım bendeki bitince bir de bunu sorup deneyeyim

normal dediler normal olsun da değiştiririz artık doktoruna sordun mu canım sen?
Sormadım. İlk gebeligimdede böyledir. Hamileyken vajina floramiz eskisi gibi olmuyor. Sarı renkte hafif kokulu bolca akıntısı oluyor bu çok normal. Hem ilaçlardan hem bebekten kaynakli

Hali Bebeğim sen baya yoğunsun anladığım kadarıyla. Topiği istersen bana devredebilirsin. İlk sayfayı düzenlerim böylece.

Bende migren hastasıyım canım geçen ay her gün ağrıyodu aslında kullanıyorum magnezyum hatta baş ağrılarım geçti gerçekten ama kasık ağrılarım oluyor ara ara onlar geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…